wokie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wokie
MemberVäga hea, ma nüüd ujuma

Tänud!
wokie
MemberSuured tänud vastuste eest!
Sain kõvasti motivatsiooni juurde! 
wokie
Membermul sama värk, see tekib vast sellest, kui palju sööd
“> dieedi ajal muutub normaalseks
wokie
MemberEt mis kinni paneks? Olen lugenud, et leib, muna (keedetud) aitavad!
wokie
MemberAga mida sa sööd? Minul oli ka pikalt kõhulahtisus, lõpuks sain aru, et sõin liiga palju kiivit, see tegigi kõhu lahti!
wokie
MemberKas mitte peale jõusaali ei peaks kõige toekam söögikord olema?
wokie
MemberJõusaali käspalli kõrvalt, kus käinud ~10aastat
wokie
Membermao peale hakkamine väljendub tavaliselt kas gaaside, kõrvetiste, röhitistega v mõnikord viskab ka sappi üles, tihti ka halb enesetunne täiskõhugaiseenesest on 25min minutit aeroobset okei, aga ma soovitaks ka vahepeal pikemaid aeroobse sessioone, see aitaks kaasa ka rasva põletamisele.
Aga kas võtsid siis selle (mao) peale midagi ette?
wokie
Membereks see on individuaalne. mul hakkas see metsik söömine üks hetk mao peale.üldiselt pole muidu suur juurdevõtt kahjulik, kui seal liiga palju pekki pole ja ikka ka piisavalt aeroobset teed
kuidas see mao peale hakkamine väljendus? Kardan, et mul on sama probleem.
wokie
Memberproovi veega segada
wokie
MemberSelge, aitäh vastuse eest!
wokie
MemberNii et kui eesmärk on rasva põletamine ja lihasmassi säilitamine, siis peaks peale HIIT-i võtma valgusheigi ja kiireid süsivesikud vältima?
Ja veel selline küsimus, et kui teha HIIT-i hommikul, siis kas see südamele halvasti ei mõju, kui peale ärkamist kõvasti rassima hakata?
august 29, 2006 at 10:57 e.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89849wokie
MemberParim kommentaar siiani
“>august 29, 2006 at 9:41 e.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #87967wokie
MemberKANEP ON HEA JA KASULIKTEHKE KÕIK KANEPIT
Äkki näitad, kus seda öeldud on?
august 28, 2006 at 8:31 e.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89762wokie
MemberKahju on vaadata, kuidas inimesed, kes teemast midagi ei tea, hakkavad asja maha tegema. Ma iseenesest ei propageeri savu tegemist, kuigi nädalas 1-2 korda saab ka tehtud, et lõõgastuda ja et söögiisu suurendada. Ma ei ole kordagi näinud, et kanepi mõju all olev inimene oleks agressiivne või teistele kodanikele häiriv/ohtlik, vastupidiselt alkoholi pruukinud inimesele.
Hr. Kalmus joob igal õhtul õlut.
Kanepisuitsetaja teeb igal õhtul kanepit. Mõlemad teevad seda selleks, et lõõgastuda. Kanepisuitsetaja tembeldatakse narkomaaniks, samas võib ju Hr. Kalmuse kohta öelda alkohoolik (kuigi ta seda ei ole, hoopis suur eeskuju).
Kanep ei ole kahjulikum, kui alkohol või tubakas. Kanep muudeti illegaalseks, et tubaka- ja alkoholitööstused oma kliente ei kaotaks.
Teemaalgatajale ütleks seda, et kui mitu päeva järjest teha, siis tuleb mul küll väsimus peale, kuid kui vahet pidada, siis miks mitte.
EDIT: Tervise kohapealt – kui tahate kopse säästa, siis on tarvitamiseks ka muid võimalusi, saab suitsetada aurutajast (vaporizer) ja saab teha ka toitu.
Ma ei propageeri seda, vaid avaldan arvamust ja räägin, kuidas asjad tegelikult on.
AutorPostitused