Skip to main content

Xero

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 1,248 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Usain Bolt vs Tyson Gay 100m #213903
    Xero
    Member

Ulme tõesti, aga mulle just tundus, vaadates Bolti näoilmet jooksu ajal, et ta ei pingutanudki maksimumi välja.

in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213716
    Xero
    Member

Arvan, et see mingi fake teema. See oleks põhjendamatu, miks peaks 4-aastane laps jooksma ja nii pikka maad. Jah, ning miks peaks toidulisandeid tarbima.

in reply to: Psüholoogline / vaimne osa #213689
    Xero
    Member

Veidi OT, kuid umbes sama teema on nende videodega.

Seegi päris hea psüholoogiline test Derren Brown – Person swap experiment

Me vaatasime kord põhikoolis national geographic’u filmi lihastest ja mingist inglismaa (kui õigesti mäletan) ülikooli professorist, kelle keha oli üliheas vormis, kuid ta treenis ilma igasuguste raskusteta. Filmi mõte oli umbes selline, et kui sa keskendud piisavalt vastavale lihasele treeningu ajal, siis seda niisama pingutades suudad sa panna ta arvama, et ta teeb rasket treeningut jne. Ja nõnda see onkel seal treenis, näitas ka kuidas ta biitsepsit treenis ilma igasuguste raskusteta aga veresooned tulid kohe välja ja no aru oli saada, et käsi sai rasket trenni.

Umbes sarnane olukord, et kui sa triigid riideid, keegi tõmbab juhtme välja ja 5min pärast see triikraud kukub sulle käe peale (nii, et sa ise arvad, et see on tulikuum) siis olenemata sellest, et triikraud on jahtunud on sul sellegipoolest võimalik saada tugev põletushaav.

Mis arvate sellistest müütidest?

in reply to: Tere selline kõhulihaste harjutus #213645
    Xero
    Member

Sinu välja pakutud harjutust on tõesti raske teha, eriti kui oled tehniliselt korrektne. Samuti istessetõusudega. Võiksin vabalt teha 100 istessetõusu, aga kui jälgin tehnikat ja lihastunnetust langeks see 20-30 korduseni.

in reply to: Britney 1200 kalorit päevas… #213501
    Xero
    Member

kui tema 1200 sööb päevas siis ma söön 2 korda rohkem kui tema
    in reply to: Palju õnne Indrek Otsus ! #213466
    Xero
    Member

Õnnitlused ja lihasõnne ka edaspidiseks !

in reply to: Michael Lockett – päris hull separatsioon #213464
    Xero
    Member

Jube kuiv paistab.

Ma arvan, et see pole veel võistlusvorm.

in reply to: Tere selline kõhulihaste harjutus #213455
    Xero
    Member

Tervet keha võiks siis omakeharaskusega treenida
    Ehk täpsustad Teistele kaaskodanikele ka milliseid harjutusi on mõttetu lisaraskustega treenida. Kui sa juba sellise väite lagedale lajatasid
    in reply to: Tere selline kõhulihaste harjutus #213409
    Xero
    Member

Lisaraskustega on suht mõttetu treenida kõhulihaseid. Oma keha raskust tuleb õppida kasutama, kui teed oma keha raskusega ükskõik missuguseid kõhulihaste harjutusi õigesti, ei jõuagi sa väga palju teha. Aga nii 20-25 kordust ikka PEAB tulema.

in reply to: Taimetoitlane. #213215
    Xero
    Member

Tere.

Ma lugesin, et kui oled taimetoitlane siis mul on defitsiit ainest B12. Aga kas ma seda energijajoogist saaks kätte nt:RedBull-ist, seal on aine B.

Siis on puudust veel vitamiinDeaks saama kätte sojapiimast. Rauda saaks ma spinatist ja brokkolist.Proteiini-ubadest,seemnetest,pähklitest ning kaltsiumi saaks kätte ubadest, pähklitest, sojapiimast kus on kaltsium.

Mis te arvate?

Kui sa hakkad piima jooma ei ole sa paugupealt taimetoitlane. Ja söö ikka muna, kohupiima ja selliseid toiduaineid kah ikka

in reply to: Nii need müüdid tekivad #213214
    Xero
    Member

No aga ma ostsin ju 5 kg porgandeid juurvilja päevaks ja nüüd ütlete, et see ikka ei sobi
    Xero
    Member

3:1 Brasiilia kasuks

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #212671
    Xero
    Member

Mitte ei saanud valesti aru, vaid lugesin valesti. Ei lugenud ridade vahelt. Vabandust!

Sa said millestki valesti aru. Minu jutt läks järgenva postiga täpselt kokku. Suitsetad = põletad kaloreid. Jätad maha = võtad juurde.

Uskumatu, et mõni üldteada tõde sinust mõõda läinud on? Minu jaoks mitte

in reply to: Raksumine #212631
    Xero
    Member

Mul raksuvad kõik liigesed, alates randmeliigesest, lõpetades jalalabaga

in reply to: Oksjoni “tellimine” #212616
    Xero
    Member

Olen samuti kahe käega poolt.

Pooldan ka kõige alust, ehk toitumis -ja treeningkava.
    äkki paneks näiteks toitumiskavasi ka oksjonile ja treeningkavasid:)?

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 1,248 total)