xajez
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xajez
MemberKõige jõulisemat 1. aprilli teile !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sullegi & teistele :]
xajez
MemberOlen haigestunud ….. palavik , kohu ja kõik sellega kaasnev : (( . Praegu hoidun siis jõusaalist ja võtan kodus rahulikult , paranen . Harjutan vabakava ja egas midagi.
Head paranemist :]. Ma tavaliselt söön küüslauku & ingverit.. Pressinud sidrunitest mahla ka välja ja ära joonud .. Vaata võistlusteks oled terve:P:P. Tulen külla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xajez
MemberEi ole sinu elu ka meelakkumine. Kindlasti ära viska püssi põõsasse ja söö nagu loom ja kasvad nagu loom! Pea vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks peab ka mõni olema see kellel tulevad siukesed hädad: D. Hetkel teen Turu spordihoones trenni ja ma hetkelise seisuga ei tea , kuna käin eedenis jälle. Aga eks näis:) Näitan ennast vahepeal tunnis ka .
xajez
Memberhttp://www.hobisport.ee/Kompuutrid-pulsomeetrid/Pulsimootjad/3197-Sigma-PC-15.11-sinine.html
http://www.hobisport.ee/Kompuutrid-pulsomeetrid/Pulsimootjad/2747-Sigma-25.10-pulsikell-hall.html
mida soovitaksite?
Digitaalselt kodeeritud SLS* signaali edastamine. , mis see tähendab: D? (See variant 25.1 versioonil)
xajez
MemberHäid ja halbu uudiseid :]. Trenni võin teha juuni kuuni ja pärast seda 1,5kuud ei tohi trenni.. Kaal hetkel ligi 69-70kg , kuid küll suureneb, nüüd hakkan veits lammutama jälle. Üritan alguses mitte üle pingutada .
xajez
MemberKõik olete tublid :]]. Edu neile eriti, kes võistlevad aprillis ! Eksnäis kuna naasen jälle jõmmi lainele, esmaspäeval saan teada kuna op tuleb ja mis saab siis edasi.
Olge tublid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja noh edukat paranemist Rainile ! Loodetavasti saad varsti kangi alla tagasi : P
Aitäh, tahaks kangi alla juba …
märts 17, 2012 at 9:46 p.l. in reply to: Kuidas säilitada lihasmassi enne ja prst operatsiooni? #165048xajez
MemberIstudes trenažööril jalasirutused ette, peaksid ka saama teha, võib-olla good morningut.
Me ju ei tea täpselt, kus sul song on.
Alakõhus
märts 17, 2012 at 6:41 p.l. in reply to: Kuidas säilitada lihasmassi enne ja prst operatsiooni? #165587xajez
MemberEi soovita teha neid liigutusi, millega kaasneb kõhupress – võib songa uuesti tekitada, kui opihaav ei ole veel piisavalt paranenud.
Asjalood on sellised ,et veel pole operatsiooni olnud ju, mainitud esimeses postituses.
Nii ,et hetkel võiks nagu teha käsi , kergelt võiks hetkel teha jalgratast ka minu arusaamisel.
märts 17, 2012 at 6:03 p.l. in reply to: Kuidas säilitada lihasmassi enne ja prst operatsiooni? #165623xajez
MemberSongal ei ole vererõhuga küll midagi tegemist. Songa tekkepõhjuseks on tegurid, mis kõhuõõne siserõhku suurendavad ja kõhuseina nõrgendavad nagu raskuste tõstmine, sage kõhupressi rakendamine, traumad.
Selliseid harjutusi saad teha, kus ei pea pingutama kõhulihaseid, nt. biitsepsile, triitsepsile, mõned deltalihaste harjutused, istudes säärelihastele.
Onmõtet teha ainult biitsa, triits, õlga ? kas rinnaltsurumist v seljalihaseid ei saa teha?
märts 16, 2012 at 8:13 p.l. in reply to: Kuidas säilitada lihasmassi enne ja prst operatsiooni? #167367xajez
MemberMis põhjusel ja milline trenn ära keelati?
Avastati juba ammu song aga nüüd tahetakse arvatavasti op ära teha jaöeldi ,et ma jõutrenniga ei tegeleks … Ma ei tea kas ma üldse kehalises võin käia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? mingi lisamass ka tulnud läbi songa vast ja vahest tuleb lisamass ülesse ja põhjustab väga suurt valuxajez
MemberVarjupaigas.
Ilma seinteta ja katuseta , pöörfekt varjupaik :]
xajez
MemberLeidsin veel ühe hea loo, mida saaks vabakavas kasutada:
Ülimalt hea lugu vabakava jaoks !
xajez
MemberToo muudatused näiteks kaldkirjas välja? Siis parem nõu anda, et kas need on asja ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt ma muutsin põhimõtteliselt terve kava välja .. Äkki keegi oskab soovitada , mis õhtul süüa näiteks?
Muidu peaks minu pea järgi olema korralik toitumiskava kuid mõningaid miinuseid võib ikka olla.. Võiks rohkem liha sisse tuua, kuid mis liha on kõige parem ja hea hinnaga?
Ma mõtlesin ,et enam ei võta sheiki vaid tavatoitu või mis arvate kas osta BCAA’d või glutamiini… ? Kindlasti võtan Joint+ sisse..
varasem ::
*1 Hommikusöök kell 7.30 (kodus)
Kaerahelbe Kiirpuder Jõhvika (Veski Mati) (80 g):
– Kaloreid 300.8 Kcal, Rasva 4.8 g, Valku 8.8 g, Süsivesikuid 54.4 g,
piim 2,5 % (300 g):
– Kaloreid 156 Kcal, Rasva 6 g, Valku 9 g, Süsivesikuid 15 g,
Mass WHEY sokolaadi (MASS WHEY) (33 g):
– Kaloreid 124.5 Kcal, Rasva 2.4 g, Valku 26.1 g, Süsivesikuid 2 g,
hommikusöögi kogus kokku:
Kaloreid: 580 kcal
Rasva: 13,2 g
Valku: 43,9 g
Süsivesikuid: 71,4 g
Kiudaineid: ??
*2 Lõuna kell 11.55(ehk praad)
keedetud kartul (200 g):
– Kaloreid 154 Kcal, Rasva 0 g, Valku 4 g, Süsivesikuid 34 g,
piim 2,5 % (400 g):
– Kaloreid 208 Kcal, Rasva 8 g, Valku 12 g, Süsivesikuid 20 g,
mingit liha vähemalt 100 g):
lisaks toorsalatit, (porgandi või millegi teise)
*3 Vahepala kell 14.00
// variant 1: lihapirukad
variant 2: präänikud – et saada süsivesikuid
*4 Kell 16.30 (enne trenni)
Variant 1: Uvic pelmeenid (250 g) :
– Kaloreid 577,5 Kcal, Rasva 22,5 g, Valku 22,5 g, Süsivesikuid 67,5 g,
Variant2 : 150 g kartuleid, kaste, 110 g kanafileed /kanakintsu + 2muna (2x60g) + piima 300-400ml
2 muna : muna (100 g):
– Kaloreid 135 Kcal, Rasva 9 g, Valku 12 g, Süsivesikuid 0 g
*5. Pärast trenni (19.00)
Mass WHEY sokolaadi (MASS WHEY) (33 g):
– Kaloreid 124.5 Kcal, Rasva 2.4 g, Valku 26.1 g, Süsivesikuid 2 g,
Süsivesikud 40g
*6 Õhtusöök kell 19.30-40
Pealmiselt:
//Variant 1: 100 g kartuleid, kaste, 110 g kanafileed(või kanakintsu) + 2muna (2x60g)piima 300-400ml
// variant 2: makaronid(pasta) ja liha kõrvale + piima 300-400ml
*7 õhtusöök2
Variant 1: Kohupiim // 2-3 muna singitükkidega)
– Kaloreid 545 Kcal, Rasva 24 g, Valku 33 g, Süsivesikuid 11.5 g,
Variant2 : Soe söök
xajez
MemberMa tegin väheke korrektuure… Kriitikat palun ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei tea mida õhtul süüa , soovitatakse mitte lihtsuhkruid ja väga palju süsivesikuid süüa…Mis liha näiteks süüa praegusel ajal (hind ei tohiks soolane olla) … kuu eelarve on 50€…
xajez
Member^ Tahtsin kirjutada et 5 kuud tagasi ma treenisin 35 kiloga kükki ja nüüd 80 kiloga = D
Areng on sul üllatavalt hea isegi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kuidas rasvaga lood ?Lähed võistlema ka?
-
AutorPostitused