Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberJäätis käib kah, hmmm, vist mingi 1-2 korda aastas.
Xero
MemberJa minumeelest võib istessetõuse teha ka ilma kaelast kinni hoidmata kramplikult – ja ongi Natural Rocket valmis
Xero
Memberja haige olen ainult mõned korrad aastas.See on ikka liigagi palju
aprill 22, 2009 at 8:40 p.l. in reply to: 25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsooni ei sündinud! #192659Xero
MemberKoovit oli minu meelest samuti kuivem ja keegi väitis et jalg oli Otil parem, vaidleks vastu. Selg oli ammugi parem, ehk siis eesmine ülakeha… Aaaga nojaaah, mis seal öelda, paratamatus on see et Ott hakkab vanemaks jääma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberÕnnitlused!
MemberSelline umbes minu pidev toiduvaru kodus (niipalju infoks, et keskmisel riiulil on kotis grill kanafilee, alumisel riiulil veisesink ning suitsukanafilee ja puudu on pildilt marjad, mis sügavkülmas, ning hetkel pole ka kalatoodet peale konservide olemas, aga selle vea parandan peagi:-)):Mul põhimõtteliselt sama teema külmkapis, ainult et konserve söön väga vähe, nii et see praktiliselt puudub. Lisaks on veel kala, hapukoor, kartulit. Ja peaaegu mustad banaanid on täiuslikud
MemberMulle mõjub küll vägagi positiivselt venitused harjutuste vahele, selline väike venitus. Trenni lõpus tuleb alles õige venitus.
Xero
MemberNagu öeldakse, kapid mõtlevad lihastega mitte peaga
MemberEsimene on küll ullllllult heaaa
Xero
MemberKükk, sääreharjutuse, kõht, biitsepsidele kõverdused kangiga. Sellegipoolest peab neid harjutusi tegema, kui tahan et mingit lihast juurde tuleks. Kõht on erand, selle jätan mõnel nädala üldse tegemata.
Xero
MemberSee paks kõht on rasv mis sul seal on ja alustada tuleks toitumisest. Kõhulihaste treenimsega seda rasva ära ei põleta, kui toitumine pole üle vaadatud. Kõhulihaste treenimsega treenid kõhulihaseid, mitte pekki.
Xero
MemberMa tean, mida sa tunned:)Ma ise eelistaks hapukurgi maitselist sheiki, kui see olemas oleks:) Yatesi banaani oma oli veel enamvähem, kuid Whey maasikas oli peale trenni nagu õudusunenägu. Aga enda jaoks lahendasin probleemi greibimahlaga, maasikas sobib sellega väga hästi ja võib öelda, et maasika-greibi sheiki võib isegi nautida. Aga siiski võiks olla sheikide maitsevalikutes midagi mitte nii magusat.
Aga teemasse: mesi kohupiimaga aitab alati!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Apelsinimaitseline sheik on suhteliselt hea

Xero
MemberEi olegi magusaisu.
Xero
MemberSamas ega ta kangestunud persega pidevalt ringi ei käi.
Xero
MemberTeivashüpet ei saa võtta jõunäitajana,sest seal on oluline osa ka kogumustel ja selle konkreetse spordiala treenimisel.Ja nii on ka igal teisel alal – rinnalt surumine, kükk, jõutõmme, prantuse surumine, lõuatõmme jne jne jne
AutorPostitused