xajez
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xajez
MemberMul jäi arusaamatuks… ( . Kykk 35kg ja hetkel suudan ma 5×5 teha 80kg’ga ???????? kykki tegid kunagi 35 ja nüüd 5×5 80kg kükki.
xajez
Memberkui kevad tuleb, siis oled tervem, usumind:D okei garanteerida ei saa.. Mul vast oligi nii tihehaigusperiood sp, et üsna külm oli ja immuunsus ei suutnud seekord vastu hakata, i think:D
xajez
MemberKrt ma ei saa, närvi ajab, kaks nädalat olin terve ja juba jälle haige ja päris korralikult ka… Kurk ja nina nagu ikka, köha ja nohu, antibiootikume ka ei taha võtta, kui peaks perearsti juurde minema. Mandlid on mul ammu välja lõigatud, adenoidid ka, ikkagi jään suht tihti haigeks, 2011/2012 eriti, enne jäin isegi harvemini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Külmeta vähem:DD Mul oli siin vahepeal samamoodi , 4-5 kuud järjest iga 2 -3 nädala prst jäni haigeks:D Nüüd ma ei tea kas sellest ,et trenni sai palju tehtud või on muud tegurid..
Nüüd pole pikemat aega haige olnud (*sülitab 3 korda üle õla*) 2010 aasta olin 2-3 korda haige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .xajez
Memberhahaahah:D, üksinda on suht tore olla.. ise sain käidud eile kl 11 trennis ära : )
xajez
MemberMa ka kergelt teen, kehakaal hakkab taastuma ja raskused tasapisi tõusma tagasi selle suunas, mis oli jaanuari alguses.. Praegu katsetan uut lähenemisviisi, sest muidu õlg hakkab jälle segama. Kui jõuan ,siis järgmine nädal tulen ka pildistama ! Seenädal on kiire & teised plaanid.
xajez
MemberJah, homme, pühapäeval, teeme tunni kl 15:00. Kuna ma ise annan kl 12:00 asendusbodypumpi, siis ka seekord ei jõuaks enam paari tunni pärast veel ühte teha ja siis õhtul kl 20:15 veel ühte bodypumpi… 15:00 alustame venitustega ja siis pildistamine ja poseerimine!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga hea, olen kohal.
xajez
MemberMis pühapäeval toimub ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ainult poseerimine või bodypump ka?xajez
MemberEi pea.
xajez
Memberjep tean seda, teen ise ka kerge hantliga või lindiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xajez
MemberSüvalihaste tegemise all mõtled lihtsalt mingi tavaharjutusi ? (ilmaraskusteta)
xajez
MemberMa teen ka homme kerge trenni , pildistama ei tule ehk järgmine nädal.
xajez
MemberTublitubli.D ise ei olnud 7ndast käinud ja täna sai käidud tänu Imrele ja klienditeenindajatele!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitähh ! :]
xajez
MemberOjaaa, juba kiilanen ka :DDDDDD
xajez
MemberMõtlesin ka tulla aga nüüd jälle haige… mis toimub ? Ma olnud varem vb 2korda haige olnud ja nüüd mingi aastas 10-16 ..
xajez
MemberVäga hea, aga vaata et vinti üle ei keera. Kui tunned teinekord, et kumm on päris tühi, siis võta aeg maha ja puhka ning tunne elust rõõmu! Lisaks trennile on sul ju veel ka kool ja töö!
Ma juba keerasin vindi üle .. halb tuju ka sellepärast juba . Põlved annavad valu tunda, mõnipäev normaalne, teinekord valutab.
Õlaga seisnii , et hakkab juba paremaks minema aga nagu öeldakse: tasa sõuad , kaugele jõuad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. -
AutorPostitused