wola
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wola
Memberküsimus zma kohta. olen lugenud et kasutades taastab paremini lihast puhkab paremini välja jne.küsimus:kui seda võtta enne magamaminekut kas siis tekib mingi unisus ka sellega ,pm siis saaks hästi magada küll?jamis arvate sellisest tootest nagu mass blast kas tasub osta,kirjas on küll et hea massilisaja ei anna liigset rasva võttes ja aitab kasvatada kuiva massi?
oskab keegi sellekohta midagi öelda? kes on võtnud kuidas mõjus jne.
tänud.
Elu näitab seda, et kui oled siiski algaja või harrastav sportlane, siis pole mõtet igasugust träni näost sisse ajada. Kõikvõimalikud ained (ka. tribulus) jms toimivad siis, kui tõesti oled aastaid treeninud, pühendudes 100%-lt, toitudes väga korralikult jne. Alles siis avaldavad erinevad ained mõju (ka. an. st.).
Tahan öelda seda, et treeni kõvasti 3-4x nädalas, söö korralikult (netis palju infot toitumise kohta + võid tellida toitumiskava kui ise piisavad teadmised puuduvad), olenevalt kaalust, aga umbes 3000-4000 kcal päevas, puhka korralikult. Raha, mille mingite lisandite peale kulutad, kuluta parem tavalise toidu peale. See on pikas perspektiivis igati mõistlikum. Püüa naturaalsele poolele panustada niipalju kui võimalik, siis tulevad ka tulemused.
Ja MassBlast – kunagi kasutasin ja massi tuli küll. Aga jällegi, nagu ütles ka eelnev postitaja, siis kõik eelnev peab olemas paigas.
Jõudu ja jaksu!
wola
MemberNädalaga võib paljugi juhtuda!Vaata preili sellekohta kehtib üks väga hea lause: easy come, easy go. Kui näha oma keha kallal aastaid vaeva, vältides äärmusi ja ekstreemsusi, siis ei juhtu nädalaga nüüd küll midagi drastilist.
wola
MemberMina ei vajanud mingit harjamist, mingeid eriprotseduure,kreeme jne…Vaja on vaid toituda õieti (st. vältida süsivesikuid ja mitte süüa niipalju kui sisse mahub!) ning treenida, treenida ja veelkord treenida…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis kaob kõik!
Parim minu jaoks oli/on jooksmine….jooksen päevas vähemalt 20km…ja võid unustada sellise asja….AGA
kui jooksmise ja toitumise kasvõi nädalaks soiku jätad…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis kohe kõik tagasi! NIiet tuleb aina ja aina vaeva näha!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis lolli juttu sa ajad? Nädalaga ei tule sul midagi tagasi – see pigem su enda psüühika, mis loob kujutelma, et kohe kui trenni ei tee, oled paks.
wola
MemberKanGreen kõlab paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga jah, Ronnie pole enam see, mis varem…..
Loomulikult ei ole, oleks ka imelik kui oleks. Vaadakem, millised on enamik 50-aastased mehed – rasvunud, suure õllekõhuga, könnis, kompleksides ja keskeakriisi põdevad vanamehed. Müts maha Ronnie ees ja ma usun, et see mees peaks olema meile kõigile suureks eeskujuks.
wola
MemberMa ei saa küll aru, et siin midagi valesti oleks kirjutatud.KAI GREENE on mehe nimi! Tõesti tobe vaadata, kuidas pidevalt valesti kirjutatakse. Hiljuti külastas Kai Slovakkiat, kus tegi treeningu ning eriti haige oli see, kuidas tema auks oli tehtud ülisuur plakat seinale, kus oli peal info ja pilt ja loomulikult kirjutati ta nimi Kai Green. Väga ebaprofessionaalne…
wola
MemberMis toimub? Rohkem tolerantsust paluks kaasfoorumlaste suhtes. Tuletan meelde, et pole olemas lolle küsimusi, on vaid lollid vastused. Akne on nii mõnegi jaoks (eriti murdeeas) delikaatne probleem ja paluks sellesse teemasse delikaatselt ka suhtuda.Ole nüüd normaalne. Kui inimene küsib nii tobedat asja, siis tuleb samaga vastata. Ma ei kujutaks ette ka, et ma peaks üldse midagi sellist küsima. Mis sa arvad tõesti, et maailma üks enim müüdumaid proteiine oleks veel endiselt müügis, kui see tekitaks kõikdel tarbijatel eluaegseid “kahjustusi”?
wola
MemberKasutasin samuti whey gold standardit, kahel päeval peale trenni jõin ühe sheigi ja järgmisel päeval tekkisid õlgadele ja seljale palju punnikesi. küsimus selline, et kui ma nüüd enam ei kasuta seda toodet, kas siis tõmbuvad punnid ise tagasi, ehk on see siis ajutine nähtus ainult ?Ei tõmbu. Need ei tõmbu isegi tagasi siis, kui hauas oled. Pm on nii, et kui keha on juba täiesti ära lagunenud, siis punnid on ikka alles. Lahe. Mõtle enne, kui midagi ütled või küsid.
wola
MemberIseenesest tegu hea firma ja heade toodetega. Eks Syntha6le pead sa kindlasti süsivesikuid eraldi juurde panema(Dextro/Malto), puhastast valgust jääb massilisamiseks väheks. Selles mõttes on muidugi True-Mass parem, sest seal on juba süsivesikud sees, kui sa neid eraldi kokku segada ei viitsi.Eestist saadavatest brändidest on isegi parema koostisega Ultralife Protein ja Lean Gain, mis sisaldavad ka 5 erineva kiirusega valguallikat, erinevate omadustega süsivesikuid, lisatud piimhappebaktereid, rasvhappeid kiudaineid jne: http://fitshop.fitness.ee/tootja/0/
Kirp leidis jälle võimaluse reklaamida oma tootedid. Tuletan meelde, et Syntha-6 sisaldab 6-te erineva kiirusega valguallikat. Kahjuks ta ei sisalda süsivesikuid, kuid need saab ise juurde lisada. Ostad nt Maksimarketist viinamarjasuhkrut (mingi 18 kr 0,5kg) ja täisteraleiba (korralik kaloraaž). Selliste komponentidega saavutad parema hinna kui Truemass ja tulemus on pm sama.
Olen Synthat kasutanud juba mõnda aega ning minu arvates on see üks parimaid lisandeid turul. Loomulikult on inimesed ja maitsed erinevad. Näiteks MuscleTech firma tooted ei sobinud mulle üldse. Nii ei saa öelda, et ühe firma asjad on kõige paremad ja et see peab sobima kõigile. Mina nt pole veel DY tooteid kasutanud, sest minu arvates on nende hind liiga kõrge. Aga võib-olla proovin kunagi ära.
wola
MemberMa jätaks söömise maha kui peaks iga hommik ja/või teised toidukorrad sööma putru, kana & kohupiima! Kas need mingid ime toidud?!?Toidu peab meeldivaks valmistama ja vaheldusrikkaks… mu hommikusöök on järgmine: 4 muna, 2 viilu juustu ja peekon võileival, natuke hapukurki ja ketsupit(mu paheks on 1tl helmansit ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Ennem või peale hommikusööki peotäis datleid ja maasika sheik… Onju meeldiv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida sa torised koguaeg. Alatasa loen su kommentaare ning koguaeg inised. Ükski asi ei meeldi. Ei ole kursis, kas teiste treenimise kõrvalt ka ise aktiivselt trenni teed, aga ilmselgelt peaks aktiivne treeniv sportlane lisama oma hommikusööki ka korralikud süsivesikud (nt 100gr kuivainest täistera kaerahelvestest puder). Selleks inimesed hommikuti putru söövadki, et see on igatpidi toitev. Ja ega kulturism pole nagu mõni moetrend, mis igal hommikul muutub – kui tahad kasvada, siis on mõned toiduained lihtsalt vältimatud (nt kaerahelbed, munad, liha ja piimatooted), ilma milleta korralikku massi ei ehita. Nagu ütleb Z. Fokin: “Ja nii ongi”.
wola
MemberOtt, kuna sa oled Winklaari võitnud amatööride seas, siis oleks ka sul ehk aeg üle minna profikategooriasse ning ehk võiksid ka sina tõusta samaväärsele tasemele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wola
MemberRonnie on ikka tublisti väiksemaks jäänud…
wola
MemberMa teen hetkel lõuatõbmeid keti külge riputatud köiega ja täis raadiuses, terve selja võtab valusaks.Say what?
jaanuar 15, 2010 at 9:02 p.l. in reply to: Kas süüa kohupiima kohe peale trenni või 1h hiljem? #250139wola
MemberPeale treeningut kasuta parem mingit magusamat kohupiima (näit. vanilje, rosin) mis pole nii kohutav süüa ja 200g on küll. Pluss veel kaks magusamat õuna. Nii saad liht- ja liitsüsikad mõlemad kätte. Ausalt öeldes ei ole erilist vahet kas sööd kohupiima või jood mõnda koksi. Taastumises mingit vahet pole. Tegelikult on tunne kohupiima süües isegi parem kui koksi juues, saad tunde kõhtu, et oled midagi söönud. Trenningjärgses koksis võiks olla 15-20g valku ja 30g süsivesikuid. Tuleb pikemas perspektiivis ka odavam kui igakord peale treeningut kohupiima, banaane või õunu osta .Treeningujärgne koks on vajalik vaid taastumise käivitamiseks mitte energiavarude taastamiseks. 1-1,5 tundi peale treeningut peab kindlasti toimuma korralik söömine.Lasteaed. Ja olemegi ringi peale teinud ning alguses tagasi.
jaanuar 15, 2010 at 11:52 e.l. in reply to: Kas süüa kohupiima kohe peale trenni või 1h hiljem? #250020wola
MemberAusalt öeldes ei usu ma eriti erinevatesse kehatüüpidesse. Sellesse usun, et on vahe kuidas lihas kasvab, aga rasva kogunemise ja kadumise kohapealt erilist vahet ei tee. Muide mina ei tarbi pärast trenni banaani, mina tarbin lausa viinamarjasuhkrut ja maltodekstriini. Ei tahaks uskuda, et need suhkrud salaja nahavahele poevad, enne peaks ikkagi glükogeenivarud taastatama ja alles siis üleliigne rasvana salvestuma. Ehk on sul mõnd head artiklit jagada? Eneseharimine mulle meeldib, aga kehatüüpidesse suhtun skeptiliselt. Varem uskusin küll nagu kulda, et endomorfrid jäävadki paksudeks ja mina ei saa kunagi suureks
See, et inimesed ei usu erinevatesse kehatüüpidesse ongi põhiline viga, mida tehakse. Laialdasemalt eristatakse 3 kehatüüpi: ektomorf, mesomorf ja endomorf. Üldjuhul on inimesed nende tüüpide segud: nt ektomorf/mesomorf ja mesomofr/endomorf. Inimeste geneetika ning trenni tulemused on otseses seoses kehatüüpidega. Kui inimene ei tunnitsa endale, et ta on endomorf ning ta teeb trenni ja sööb näiteks nagu ektomorf, siis on tulemused küll varsti väga nutused. Tema keha läheb lihtsalt niivõrd rasva.
Nagu ma Sulle juba enne ütlesin, siis Sina tundud olevat ektomorf ja suurel tõenäosusel isegi ektomorf/mesomorf. St Sul on väga head eeldused lihaskasvuks ja rasvade “mittetalletumisele”. St et Sa võid süüa palju, kaasaarvatud ka kiireid süsivesikuid. Sinul ongi kohtustus pärast trenni koheselt tarvitada kiireid süsivesikuid (viinamarjasuhkur). Sinule ei mõjugi kiired süsivesikud pärast trenni halvasti – Sul on neid just pigem vaja. Mainisid, et ksutad ka maltodekstriini. Juhl kui Sa sööd tund kuni poolteist pärast trenni, siis pole Sul seda viimast vaja. Lihtsalt pole ja kõik. Pikema ahelaga süsivesiud saad Sa kätte korralikust toidust, mis peaks kindlasti sisaldama liha kõrval ka pruuni riisi nt.
See, et Sa varem uskusid kehatüüpe nagu kulda – vaata see, et paks jääb paksuks on ikka kõik selles kinni, et ta ei teagi, mida tema kehatüüp vajab, et saada oma rasva% väiksemaks ning lihaskond suuremaks. Sama kehtib ka Sinu puhul. Selleks, et Sinusuguse kehatüübiga inimene saaks suureks, on vaja teadmisi ja tegutseda (teha trenni ja süüa) vastavalt oma kehatüübile – ning mis kõige olulisem – on vaja kuulata oma keha häält!
jaanuar 15, 2010 at 11:18 e.l. in reply to: Kas süüa kohupiima kohe peale trenni või 1h hiljem? #250010wola
MemberKui sellele inimesele läheb kohe tugev söök sisse, siis söögu seda, muidugi kui tal selleks võimalus on. Kui ta kardab kiireid süsiveiskuid, siis ärgu neid tarvitagu. Mina annan soovitusi, mis sobivad enamusele rahvast. Vaevalt, et need lihtsüsivesikud pärast trenni kedagi rasva ajavad. No võib-olla ajavad ka kui trennis niisama istuda
Asi pole selles, kas inimene kardab midagi või mitte. Oluline on, mida inimene vajab, et ta keha oleks tugev, terve ning mis reageeriks just tema kehale. Kiireid süsivesikuid peale trenni vajavad enamasti ektomorfid ja mesomorfid. Ja ka nendes on erandeid. Endomorfid ei vaja neid kohe kindlasti mitte. Ja võta teadmiseks, et lihtsüsivesikud on just need, mis ladestuvad esmajoones rasvadena. Vaadates Sinu pilte, siis oled Sina ektomorf ning Sina võid kühveldada endale pärast tenni kasvõi terve banaaniriiuli sisse. Su kehatüüp on lihtsalt selline, mis ei võimalda rasvadel eriti kiiresti ladestuda.
Tore, et jagad soovitusi, kuid tegelikult tuleks alustada sellest, millise kehatüübiga on meil siin tegemist ning alles siis võiks hakata soovitusi jagama, sest just nii saab algajatele tagada selle, et nad jõuaksid õigele teele ning hakkaksid märkama õigeid asju.
-
AutorPostitused