x900zwi002
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
x900zwi002
Memberkui ausalt oelda siis ma ei tea kumb see on kas verer6hk v6i pulss.Kui s6idan jalgrattaga(spordisaalis) siis n2itab 177 hz
vanus 16 biggrin.gif
x900zwi002
MemberSõbranna tööl või koolis ja tänaval julgeb ikka käia?Ytlen otse, tal plaanid sellised terveks p2evaks-kodust kooli, koolist koju…(ja k6ik. V2ljas ta ei k2i, ytleb, et tal on mark;spordisaali ei julge minna, k6ik hakkavad narrima(tema v2idab nii).
Ma ise k2in kyll spordisaalis ja mulle v2ga meeldib, sest t6esti valusamates lihastest pole midagi paremat biggrin.gif
Ma ytlen kyll, et s6branna tuleks, aga ei tule.See on tema valik,kui ta ei taha tulla.V6ibolla kui mina seal paar kuud k2in ja olen veel paremas vormis mis praegu olen, vb. siis ta n6ustub tulema.
x900zwi002
MemberSellise mentaliteediga võib küll väga peese lennata. Jah enda eest tuleb hoolt kanda, aga antud väide kõlab suht egoistlikult. Eelkõige tuleb suhtuda inimestesse endi ümber hästi siis kohtlevad inimesed ka sind hästi vice versa nagu öeldakse. Natuke sarkastiline suhtumine. Oled sõber siis ole, mitte ära saada pikalt kui kohe ei nõustu inimene midagi tegema. Kui ta ei taha jõusaalis käima hakata siis fine,ärgu hakagu. Suhelge muudest asjadest edasi, lõppude lõpuks lähete tülli ka. Sõpru tulev väärtustada. Ära iga “geeniuse” postitusi tõepähe võta kes siin teemas eelnevalt sõna võtnud.Mina tänab.
Kui teada tahad, siis ma ei ole egoist, hoopis vastupidi.ma olen alati teisi toetanud ja teiste probleeme lahendanud ja l6puks minu probleemid kogunesid ja j2id lahendamata.Ja ma ei saada mitte kedagi pikalt, v2hemalt pole seda veel teinud.Ma toetan enda s6pru alati, kui nad seda vajavad….Sa ytled, et me suhtleksime teistest asjadest edasi-ha kui see oleks vaid nii kerge oleks nagu tundub, ta r22gib koguaeg ainult yhest, et tahab alla v6tta(ja leiab 1.ooo.ooo p6hjust miks ta ei saa alla v6tta:spordisaalis hakkavad k6ik narrima,ei saa muuta toidusedelit, sest ema teeb alati maitsvat kaloripommi,(ytleb veel:”seda kr6psupakki soon ma viimast korda, yks kord ju ei tee midagi”ja seda viimast korda on juba mitmeid olnud.
x900zwi002
MemberNo ei tule sõbranna, siis ei tule, saada pikalt. Oma elus arvesta ikka ja alati esmalt endaga.sul on 6igus, esmalt ISE ja alles siis teised

x900zwi002
MemberAga muidu edu trennis!(Y)
ait2hhh sulle
x900zwi002
Memberhehee-ma ei hala, kui ausaltoelda siis mulle ei meeldi halamine.S6na-mida ma teen-ei ole ju halamine.

x900zwi002
Memberema ytles mulle, et yks mees maksab yldse 80 krooni kuus.Ei tea, kas see on t6si, aga vb. ka on.
x900zwi002
Memberkuidas ma saaks kyll s6brannat spordisaali meelitada?
ta ei taha tullax900zwi002
MemberMina maksan 190 krooni kuus, minu ema 210 krooni kuus.ArticSpordis on soodukas, mida paksem oled seda soodsamalt saad.Leping aastaks ajaks.

x900zwi002
Memberkui ma spordisaalis olin, siis seal oli ka yks v2ga t2issale noormees ja kui ma vaatasin teda siis mul oli hea meel, et on selliseid inimesi,kes ei hala koguaeg s6brannale v6i veel kellegile, ja kes vaatamata oms kehale julgeb spordisaalis olla.Tore, et m6ni paksem inimene k2ib ikka spordisaalis, mitte ei 6gi burxi ja r2mpstoitu, nagu mu s6branna.
Ma toetan oma s6brannat igatpidi, aga t6esti juba pinda k2ib.Ytleb, et tahab kaalusta alla v6tta,aga ise soob r2mpstoitu ja vedeleb p2evotsa diivanil.Kui ma ytlen talle, et 2rgu soogu r2mpstoitu, siis ta ytleb, et ykskord ei tee midagi(ja seda /ykskord/on kurat teab kui palju kordi juba.Ja kui ytlen talle, et l2hme spordisaali, et seal on temasuguseid ka ja et keegi ju ei vahi teda, siis ta j2llegi ytleb, et kardab, et keegi narrib teda ja et siis hakkab ta rohkem sooma.Kui ytlen talle, et l2hme v2lja jalutama, siis ta ytleb, et ei julge, sest k6ik vahivad teda.Ja l6ppkokkuv6ttes tuleb ta pisaratega minu juurde ja halab mulle, et kui raske tal on ja et ta on kole ja paks ja et ta kardab v2ljas liikuda jne. jne. ja mis mul yle j22b-lohutan teda ja kui yritan talle selgeks teha, et ta on ise syydi, mitte ei ole syydi inimesed kes teda ymbritsevad, siis ta hakkab rohkem nutma ja vahest ka solvub.
Temaga on raske,aga ta on heasydamlik ja tal pole peale minu kedagi,kes teda toetab.(Ma tean kui raske on kui pole s6pru ja pole inimest kes toetab sind kui vajad toetust ja abi).
x900zwi002
Membert2nud vastanutele.
Mu s6branna ei ole n6us ikka veel j6usaali tulema,aga mina k2isin j6usaalis, mulle t2iega meeldib seal.Eriti m6nus on see kui j2rgmine p2ev lihased valutavad

Aga mis siis selle 16 aastase tydrukuga sai.
Kas ta ei v6tnudki alla?Kas ta andis alla?
x900zwi002
Memberkurat kyll, ta ikka ei taha.Ma helistasin talle ja ytlesin, et v6iksime koos spordikas k2ija, aga ta ei ole n6us.
Asi on vist selles, et koolis on teda palju narritud.Ta on mu klassi6de ja kunagi algklassis narriti teda,nyyd on narrimine v2hemaks j22nud, aga ikka narritakse vahest.Ta kardab siiani.Alati kui ta kehkas jooksis siis poisid ytlesid:vaadake pekk jookseb;nohhh ei j6ua enam oma rasva liigutada we.Ta on oma emale ka oelnud, et tahab alla v6tta ja ta ema on selle peale oelnud:sa ei v6ta ealeski alla jne.
x900zwi002
Memberhehee-hea m6te
x900zwi002
Membercapo- iuuuuuu mis video, syda l2heb pahaks
Ma ei saa aru mida ma tegema pean, et s6branna n6ustuks spordisaali minema.
Ma l2heks hea meelega ise s6branna asemele spordisaali ja p6letaks ise tema rasvu temaeest heameelega, aga kahjuks v6i 6nneks pole see v6imalik

x900zwi002
MemberMu s6branna on nii tore tydruk, mul on tast t6esti kahju.Ta nii hea sydamega, aga tal probleeme kaaluga,ta koguaeg kurdab mulle, et tahab olla vormikas aga ei julge ja tahtmist pole nii palju.

-
AutorPostitused