xajez
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
xajez
Member
xajez
MemberSelle video vaatamisel kaob motivatsioon üldse ära, ainult vist kargaks kuskil ringi nagu jänksid
Hea kuulda, et raskused tõusevad, peabki tõusma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xajez
MemberTeen väikse pausi ca 3-5 päeva.. Pea lõhub millegi pärast nii hullult..
võimalused:
1) sai natuke ülepingutatud
2) tuul puhus tagant kuidagi kuklasse
xajez
MemberEi tule tundi. Järgmine nädal v ülejärg nädal tulen alles.. Jõudu kõigile!
Ei ole hullu! Kui kõik saab korda, küll siis paugutad kolmeraudsest!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>üritanüritan:DDD
xajez
Member29.detsembri pildid sain lõpuks orkutisse üles pandud! Kõik, kellel juurdepääs olemas, minge vaatama uute poiste poseerimist! Järgmine tund kolmapäeval kl 18:30!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eksnäis kuidas jõuab.. pildid vaadatud.. peab ikka katsetama veel
xajez
MemberHäid jõule kõigile !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>xajez
MemberEks teata ennem ette, kui terve programmt uleb, siis teab kuna kohal olla
xajez
Memberxajez
MemberJooksmise asemel võid ratast sõita ja kui ka võimalust , siis spordiklubis stepperiga.
Praegu pole hea rattaga väljas sõita. – Ma pole ise suuteline ka jooksma väljas aga jõusaalis jõuan .
— Talvel võid suusatamas käia.
Tulevikuplaandeks võid võtta selle, et osaled rattamaratonitel ja enne seda käid sõitmas mingi 20-30korda.
Teiste kohta ma väga ei oska vastata, äkki lihtsalt pole võhma.
xajez
MemberTundi homme/kolmp toimub ?
to norman :
tänud
xajez
MemberMis spordiarsti juurde pöörduda? (Tartus) Vasak õlg kuidagi valutab… kunagi sai tehtud röntgen pilt isegi aga sealt ei leitud midagi. Äkki lihtsalt pinges kuidagi ? Venitan suht igapäev .. äkki pöördun alguses perearsti juurde ja saan mingi saatekirja füsioterapeudi juurde?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma isiklikult arvan ,et närv on kuidagi luu vastu vms. või on pinges kuidagi ..Parem õlg isegi valutas 2-3 a tagasi vahest.
xajez
MemberTäiskükki tegev inimene:D
xajez
MemberKohupiimale oli suhkrut lisatud, et maitse oleks maitsvam.
xajez
Member(Y) Palju õnne kõigile !
Kuna järgmised tunnid?
xajez
MemberAga kui pole lihtsalt võimalik muudel aegadel käia kui 17-18.30 ?
Mis siis saab ? Ma olen alati käinud selliste kellaaegadel. Varem pole lihtsalt võimalik kooli tõttu ja väga hiljapeale ei taha trenni jätta.
AutorPostitused