wokie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wokie
MemberBrasiilia
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wokie
MemberAitäh vastuste eest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wokie
MemberAitäh Aron, sain sealt teemast vajaliku vastuse!
“>wokie
MemberSee teema on siit juba läbi käinud, seega oleks otsing abiks.Ja vabalt võid enne valmis segada, sest sellega ei juhtu mitte midagi.
Kasutasin otsingut, kuid ei leidnud
“>wokie
MemberMulle tundub, et horisontaal pingil lendamine venitab rohkem.
wokie
Membertegin täna esimest korda seda 6×2 rinnalt surumise kava. Tegin ka kaldpinnal surumist 3×10 ja hantitega lendamist 4×12. Imelik on see, et see ei väsitanud üldse ära
wokie
MemberKui teha seda surumise kava, siis kas võib ka lisada kaldpinnal kangiga surumise? Või tekib ületreening?
wokie
MemberRinnalt surumise arendamiseks on väga hea Kaido Leesmanni kava. Ise ära proovitud, tulemustega väga rahul. Ehk küsid talt, arvan, et ta annab sulle. Kava pikkus on 2 kuud, trennid 4 korda nädalas. Tehakse kõiki lihasgruppe, aga põhirõhk on rinnal.Kui sul see kava veel alles on siis äkki saaksid saata?
Oleksin väga tänulik
wokie
MemberJärelikult ei kurna sa rinda piisavalt, et teed rinda 2 x nädalas! Pigem pane rinnale üks harjutus juurde(soovit. isoleeritud) aga võta sellel päeval rinnalt viimast! 2x nädalas ja rohkem võivad teha ühte lihsagruppi päris algajad, kelle kava sisaldab kõikidele lihasgruppidele mõnda harjutust! Seda arvan mina oma praktikas!Kuid kui esmaspäeval teen rinna korralikult läbi siis tunnen küll, et reedel jõuaks uuesti teha
??:”>wokie
Memberminu arvamus : otsi uus kavaja põhjus?
wokie
MemberRinda kohe kindlasti mitte teha 2 päeva järjest.Kuid vahepeale jääb ju 2 puhke päeva, kas selle ajaga ei taastu ära?

reedest esmaspäevani 2 puhkepäeva ja esmaspäevast reedeni 3 puhkepäeva..
Jõusaali on saanud mulle tähtsamaks, kui käsipall, käsipalli enam nii tõsiselt ei võta, teen seda sellepärast, et liikuda. Kuigi olen väravaht siis saan koormust ainult ~30min kui soojenduseks jalgpalli mängime. Ülejäänud aja seisan enamasti väravas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii ei tohiks ju ületreeningut küll tulla?
??:”>Aitäh kõigile vastajatele!
Äkki oskate midagi kava kohta veel soovitada, et mis lihasgruppe mis päeva trennida jne?
Ette tänades!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wokie
MemberKäisin ka spordiarsti juures ning sealt soovitati südamele teha elektrokardiogramm(EKG)
Śüda vaadatakse ultraheliga vms üle, saad teada kas kõrge vererõhk on tingitud südame tööst või mitte, minu puhul ei olnud, seega pandi mulle 24tunniks vererõhuaparaat külge mis pumpas päeval 30min möödudes ja öösel iga tunni tagant. Uni oli nii häiritud et jube
??:”>Nüüd tuleb veel käia neeru uuringutel, sest neerud võivad olla selle põhjustajateks, et vererõhk kõrge on. Mul see juba suguvõsast edasi kandunud, isal on sama mure ja vanaemal ka. Isa võtab mingeid alandavaid tablette, kuid meie noored peaksime ikka ilma nendeta hakkama saama. See, et vererõhk kõrge on võib olla tingitud ka pingetest/stressist, kasvamisest.
Ma loodan, et sellest oli abi ja et saab ikka vererõhu korda
??:”>wokie
MemberUnustasin mainida käsipalli trenni kohta seda, et olen väravaht, seega ei ole trenn just kuigi väsitav. Trenni alguses ~30 min soojenduseks saab jalgpalli mängitud küll, see on aeroobse eest siis. Selle küsimuse all: “kas jõusaali tuleks teha enne või pärast käsipalli trenni,” mõtlesin ma seda, et kui ma käin enne käsipalli trenni jõusaalis, siis kas see aeroobne treening mõjutab kuidasgi lihaste arengut?
Aitähh ikkagi!
??:”>AutorPostitused