wtrix
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wtrix
MemberSeega enne ja pärast trenni 5 g oleks levinum kasutusviis.Kõik õige (laias laastus nii ma ka tarvitan), küsimus on, kas sellele tarbimisviisile magamineku eelse leutsiini lisamisel on ka tegelik mõju või on minu senised muljed lihtsalt soovmõtlemine.
wtrix
MemberHoi!
Otsustasin katseks võtta mingil perioodil vahetult enne magamaminekut leutsiini. Otsus tulenes mitmelt poolt loetust, et leutsiin aitab organismi viia anapoolsesse seisundisse.
Kaks nädalat on küll mõnevõrra lühike aeg tulemuste märkamiseks aga mulle vähemalt tundub, et rasvakaotus on kiirenenud ja samas jõudu tuleb kenasti juurde.
Kas sellisel tegevusel võiks mingi teaduslik põhi kah all olla või on see “tundumine” minu soovmõtlemisest tingitud luul? Mis targemad arvavad?
wtrix
MemberSellise probleemi lahendamiseks on 2 varianti:
1. Osta uus sadul:

Jutt siin: Manta rattasadul
2. Osta uus jalgratas:

Jutt siin: Monsterratas
wtrix
MemberAlkohol vähendab testosterooni taset.Alkohol suurendab östrogeeni taset
Hoi!
Kas keegi oskaks täpsemalt viidata allikatele, kus seda alkoholi mõju hormoonitasakaalule selgitatakse. Jah, olen kuulnud isegi, et suurendab östrogeene (et vähendab testo tootmist kuulen esimest korda aga kõlab usutavalt) aga tahaks täpsemalt lugeda selle mehhanismi kohta.
wtrix
MemberNo see oleneb ka piirkonnast, kus elab selle artikli kirjutaja. Elades kuumades piirkondades, on gallon täiesti normaalne ja vahel ka miinimum.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Yep. Tuttavad missioonimehed on ikka rääkinud, kuidas mõnel mehel oli Iraagis lõunaks mitu liitrit vett naha vahel ja selline tunne nagu poleks kunagi vett juua saanudki.
wtrix
MemberKuna registreerimine siia foorumisse on hetkel kinni pandud, siis sõnastan ise ühe abivajaja küsimuse siia.Sõber on kleenukese kehaehitusega ning küsib, kuidas kätesse massi juurde saada? Milline valk (või muud toidulisandid) oleksid trenni kõrvale kõige paremad või peaks gainereid kasutama, et seal kreatiin sees vms ning milliseid harjutusi ning kuidas tuleks sooritada?
wtrix
Memberandke nõuandeid, kuidas saada vormi keskmaa jooksuks (3km). Ise laon praegu nö põhja ehk teen siis kusagil 45-50min jookse rahulikus tempos (8-9km/h). Kas oleks otstarbekas hakata jooksu ajal tegema nö kiiremaid lõike, nt 1km korraga kiiremas tempos ja siis jälle paar km rahulikult jne. Mingil hetkel peaks hakkama ju ka kiirust arendama. Millised meetodid oleksid otstarbekad?Jooksugurud- mis te arvate?
Mõned nõuanded hobilippajalt:
1. Osta endale raamatuid: http://pood.rahvaraamat.ee/raamatud/jooksja_tarkvara/25154 http://pood.rahvaraamat.ee/raamatud/jooksu…4siraamat/54391
2. Loe need läbi
3. Mina isiklikult olen tähele pannud, et kükid on mind jooksu ja suusatamise kiiruses oluliselt rohkem edasi aidanud kui jooks ja suusatamine. Ma ei tea selle tegelikku põhjust, kuid võib oletada, et lisaks lihaste jõu treenimisele suurendavad kükid ka tugeva pingutuse tõttu keha normaalset steroidide tootmist, mistõttu areneb kõik.
wtrix
MemberHantliga kuklatagant on juba küll triitsepsit tehtud ja soov midagi muud nüüd. Muidu jah ühte harjutust oleks veel juurde vaja, aga kolm on vast liiast. Eks homme vaatan saalis mis teha annab seal. Rinnale ma neid hantlitega lennutamisi teen muidu vahelduvalt iga paari nädalakaupa, kas kaldpinnal või horisontaalselt. Plaanis oleks veel peale igat lennutamist teha kätekõverdusi, et nagu superseeriana.Mina teen üldiselt paaris – alul hantli sirutamist:
ja siis kukla tagant. Sirutamine on hea selektsiooniga harjutus, mille kõige raskem osa langeb suurima kontraktsiooniga faasi. Kukla tagant tõstmisel töötab lihas tervikuna rohkem ja see on u. nagu kompleksharjutus triitseptsile, kus on mõningal määral paratamtult (eriti raskuste ja seega ka ketaste läbimõõdu suurenedes) kaasatud ka eesmine delta.Hea harjutus on veel alljärgnev – vahelduse mõttes võtan isegi ilmselt peatselt kasutusele:
. Taustal liikuv tüüp ei ole kohustuslik 
wtrix
MemberKas ise ei tulnud selle peale, et ta ikka 300kg silmas ei pidanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Arva ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wtrix
MemberMa kusagilt lugesin, et kiirelt üles surumine (isegi kui see ei õnnestu vaatamata pingutusele) koormab rohkem kiireid lihaskiude ja aeglaselt langetamine aeglased. Kusjuures asja iva pidavat olema selles, et aeglased lihaskiud kasvavad aeglasemini aga ka kaovad aeglasemini.
Kui palju sellisel puisel teoorial pointi on – ei tea. Ise igatahes osade harjutuste juures teen kontraktsiooni kiiresti, osade juures mitte. Põhjus selles, et mõnede harjutuste puhul teeb kiire sooritus harjutuse lõpu inertsist kergemaks või toob kaasa vigastuseohu.
wtrix
MemberMuidugi juhtub ka, et treenerid eksivad. Kunagi kirjutas Kiivikas mu toitumiskavasse sõnasõnalt, et kusagil kella kolme paiku võiks ära juua 300kg petti. Küsisin siis ta käest, et mis siis juhtub kui iga päev päris vannitäit ära juua ei jõua. Ma ei mäleta, mis ta täpselt vastas aga lõpuks leppisime 300g peale kokku.
wtrix
MemberEt võimalikult palju liigestele koormust anda, ehk mõni vigagi külge saada
wtrix
MemberEi saa aru, miks on vaja mingit mürgist magustajat lisada valgule, sest peale trenni joodavale kokteilile lisatakse nagunii puuvilja- või viinamarjasuhkrut.Rõvedalt magusaks läheb.
No kus nüüd kaevas ürgvana teema üles. Ega ei olegi vaja. Ainult, et igaüks ei lisa süsivesikuid trennijärgsele šeigile. Ja on ka näiteks valgusegusid, kus aspartaami asemel kasutatakse sukraloosi, mis läheb su kehast peaaegu puhtalt läbi. Ehk siis 75% siristad vetsupotti ja ülejäänud seedub või väljutatakse muul moel.
wtrix
MemberMuide, üsna hiljuti lugesin ühe uuringu kohta, kus rottidel katsetati erinevaid dieete. Selgus, et kui päeva alustada süsivesikurikka toiduga “eeldab” roti organism, et ka ülejäänud toidukorrad päevas on süsivesikuterikkad ja vice versa. Nii, et kui näiteks esimene toidukord on miskine puder ja lõunaks süüakse rasvast liha, siis lendab insuliin ikkagi lakke ka rasvase liha puhul. Mida sellisel puhul tehakse hetkel üle jääva energiakogusega võib vaid oletada.
wtrix
MemberMöh…Mis asi see on?http://www.organicproteinbar.com/index.html
http://www.bodybuilding.com/store/jay/brownriceprotein.html
http://www.jarrow.com/product/264/Brown_Rice_Protein
Kas vist mitte pruuni riisi valgu kohta polnud öeldud mitte seda, et seal on valkude jaotis kõige sarnasem nimese rinnapiimale. Või käis see kanepivalgu kohta.
Igasuguseid asju tehakse maailmas. Taimetoitlased ja allergikud tahavad kah tõhusalt trenni teha.
AutorPostitused