xajez
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xajez
MemberVõtan kaamera kaasa ja võiksime kohtuda kl 13:15. Ise annan 12:15-13:00 uut CXWORX programmi. Kohtumiseni homme!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selge, ma olen kohal !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xajez
MemberKas Laupäeval toimub midagi ? Oleksin käpp, kui enne 2te toimub.
xajez
MemberKas mütsid ka kaasa ?: ]

xajez
MemberOlen samuti Tartus, oleneb mis päeval : ] .
xajez
MemberJääme huviga ootama hr Raini comebacki!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
xajez
MemberTore kuulda! Loodetavasti oled tervise korda saanud ja 3-4 aasta pärast saab sinust 110 kilone jurakas!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tervis on kõvasti parem jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Eks kunagi ilmun ka posseerima, et jälgida arengut.
xajez
MemberMa treenin ka tasakesi juba Turu Spordihoones, kolmas nädal läheb, kaal ligi 69
Rain
detsember 1, 2012 at 9:19 e.l. in reply to: Võimalikult allergia- ja ainetevaba proteiinipulber #331236xajez
MemberMul “võivad” ka tekitada, aga seda ei tea.
Nüüd lasen vadakuvalgusheikide asemel kohupiima – piima – marju <-- Blenderisse.
Eelmine aasta kasutasin Mass Whey ( sokolaadi), enne seda kasutasin Hera80 – sokolaadi ja banaani maitsega ja olin kogu aeg terve. Ilmselgelt vist ei sobi Mass Whey
Alles järgmine kuu saab arsti juurde aga praegu on teada ,et mul on just nende vastu: pirn, õun, pähklid (mandlid,maapähkel), sifkaseemned ja seehulgas ka viljaleivad. Iga hooajaline nohu ka – heinapalavik (õietolm – kontrolli all rohtudega, aga kuskil maal olles ei aita need ka )
xajez
MemberTegin täna kükki veidi kergemalt.
60×6 65×6 70×6 75×6
Hiljem tegin veel lisaks jalale biitsa ja triitsa.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juba arened : ]
xajez
Membermäletan kui endal oli jalad 28/32, pigem oli soov saada suuremaid mitte väiksemaid.. Praegu 30-32 / 34 (pikkus)
xajez
MemberMa olen nüüd see Mamba.. pidin korduva vastuse jaoks registreeruma.
Ma ei saanud su küsimusest täpselt aru. Kas küsimus oli see, milleks on vaja mul 5cm puusadelt kaotada 3 nädalaga?
Jah, küsimus oli täpselt see, milleks on vaja kaotada 5cm puusadelt 3-nädalaga ?
september 17, 2012 at 11:07 e.l. in reply to: Kinesioteip aitab kehal valu ja pinget seljatada #324594xajez
MemberKes on kasutanud ja abi saanud? Jagage kogemusi.
Õnneks on mul endal teipija käepärast võtta ja olen abi saanud kaela- ja alaselja pingete korral ning põlvehädade korral. Täitsa toimib!
Ma olen lasknud panna gmaster’il, olen saanud korda isegi õla ja ka põlved(ülekoormus).
Kui keegi tahab selle efektiivsust tunda, siis kontakteeruge gmaster’iga.
+ Vaatab vajadusel ka rühti ja saate väga häid nõuandeid ! Soovitan.
xajez
MemberIse ka hakkan järgmisest nädalast jälle tegelema jõusaaliga, tervis paremaks läinud ja operatsioonist ka möödas tükk aega.
Alguses käin Turu Spordihoones aga hiljem arvatavasti FitLife .
Lihasmassi olen ikka väga palju kaotanud, jalad on kordades väiksemad.
xajez
MemberKäisin täna perearsti juures seoses alaseljaga ja sealt röntgenisse. Sain teada, et selgroolülide vahed on väga kitsad ja suruvadki närvi peale ja see selja “äratõmbamine” ongi see moment, kui kaks lüli suruvad selle närvi nii kõvasti kokku, et ei saa pärast midagi teha. Edasi neuroloogi juurde nüüd, vaatab, mis saab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga ega trenn nüüd tegemata jää vms
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ma homme ise taastusravile (selja pärast, alaseljas on S . ) Tekitab seljavalusi, igatahes aastaga on muutunud paremaks.
Kui ma peaks tagasi tulema, ega kallimaks ei lähe kuu ? Vaatasin ,et planetsport oli muutnud oma nime FitLife’ks ja hinnad tunduvad suht kirved eelnevatega vaadates.
xajez
MemberTubli poiss:D õppisidki video “tuunimise” ära!
Korralik varuga kükk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millega te üldse “tuunite” Sony vegas?
-
AutorPostitused