x_Thomas_x
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
x_Thomas_x
MemberArvan sama. Kui 4 korda nädalas korraliku trenni teha, siis tuleb ikka enam kui korralikult süüa ka.
Oleks tõesti hea kui kirjutaksid oma treeningkava ja kindlasti ka toitumise siia…
x_Thomas_x
MemberPada sõimab katelt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millist mailboxi sa kasutad?
Oleks üks vastastiku kasulik ettepanek:)
x_Thomas_x
MemberMeresoola lisamist veele.…v6i ostate endale sobiva mineraalvee. J22b natuke lahjaks…
2009 a prof. Kristjan Port i loeng Vee ainevahetus puhkeseisundis ja kehalisel t88l… :”Soola tuleb lisada tunde j2rgi. Oleneb higistamisest.”
Palju peaks liitri kohta meresoola lisama?
Ja kas tarbida terve päeva vesi(2-3,5l) meresoolaga või ainult osa sellest.
Tänud soovitamast:)
x_Thomas_x
MemberHoia kaalu. Yleliigsest pekist vabanemine ei ole just meelakkumine…V6ta endale treener, kes su kava ja tehnika yle vaataks.
Kas sa jood piisavalt puhast (natuke soolakas v6iks ta vahest olla) vett?
Joon…
Tööjuures lasen 1,5l pudeli puhast vett täis, tõstan selle endale laua juurde ja muudkui limpsin seda päeva vältel.
Üle 2 l läheb juba ainult tööjuures oldud ajaga. Ja loomulikult tarbin seda ka õhtul kodus ja trenni ajal.
x_Thomas_x
MemberVeider on see, et kaalulangust pole selle kavaga eriti esile tulnud (õige pisut siis, kui asusin järgime korralikult ainult toitumist ja trenni veel teha ei saanud).
Koos trenniga püsib kaal koguaeg sama.
Ehk toimub tõesti selline nähe nagu rasva põletamine ja lihase kasvatamine samaaegselt, kuna kaal on paigal.
Peaks ehk kaloraaži tõstma ja trenni kõvemini tegema hakkama.
x_Thomas_x
MemberSa tead ju küll, millega meil rasva% mõõdetakse, vaevalt, et see näit on saadud kaliiber-meetodiga.
x_Thomas_x
MemberSelleks, et meie saaksime midagi kommenteerida, peaksid sa olema oma toitumist j2lginud v2hemalt 5 p2eva punktipealt. Parem kui pikemalt.Iga inimene on erinev.
Eelnevad kommenteerijad ei pane t2hele, et rasva% on ysna suur. St ollust, mis elab meie seljas n8 6hust ja armastusest on ysna palju.
Lihasmass, mis annaks t6staks ainevahetuse kiirust, ei ole aga eriti suur…
Vabandan, et see märkimata jäi.
Toitumiskava olen järginud viimased 2-3kuud.
Treeninguga alustasin uuesti peaaegu 2 kuud tagasi.(üleüldse alustasin jõusaaliga ligikaudu 2 aastat tagasi, kuid vahepeal vahetasin elukota, asusin üksi elama teise linna ning kõik jäi soiku).
Igatahes, järgides ainult toitumiskava ja seda ilma trennita kaotasin nii 1,5kg kuus(olin ligi 88 ja kukkusin 85-84peale).
Mõtlen ise et see kukkumine oli ju küllaltki aeglane. Treenides püsib kaal küllaltki kindlalt 87-88 vahepeal.
Päevamenüüs on mul siin:
Hommikusöök kell 09:00
50 – 70 gr. Kuivainena helbeid (kiirkaerahelbed, neljaviljahelbed, jne.)
200 – 300 ml.
5 munavalget keedetuna + 2 kollast.
100gr. Kodujuustu rasvata
1 tomat, väiksem
1 värske kurk väiksem(või hapukurk)
mõni viil täistera leiba, fileesingiga.
1 tass kohvi või teed.
klõmm kalamaksa õli
NB – munale maitseks pisut majoneesi ja leivale pisut merevaiku
Lõunaoode kell 13.00
250gr. kodujuustu või 100g pakk vinnutatud kana või loomaliha
1 pirn, banaan, või õun
Lõuna kell 16.00
150gr. Fileena kanaliha keedetud vees
100g riisi või tatart
150gr. Toorsalatit, vabal valikul.
Tatrale panen peale pisut hapukoord maitseks.
Selle peale lonks oliivõli ja siis joon ühe rohelise tee
Enne trenni söön ühe puuvilja ja kodujuustu või kohupiima.
Peale trenni valgujook.
Trenn algab umbes kell 8 õhtul
Õhtusöök 22:00
250 gr. Kodujuustu 4% või sama hulk kanaliha
1 tomat väiksem
1 terakukkel fileesingiga) või teraleiba
1 hapukurki
jällegi lonks kalamaksa õli ja roheline tee sinna peale
Ja lisaks veel 2 küsimust.
Kas kana võib ka pannil soojaks lasta?(lisamata õli…)
Maitsevad väga oad ja herned…igal kujul…millal võiks neid julgemalt süüa?
suurimad tänud kõigile kes teemase süveneda viitsivad
x_Thomas_x
MemberTeema kallal saaks küll nokkida igatpidi kuid samas…
Kuna treenid kodus ning jõu treenimiseks tuleks teoreetiliselt pidevalt raskusi suurendada(kui soovid oma 1xmax raskust näiteks testida vms) siis see eeldab piisaval hulgal raskuste olemasolu.
On sul neid piisavalt?
Samas, kui raskusi palju ei ole kuid arvad, et saaks juba julgelt neid tõsta, siis proovi teha harjutusi hästi aeglaselt(just pingutavat osa) ning avastad peaegi et tööd on veel küll mida enda kallal teha:)
x_Thomas_x
MemberAlgust saaliga tegin ligi 2 aastat tagasi. Kavaks oli siis siitsamast võetud algajate kava, koos väikeste mugavdustega.
Vahepeal kadus motivatsioon ja kõik jäi suiku.
Õnneks olen taas sihi leidnud, seadnud korda enda toitumise(tellisin toitumiskava ning järginud olen seda viimased 4 kuud) motivatsioon ja tahe on suurem kui kunagi varem.
Praegu teen trenni regulaarselt ja vähemalt 3 korda nädalas. Viimased 2-3 kuud…enesetunne on suurepärane.
Kogu treeningvarustus asub mul endal kodus, nii et ajaliselt on kõike lihtne paika seada.
Esmasp ülakeha – selg, õlg, biits, rind, triits, trapets, kõht(kokku min.7 harjutust)
Kolmap teen baasharjutusi – lõuatõmme, jõutõmme, surumine, kükk.
Reedel jälle ülakeha päev(kokku min.7 harjutust).
Ja korra nädalavahetuse sees üritan käia kuskil korralikus saalis kus saaks teha jalapressi, sääresirutamist pingis jm jalgu treeninvaid harjutusi.
x_Thomas_x
MemberPigem on munavalge just mu sõber!
Aga vastus küsimusele – targa mehe poolt tehtud kavas nii kirjas oli ja mul pole põhjust tema sõnades kahelda.
x_Thomas_x
MemberEinoh…tugev hommikusöök on kõige alus!
Aga noh…eks seda sisse pressimise efekti on asjajuures küll. Seetõttu mõtlesingi, et kogu kraami alla loputamine vedelal kujul oleks lihtsam lahendus:)
x_Thomas_x
MemberEga see munamaitse(maitsetus) mulle vastumeelne ei ole, ja seda tahan ikka hommikul üht või teistpidi sisse ajada.
Aga mõtlen just, et ehk on kehal just tarvis seda mälumise protsessi ja toidu tahkena alla laskmist.
Kuigi jah…singileivad ja kurk/tomat teevad seda niikuinii kokteili kõrvalt, kuid siiski…
AutorPostitused