Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberJa mina mõtlesin veel, et sarnased pildid mida ma varem näind olen, on töödeldud mingil moel. See ei saa olla kokkusattumus. TUndub, et tegu on siiski reaalsusega. Võib-olla ongi sala / kapifitnessist vms
Xero
Memberpealkirja j2rgi m6tlesin et ilvesel syndis tytar, siis m6tlesin et midaiganes, milleks seda vaja .
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga palju 6nne .
Kusjuures mul alguses sama mõte.
Aga siiski, õnnitlused !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberTõsiselt supreme triitseps
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberSweeeeeeeeeeeeeeeeet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ka ei teadnud et siilidel sihukesed kõrvad on, ehk suureks saades taandarenevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberJa jaaa, see on see Katrin. Kena välimusega naine
MemberSääred ei taha kasvad nagu ma loodan. Igast alternatiive olen proovind. Kuid proovin edasi, peavad hakkama kasvama. Lihas peab alluma treeningule varem või hiljem.
Xero
MemberLeft/Right Brain Testpigem soovitaks seda, et teada saada milline on teie dominantsem ajupool ning see peaks vastama ka eelmisele küsimusele kas ees on parem või vasak külg
Alguses pöörles vastupäeva, mõni hetk hiljem nägin lambist päripäeva pöörlemist.
Xero
MemberOleneb vägagi ilmast, tujust jne. Kui ilm kesine, ega tuju kah ei ole siis kiita ning siis olen arvatavasti 1/4 ööpäevast. Kui ilus ilm nagu täna, siis mingi paar kolm tundi – hommikul kui söön ja nüüd õhtul.
Xero
MemberMinul tekita energiajook uimasust ja unisust, ei saa juua. Ainult siis kui magama tahan jääda, võtan tassitäis energiajooki või kohvi
MemberÜleüldse on Sub Focus minu arust üks parimaid tramm&bussi esitajaid.
Võiks veel siia palju näiteid tuua, mida viimasel ajal kuulanud olen, aga siis läheb suht pikaks. Ja tegelt mu suhteliselt seinast seina maitse.
Xero
Memberkuss!!!Muidu võib nii juhtuda, et tagumik läheb liiga taha ja keha kaldub liiga ette !
Xero
Memberselg pole nõgus, jalad pole õigesti asetatud, põlved liiguvad jalalabast sisse või väljapoole…võimalusi kui palju…Selg ei tohiks nõgus olla, selg peab sirge olema . Nõgusa seljaga võib samamoodi invaliidiks jääda nagu kõverda seljaga.
Xero
MemberEi tea, pole kunagi sellist tunnet tundnud !
Xero
MemberIvo: Mis asja sina siin keset päeva pikutad…….. mina olen abieluinimene, mine tee midagi asjalikku… tegele sellega.
Pr Otsus: Ulllllllllllllll meeeees ikka !
Xero
MemberMida aeglasemalt juurde võtad, seda väiksem on pekihulk ning suurem tõenäolisus rohkem lihasmassi saada. Tavaliselt just kogunebki suurem osa rasva kõhule. See on suhteliselt paratamatu. Pead lihtsalt võimalik aeglaselt massi koguma, sel juhul tuleb vähem ka kõhule sularasva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Proovi kirjavahemärkidele ja lause sõnastusele tähelepanu pöörata, sinu lausetest on raske nii aru saada, kui kasutad valede kohtade peal “,” ja “…..”
-
AutorPostitused