Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberKa riboksiin pidi väheke kaasa aitama südame tugevdamisele ?
Xero
Memberhuvitav palju elektrit läheb kui 8h ahi kütab?!Jah, ennem tuleb odavam ise seda poest osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberParukas on nõme. Kui oleksin/jääksin kiilaks, siis oleksin pigem uhke kiilakas kui uhke parukakandja

Vabandust, kui see kellegi pihta käis, kuid see vaid minu arvamus, mis ei ole mõeldud kellegi solvamiseks

Xero
MemberMinu valik on kodujuust Ekstra 6%, hapukoorega. Ma muud ei tahagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberMis ei tapa, teeb tugevamaks
….. või siis si**ks haigeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uskumatult kuiv ikka saab olla üks vanur. Tegelt ei saa temasuguste kohta enam vanur öelda.
Xero
MemberFilmis The Blond Myth näitab samuti tema treenimisest ja võistlusvormi tegemisest. Väga hea video minumeelest. Seal filmis peaks ta 22 aastat vana olema.
Xero
MemberJah, ega minagi ei pea nohu või muhku peas veel haiguseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peab sylitama kolm korda yle 6la
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma ei loe yhe6htust kurgu k2hedust haiguseks… hommikuks on k6ik j2lle korras
aspiriini ei tarvita..Teate, mida v2hem te rohtusid s88te, seda tervemad te olete
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberHuvitav test oli jah. Aga ega jah, Aile, ega kõigil polegi 5 aasta jooksul või isegi terve oma elu jooksul haigusi diagnoositud. Küll see oleks tore, kui endal nii oleks

Xero
MemberVallatu koolitüdruk ju.
Sellessuhtes, et hea töö on tehtud, sihuke vorm on sajebiis ja samas ei ole hullult lihastes. Lihased on ilusad, hästi töödeldud, aga kahjuks pole naine enam niimoodi naine, vähemalt selline pole minu maitse.
MemberMiks ta EIT on?Eriti Ilus Tüdruk, seepärast ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga sellest ma saan aru, et pakse ei saa ilusaks juua, aga kas seda mõistate kuidas saab ilusaid naisi koledaks juua ?
MemberVäga ilusa välimusega on tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga iga pildi peal nagu “teine isik” , seda et igal pildil erinev veidi…. ongi hea, vaheldust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberOlen nüüd vaikselt hakanud tegema, niikaua kuni selg valu ei hakka tegema. Teen siis tavapärast, jalad õlgade laiuselt ja suhteliselt sirgete jalgadega, väike nurk on siiski sees.
Xero
MemberSõida ratast ! Praegu saab veel õues seda teha, kuid sama edukalt saab ka saalis seda teha. Põlv kiidab selle eest ratast!
Xero
MemberRohkem keedumuna !
Xero
MemberSa omad sihukest ? Siis on küll tore elu – naudingut kui palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vana must-valge pisike kast ja rahu majas. Põnevust küllaga. -
AutorPostitused