Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MemberEi kadedusega pole miskit pistmist, taimetoidu pealt ikka suurt lihast raske kasvatada..Piimatooted on taimetoit ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberSiiamaani ning nosivad hoolega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberSchwarzenegger ikka.
Xero
MemberPiimavalgust piisab lihaste ehitamisel. Liha pole vaja. Ainult taimevalgu pealt tõesti ei kasvata.Jah, aga kui tahad mehemood jõudu, siis pead liha ka sööma. Ei usu, et ainult kohupiima ja piima peal saab häid tulemusi jõus.
Xero
MemberNojah noh, ma ei rääkinud ühest nädalast. Kui selline kaalukaotus toimuks regulaarselt nädalate kaupa, ei oleks see kindlasti vesi.
Xero
Member0,5 kg pekki nädalaga on täiesti normaalne ja tervislik.
Xero
MemberÜks võimalusi on, et pingutad trennis vähe. Mida kaugemale arened, seda suuremat pingutust edasiminek nõuab – see on fakt. Olen seda ise tundnud. Sellele teadmisele jõudmine nõuab aga suurt enesekriitikat... või on hoopis ületreening ja treenid liiga palju.
Aga see võib vabalt ka sellest olla, et alguses ongi ju kõige suurem edasminek lihaste kasvatamisel ja jõul. Mida hiljem edasi, seda aeglasemaks areng muutub. Peaksid ehk natuke rohkem kannatlikum olema. Võta seda näpunäidet lisaks nendele, mis on eelnevates postitustes mainitud.
Xero
MemberKas põdrakanep on millegi puhul vastunäidustatud ka või võib see mingit alergilist reaktsiooni tekitada ?
Xero
MemberNo kui on kirjas, et peale trenni, siis tee peale trenni. Kui endal on mugavam järgmisel päeval ujuma minna, siis mine ujuma. Lihtne.
Xero
MemberVötame mönuga !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberKes räägib iseenda ees, kes teiste eest, selles on küsimus. Igaüks vastutab oma sõnade eest ise.
Xero
MemberKuuma Päikese eest, merre sukelduun maaa..
Xero
MemberIse olen proovinud vaarika ja kuna see oli esimene maitse mis proovisin, ei ole ma muud tahtnud. Tõsiselt hea, eriti piimaga. Ehtne kokteil.
Xero
Member“Pasa” keerutamine võiks jätkuda. Sinisilmsust tuleb vähendada. Minul ei ole Mareki jutu vastu absoluutselt mitte kui midagi. Jätkata paluks, sest lõppu ma ei näe samuti.
Xero
MemberNo siis võiks ju üldse parem kilo hapukoort nahavahele lasta?hint: seal oli argumendiks ka rasva sisaldus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimaste andmete põhjal ei tohiks rasvasisaldus vähendada valgusisaldust, kui kaks toodet kokku panna.
Ok, ise ei tee hapukoorega kohupiima mix’i, vaid maasikajogurtiga. 250g lahjat kohupiima(valgusisaldus kokku 45g), lisan 200g maasikajogurtit(valgusisaldus kokku 5,4g). Et siis kokku on mixis 50,4g valku. Lisaks veidi süsivesikuid ja killuke osa rasvu.
Igaljuhul väga nämma mix tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused