Xero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Xero
MembertereOlen 24 aastane, sain augustis teise lapse, millega tuli juurde 20kg. olen 168cm pikk ja kaalun 85kg. Tahaks oma algkaalu tagasi 65kg. Teadsin juba ennem et nädalas kõigub kaal um 3kg 83-86kg vahel. Eelmine nädal alustasin trenniga. Esmaspäeval tegin kodus bodijami ja bodycombatit, söön päevas 3 korda, hommikul võita kaks leiba, lõunaks soojasööki ja õhtul enne kella 6te värsket salatit kahe röstleivaga, joon vett ja 2kl piima. Teisip tegin bodycombatit, söök oli sama. Kolmap bodyjami ja söin 4korda, putru hommikul, lõunaks salatit, õhtuks sooja sööki ja siis veel peale 6te salatit. Neljap bpdyjami ja viskasin õues tunnikese lund, söin sama moodi 3x päevas. Reedel venitasin end paari minutilise joogaga ja söin 3x päevas. Laup jälle bodycombat ja sörkisin 1km. Kaal siis E-84,9; T-84,5; K-84,2; N-83,9; R-83,6; L-84; P-84,5 ja E-85,4
Samasugune kaalu kõikumine oli ka siis kui ma trenni ei teinud aga siis ma igapeäv ei kaalunud. Kallun end igapäev samal kellajal samade riietega, ka kaal on alati sama kohapeal.Rinnaga ei toida juba kuuaega. Mida ma valesti teen? Millest selline kaalu kõikumine?
Näksin väga harva ja kui siis ikka puuvilja. Värkse salati teen ka ise, tomat,kurk,kapsas,sibul,juust ja vahest ka sinki ja paprika.
Mida kujutab endast soe söök ? Miks sul vahepeal toidukorraks on vaid salat, leib või sai ? Miks õhtu on sinu jaoks kell kuus ja praktiliselt kell kuus on viimane söök ? Kui sa juhuslikult kell seitse või kaheksa magama lähed, võid rahulikult kuuest viimase toidukorra teha. Aga kui mitte, siis 1-2 tundi enne magama minekut on norm süüa midagi kergemat, kuid salat jms küll ei ole hea idee.
Kui tahad kaalus alla võtta, tuleb sul toitumist muuta. Valke ja rasvu rohkem sisse panna ja vähem süsivesikuid.
PS! Ära kaalu end iga päev, kaalu paarinädalaste vahedega, näiteks.
Xero
MemberJa õpilastele 440.-2,5 aastat Mais käinud ja ainukeseks etteheiteks kükipuuri puudumine.
Kükipuur võiks olla jah, aga seda saaks ju korraldada kuidagi
Mai negatiivseuseks võib pidada ka ülikitsast riietusruumi, muidu saal okei.Eks nende riietusruumidega on nii nagu on. Selle kannatab veel ära.
Xero
MemberIse olen käinud Tennisehallis, Kimberis ja nüüd Maispordis. Maisport on kujunenud teiseks koduks.
Et siis hea koht on jah, Maisport. Käib suhteliselt vähe rahvast võrreldes Kimberiga. Kimber peaks ju kõige soodsam jõusaal olema samuti, kui teatud ajal käia, nagu eelnevas postis kirjeldati.
See on hinnakirjas mainimata, et ISIC ja NPNK pangakaardiga on hind 490.-
Xero
MemberMeenutab nagu küll sportlast, mõtlen eelkõige keha.
Sulle meeldib ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberKas paremad on Pampersi või Libero mähkmed?
Kumba rohkem reklaamib ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Xero
MemberSelle teema pealkiri võiks olla “Rumalad küsimused”. Siin võib kõiki rumalaid ja vähemrumalaid, ükskõik mis valdkonnast, küsimusi esitada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii, et hakake aga peale.
Mina alustan.
Kes võidab, kas Terminaator või Rambo ?

Xero
MemberArvan, et valgupulbri mõju arengule on ehk mõni protsent. Kui toitumine ja trenn on korras, siis võid öelda ka ilma lisandeid tarvitamata, et areng toimub.
Xero
MemberJõusaal+ toit= piisaval, et korralikult süüa ja trennist kasu oleks. Toidulisandid ? Nende peale ei kuluta oluliselt. Piisab, kui ostan iga 2-3 kuu tagant vadakut.
Xero
MemberJõudu, tervist ja naisi !
Xero
MemberNujah, eks iga inimene on individuaalne. Minule piisab, kui söön ühe korra päevas liha(sea-või loomaliha) ja ühe korra kala. Nii, et kui kala liha hulka arvestada(mida mina nt ei arvesta) siis söön päevas ühe korra liha. Teised söögikorrad koosnevad piimatoodetest – munad, piim, juust jne
Ja ma ei ütleks, et arengut ei toimu.
emmimees – äkki 5-6x päevas soovitatakse seljuhul süüa, kui kogused on sedavõrd väikesed, et ongi vajadus iga kahe tunni tagant või siis läheb kõht tühjaks. Aga kui portsjonid on ilgelt suured, vaevalt sa siis iga kahe tunni tagant sööksid.
Xero
MemberNo sorry. Liha 3 korda päevas süüa on küll üle pingutatud. Hea juhul 2 korda päevas. Kui sööd 5 korda päevas ja neist 3 on liha, see on suht üksluine söök. Kas sa ise sööd 3 korda päevas liha ?
Xero
MemberJa milleks siis sojavalku pulbrina toota, kui see nii s### on ?
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1868922Uuringus anti katsealustele 3 kuud 30 g sojaube päevas. Pooltel 3 kuud sojaube saanutel oli tulemuseks häired kilpnäärme töös.
http://www.ajcn.org/cgi/content/abstract/60/3/333
Selles uuringus anti naistele 60 g sojavalku päevas 1 kuu jooksul. Tekkisid häired menstruatsioonitsüklis (viivitatud menstruatsioon) ja muud hormonaalhäired.
Mina ei soovitaks kellelgi süüa sojatooteid.
jaanuar 16, 2010 at 7:57 p.l. in reply to: Exceli tabel meestele KMI ja keha rasvaprotsendi arvutamiseks #250301Xero
MemberEga jah, kulturistile, lihasmassi kasvatavale inimesele see tabel ei sobi. Vähemalt mitte rasvaprotsenti ja kehamassiindeksi suhtes. Muidu on täitsa ok. Pean silma seda, et näeb peamiste mõõtude arengut. Sobilik võib-olla meesmodellidele rohkem
jaanuar 15, 2010 at 10:35 e.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249988Xero
MemberEga ei olegi, selle pildiga näitasid oma tõelist taset.Ja teised käituvad tema taseme järgi.
Xero
MemberSain aru, mis sa ütlesid – taimetoidu pealt erilist lihasmassi ei kasvata. Aga piimatoodete pealt ? Piimatooted ei kuulu viimastel andmetel taimetoitude hulka. Kui taimetoitlane on omast arust taimetoitlane, kes sööb muna ja joob piima, siis ta ei ole enam taimetoitlane.
Loe eelnevat MIKS ma seda ütlesinAutorPostitused