xajez
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xajez
MemberTäna surusin rinnalt uue rekordi , milleks oli siis 90kg !!! ; )
Palju õnne:P
xajez
MemberTäna ol siis väga korralik jala trenn. Lõpuks tuli isiklik küki rex 130kg x5
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Olen sellega ise äärmiselt rahul, kuna ei ole 2.5a jalga teinud ja nüüd olen 2 kuud vaikselt teinud ja tundub et hakkab midagi looma, kuigi kergelt andis põlv ikkagi tunda, aga vast läheb üle!Vaata ,et üle ei pinguta, muidu ei saa jälle pikemat aega jalga teha.. Tasa ja targu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt selline tunne ,et mehi on kuidagi vähemaks jäänud : o

Sul lihtsalt selline tunne, ma arvan, et ainuke kes vähemaks on jäänud olen mina ..
xajez
MemberNii pea enam jõusaali ei satu (alles kas novembrist v detsembrist)
2 operatsiooni tulekul … Edu treeningutel :].
Rain
xajez
MemberMul on hetkel lebotamine, nüüd hakkan jooksmas käima ja kergelt teen trenni.. Juuni kuus opile ja siis füüsilisest koormusest 2-3kuud eemal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xajez
MemberTänud abi eest , aga mingeid toidu lisandeid oskad ehk soovitada , ise joon iga trenni ajal 20 g kreatiini , vahepeal mõtlesin osta seda otti kombod .
20g kreatiini on küll palju.. Pigem osta selle oti kombo asemel toitumiskava, ega toidulisandid aita, kui toitumine paigast.
xajez
MemberRain arvatavasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>või siis trewe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ole kindlasti :DDD
xajez
MemberKui kaalu ei tule juurde, siis sööd ikka vähe…
Kirjuta oma päevane menüü, löö kokku mitu kcal saad ja arvesta, kui palju sa kaotad trennis.. (tund = 400-600kcal kindlasti)
xajez
MemberJoonistamisoskust sul ikka jagub! :DD
xajez
MemberJärgmise nädala lõpu suhtes olen hetkel kahtleval seisukohal, sest 21.aprillil on Eesti KV ja järgmine päev äkki keegi ei tulegi peale Raini kohale.

:DD Okei, siis lükkub edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xajez
MemberPühapäeviti tunnid toimuvad ikka? Järgmise nädala lõpus tuleks ka poseerima, kui võimalik ? (Ma ei tea kuidas, ei käi hetkel planetspordis vaid turu spordihoones)
xajez
MemberEKV on sügisel ? Mis järgmine aasta üldse toimub ? Ma taastun alles Augustiks v Septembriks ära..
xajez
MemberKristo tead, mis ma sulle ütlen?
SA OLED KURADIMA TUBLI !!!!!! :]’
Väga lühikese ajaga oled teinud üsna muljeltavaldava vormi.. Küll jalad jõuavad järele ja paugutad nagu kolmeraudsest nagu lausub meie Isand Imre !:DDD
xajez
MemberÄkki sa ei tee enne trenni sooja ning lähed kohe suurte raskuste kallale?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma kahtlustan ka seda, mul endal kodus olemas surumispink jne.. Vähese sooja tegemisega lõi valu sisse ja ei suutnud enam edasi teha.. Nüüd kui teen kuskil jõusaalis 7-10minutit sooja, siis ei esine..
aprill 2, 2012 at 7:33 p.l. in reply to: Kas keegi teab soovitada mõnd head toitumisspetsialisti? #291156xajez
MemberMargus Silbaum ja Fred Antson on kindlad valikud.
Peaks suht suur vahe olema, kas tellida internetist või kohapeal lasta teha.. Kes teeb toitumiskava einäe ju inimese tegelikku vormi ja äkki mingeid muid asju mida mõõdetakse… ?
On mul õigus ?
xajez
MemberMiskell võistlused hakkavad? kl2… ? Ma üritan tulla vaatama:P
-
AutorPostitused