xajez
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xajez
MemberAga RCX5 maksab ka seal oma üle 100€ rohkem.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Usun, et mulle piisab täitsa ka RCX3 kellast. Kuid RCX3-l ei tohiks vist ju GPS kaasas olla minu teada? RCX3’l pole gps kaasas, lisavarustuses on.. selle pead ostma eraldi, kui tahad GPSi.
Olen ise kasutanud nii Polarit, Sigma PC 15.11, Garmin Forerunner 110 ja muid ka.. Minu silmis on väga hea Sigma PC15.11(hobispordist ostes), Garmin Forerunneri kohta niipalju, et ei näita nii palju asju nagu Sigma PC15.11 .
Kui keegi ostaks mult 150nega Garmin Forerunner 110 (Mida kasutatud healjuhul 7 korda.. ) olen nõus kohe vahetama välja Sigma PC15.11, kuna see lihtsalt hea.. Paljudest tuttavatest kasutab, kuna soovitasin ja nad kiidavad seda takka, kuna nende vana pulsikell läks katki ja see näeb ka stiilsem ja ka on palju funktsioone.
xajez
MemberSelleks, et tasuta koormustestile saada, peab minuarust ka mingi spordiklubi hingekirjas olema.
Kehva vormi võib põhjustada nii kehakaalu tõus kui ka 2 aastat lebotamist.
Kui pulss on liiga kiire, on su aeroobne baas vilets ja sa jooksed liiga kiiresti, selle põhimõtte järgi peaksid treenima seni, kuni pulsitsoonid pole koormustestil määratud. Seega võta hoogu maha. Algaja jaoks on trennis kvaliteetselt kasutatud aeg olulisem kui läbitud distants. Seega kuluta oma 1,5 tundi pigem aeglasele aeroobsele ja mitte kiire pulsiga treenimisele. Aeglasema pulsiga aeroobset tehes hakkab vorm jõudsamalt ülesmäge rühkima kui kiire pulsiga tehes.
Proovi jooksu teha normaalse pulsiga ja tantsutrennis ära pulsikella vaata.
Ega tantsutrenn pole ju ka 1,5 tundi järjest pidevat vihtumist, vaid pigem stiilis 3 minutit tantsu ja siis mingi hingetõmbe aeg? Või isegi veel lühemate intervallidena, 10 sek mingi sammu harjutamist ja siis 10 sek treeneri kuulamist. (Kuidas täpselt, eks see sõltub tantsustiilist).
Selleks,et tasuta koormustestile saada EI PEA olema spordiklubi nimekirjas. Sa võid olla, harrastussportlased tavaliselt ei ole kusagil spordiklubi nimekirjas.
Pulsitsoonid võivad tõesti olla erinevad inimestel.. seega tulebki vast koormustestil käia ära ja küsida neilt.
xajez
MemberMass.fi ei saada eestisse juba pikemat aega asju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Stronger.ee on nende edasimüüja
xajez
MemberProbleem ongi selles, et ei tea, kaua oodata tuleb. Muidu tundub mõte hea.
ma ise arvan, et hea mõte on võtta puhkust, kasvõi naudi rannaelu, mängi võrkpalli ja tee aeroobset. Ma arvan, et piisava higistamisega peaksid saama igasugu pahatekitajatest jagu.
xajez
MemberOskab keegi kommenteerida, kas haigusega/palavikuga võib tõesti selline kaalulangus kaasneda? Arvan kõrgema kehatempiga võib kaasneda kaalulangus, mis esines ka mul.
Kui jah, siis kas selline kaalulangus erineb dieediga saavutatavast kaalulangusest? Kas rasva-lihaste seisukohalt on mingeid erinevusi? Eiusu, kui pole trenni enam teinud, siis lihasmass aeg-ajalt väheneb, kuid mitte nii oluliselt.. Rasva võib ülesöömisega tekkida, muidu mitte.. Kui lihasmass väheneb siis tuleb ka rasv esile kuna keha ei hoia enam nii palju toonust.
Kuidas sellises olukorras oleks mõistlik toimida? Süüa veelgi rohkem, treenimisest loobuda, liikumisest loobuda?
Mul endal oli ka kehatemperatuur ligi aasta aega kõrgem. 37-37.3
Minu perearst ütles sellekohta, et pärast haigust võibki jääda niimoodi, aga ma ise arvan, et hea mõte on võtta puhkust, kasvõi naudi rannaelu, mängi võrkpalli ja tee aeroobset. Ma arvan, et piisava higistamisega peaksid saama igasugu pahatekitajatest jagu.
– Põletikulised näidud olid kõik korras
– Mingihetk mõõtsin jälle kehatempi, nüüd 36-36.5
PS: Räägin oma kogemustest ainultxajez
Memberand what are your other excuses?
kui kusagil on välja toodud, et “nagu vaja” toitumine (tasakaalustatud toitumine) kergitab vererõhku, siis palun näidake mulle mõned lingid.
get Your d**n b**t off the couch ja alusta kohe korralikult toitumist. aeroobne trenn sealjuures on tõesti väga kasulik vererõhu normi poole saamiseks, tean omast kogemusest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk said valesti aru, toitungi korralikult, vahetpole et vanematega elan kuid enda taskust läheb kuus kuni 100€ . Ma ei väida ,et tasakaalustatud toitumine kergitaks vererõhku, pigem on millegis muus asi. Ma pigem kaldun arvama, kuna olin kaua trennist eemal ca 8kuud ja alustasin kohe jõusaaliga, raskused tõusid iga nädalaga aga selle tulemusel tekkis ülekoormus.
Varem sai rattaga sõidetud igapäev paarkymmend kilti ja jookstud, polnud mingit muret käia ka samal päeval jõusaalis.
Kokkuvõtteks vererõhk tõusnud sellepärast, et liiga järsud muutused – varem ei käinud tööl 9’st-5ni, trennist olin eemal ca 8 kuud, liiga kiiresti tõstsin raskusi, polnud enam aeroobsetpõhja all
xajez
MemberJah, tuleks süüa mida on ja tunda rõõmu selle üle, mis on.
Eelkõige hea tuju, seejärel hea pingutus trennis, kolmandaks normaalne toitumine.
Mul on tegelikult võimalik toituda nii nagu peaks aga see mis muret tekitab on vererõhk, ehk sellepärast, et sai kaua oldud eemal trennidest..
Praegu mõjub väga hästi aeroobne- jooksmine pulsil 145-155, rattatrenn jne.. varasemad kogemused olemas
xajez
MemberSoovitan süüa erinevaid leibasid, puuvilja leiba näiteks, rosina leiba, jm leibasid. Tarbitav leiva kogus on enamasti juba niiväike, et see ei määra midagi ja erinevate leibade koostis on üldiselt samuti samasugune. Tüüpiline ajuviiruslik arvamus on, et leiva turunimi peaks sisaldama sub-fraasi “-seemne-“. Ei ole mingeid seemneid vaja, valige millist soovite, ja saavutate paremini oma tulemused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti ka ei maksa rukkileiba pidada millegiks eriliseks. Öelge lihtsalt LEIB.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nojaa, ma söön isegi seemneleibu, peenleib meeldib eriti.. neid ainult söökski vist.
xajez
Membersööd vähe lihtsalt. enamus, kes väidavad, et söövad metsikult, aga massi ei tule, reaalsuses söövad vähe.
Ole nüüd.. ma olen küll 10 kilo juurde võtnud aga sellest edasi on väga raskendatud.. Ehk jäi siiski midagi puudu toidukordadest, eit ule kohe pähe.. Söön igapäevaselt samamoodi.
Hommik: 08.00
– Kaerahelbepuder 80-100g (kuivaine) + moos / Tatar 90g koos hapukoorega (100g)
– Kodujuust ( 150g ) koos banaaniga
– Vesi
Lõuna (Tööpäeval 12.30)
– Oleneb, mis päevapraeks on
– Ahjukartul/keedukartul
– Toorsalat (~100g)
– Naturaalne Snitsel/Lestafilee/Hakkliha/Lambaliha jms (‘ca 150-200g)
– Sidruni vesi (kraanivesi+sidrun)
Lõuna2 (16.00)
– Täisteraspagetid (80g – kuivaine) / Riisinuudlid / Kartul(400-500g) / Riis – igatahes mingisugune süsivesikuallikas
– Kodujuust (150g ) / Ahjust seakaelakarbonaad (Valmis 150g) / Hakklihapallid(sea ja veiseliha) (200g)
Vahepala (18:00)
Kohupiim (200g) vanilli + piim + toormoos (saumikseriga läbi)
Banaan
Õhtu
– Kodujuust (150g)
– Söön vastavalt kõhutühjusele -paar rukkileiba või mida sõin Lõuna2’l
– Vesi
+ Trennijärgne sheik
xajez
MemberPole vahet, kas teed 10 kordust või 9 kordust, kui sa ei söö
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seni kuni vanemate toidul oled, tegele selliste asjade arendamisega, mida arendada annab, vastupidavus, kiirus, tehnika jnejne. Pärast on nende baasil väga hea massi ehitada.
Ei teagi miks mõned tõesti ei paisu eriti. Võib-olla siis neil on kehatemperatuur niikõrge, et toit põleb soojusena ära ja kütab õhku nö.
Ole nüüd, mul kehatemp 36-36.5 ja ma ei paisu ka… Nõustun gmasteriga, arendada seda mida arendada annab, seda tõsisemalt paar kuud teinud. Hetkel einäe põhjust massilisamisega, kuna midagi ei tule.. ehk kui vanemaks saan siis asi on natuke lihtsam.
xajez
MemberEi teagi miks mõned tõesti ei paisu eriti. Võib-olla siis neil on kehatemperatuur niikõrge, et toit põleb soojusena ära ja kütab õhku nö.
Olenüüd, mul kehatemp 36.1-36.5 ja mul sama teema, ei paisu.. asi kuidagi geenides või millegis muus.
xajez
MemberOtsin ise ka kellasid, hind võiks kuni 200€ juures olla, praegu on peamine kandidaat https://www.runtastic.com/shop/en/runtastic-gps-watch-with-heart-rate-monitor, kuna saab kasutada nii rattaga sõites kui joostes, andmed lähevad pilve ja ei pea pärast nuputama palju siis läbitud sai.
Praegu on sama soft targas telefonis kasutusel ja peab kiitma. Ujumiskindlust vist selle hinna sees loota pole mõtet…
Teoorias tundub tore ka see http://www.amazon.com/Pyle-PGSPW1-Speedometer-Chronograph-Navigation/dp/B00539J1NA#productDetails aga softist midagi head just ei räägita ju kvaliteet tundub kahtlane…
Ise kasutan Garmin ForeRunner 110’t, mugav, lihtne, ilus
http://www.garmin.ee/garmin-tartu-rattarallil – hinnad all päris palju.. ligi 40€ tootest või isegi rohkem… ise sai ostetud 160nega, muidu tavahind 199
xajez
MemberTere!
Miks kõigil on arusaam, et peaksid võtma valgulisandeid ?
Arvatavasti sa kulutad rohkem, kui sa tarbid. Kui tahad lihast kasvatada, siis tõsta kaloraazi, söö kohupiima, liha, muna jne. Minu arust on täiesti võimalik lihast kasvatada positiivse kaloraažiga ka aeroobset tehes. Muidugi sa pead tegema mitmekülgselt, nii jõudu ja ka aeroobset.
Kirjuta siia oma päevane toitumine
xajez
MemberIse las teeb, mis tahab. Olgu oma kataboolses seisundis õnnelik. Aga sellest oleks küll kahju, kui keegi tema sõnu ja soovitusi tõsiselt võtma hakkaks. Peaks palkama valvuri, kes peale igat tema postitust annaks ka õige ja tervisliku soovituse.

😆xajez
MemberVäga hea,et mainisid seda, just sellist kriitikat ja nõuannet ma ootasingi.
Muidugi. Puuviljad (näiteks tomat ja avokaado) on täiesti mõistlik söögikord, kus on vähe valku, pudrus on väga palju juba valku, kuid mitte niivõrd ohtlikult palju, et putru vältida. Mis valgu palavik sul üldse on, et seda valku topid igalepoole, tahad neeru puudulikkust lisaks saada omale või, vms lisahaigust? Minu toidusedelis on 0.3-0.9g/kg kohta valku, minu vererõhk ja veresuhkur on head- kuid tervis algab eelkõige vaimsest poolest (stress), seejärel mõõdukast trennist, ning alles kusagil sekundaarsemal kaugemal määral mõjutab ka toit midagi. Kuna toit midagi mõjutab siiski, siis proovi see normaalne hoida, ja valgumaania pole normaalne.
Hommik: 08.00
– Kaerahelbepuder 80-100g (kuivaine) + moos / Tatar 90g koos hapukoorega (100g)
– Kodujuust ( 150g ) koos banaaniga
– Vesi
Lõuna (Tööpäeval 12.30)
– Oleneb, mis päevapraeks on
– Ahjukartul/keedukartl
– Toorsalat (~100g)
– Naturaalne Snitsel/Lestafilee/Hakkliha/Lambaliha jms (‘ca 150-200g)
– Sidruni vesi (kraanivesi+sidrun)
Lõuna2 (16.00)
– Täisteraspagetid (100g – kuivaine) / Riisinuudlid / Kartul
Vahepala (18:00) – Pärast trenni või siis lihtsalt vahepala.
Kohupiim (200g) vanilli + piim + toormoos (saumikseriga läbi)
Õhtu (21.00)
– Erinevad juurikad – vahest selle asemel toorsalat ( tomat, kurk, lehtsalat jms, hapukoor)
– Paar rukkileiba või mida sõin Lõuna2’l
– Vesi
-
AutorPostitused