wokie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wokie
MemberVõin siis samas vaimus edasi süüa? Või tahab magu pikemat puhkust?
wokie
Memberja kas liiga tihedate söögikordade vahel mitte olukorda ei teki, kus magu on koormatud? Või siis liiga tihedad söögikorrad tingivad seda, et keha ei jõua eelmist toidukorda täielikult omastada, kui juba uus suu kaudu kõhtu pugitakse?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tunnen just, et kui söön vähe aga tihti, siis nagu ei koormaks..
wokie
MemberUnustasin veel mainida, et sellise toitumisega ei ole eesmärgiks alla võtta.
wokie
MemberEks sa ise tead, kui on kuivus oluline siis kuivata, kui tahad veel kasvada siis ei maksa riskida rasvapõletusega kaduva lihasmassiga. Olen olnud samas olukorras aga siis tuleb mõelda mis on eesmärk kokkuvõttes ja langetada otsus!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis otsuse ise tegid?
Mõtlen just seda, et kui veel erilist massi ei ole ning rasva on, äkki on mõttekam enne kuivaks ajada ja siis massi koguma hakata?
wokie
Memberpakun ka, et 6. koht!
wokie
MemberKrooli ujudes, tuleks hingata peale igat teist tõmmet, ehk siis: tõmme, tõmme, hingad, tõmme tõmme hingad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna vesi lainetab ja pritsib, siis oleks mugavam suu kaudu sisse hingata, välja võid mõlemat moodi hingata.
wokie
MemberNo kastis kuskil 24 pudelit vist, seega vedeliku kaal on ~12kg + pudelite kaal,+kast = äkki umbes 25kg?
EDIT: ja Capricorn jõudis ette seekord
wokie
MemberIkka võib, segasin ise ka, kuna süsivesikuid oleks muidu väheks jäänud.
wokie
MemberKüsin veel seda ka, kas munavalge sisaldab vähe kaltsiumit? Munakollane peaks olema päris suur kaltsiumipomm.
wokie
MemberKanaliha.Väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh

wokie
MemberPõlved jäävadki sul nõrgaks, kui poolkükkidega jätkad. Ega´s liigesed muidu ei tugevne ja lihas ei kasva, kui sooritad harjutusi poolikult. Alustad ju ikka jõukohaste raskustega!Minu treener on öelnud, et täiskükk lõhub põlvi jõhkalt. Ei tea, kas ei vastagi siis tõele?
wokie
MemberKas see on ka võimalus kui ma teen nt. pudru eelmine õhtu valmis ja siis hommikul selle soojaks mikrolaineahjus?Ma tegin ise samamoodi päris pikalt (hommikul lisasin piima pudrule ja panin mikrokasse), kuid avastasin, et müslist saab kõhu rohkem täis, nii sööngi nüüd hommikuks kausi müslit ja 200g kohupiima/kodujuustu. Kooli teen kaasa võileibu ja võtan ka kohupiima.
JÕUDU!
wokie
MemberVot see oleks juba hea idee.
wokie
MemberTegin aasta tagasi kreatiin monohüdraadi kuuri ning pean tõdema, et nii mass kui ka jõudu tuli juurde ning peale kuuri jõud küll märgatavalt ei kahanenud. Kavatsen homme uut kuuri alustada, seekord kroovin siis FAST-i kreatiini.
wokie
MemberSelline küsimust, et kas algajal oleks mõtet kasutada sellist toodet http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=326 ? Tahaks kehakaalu vähe juurde. Hetkel 178 pikk ja kaalun ~62. Käin aktiivselt jõusaalis (3 korda nädalas) Hetkel olen käinud kokku natuke alla 2 nädala.Olin ka kord samas seisus, nagu sina. Soovitan sul siinseid artikleid uurida. Siit foorumist sain palju väärtuslikku infot toitumise ning treeningu kohta ning olen nüüdseks vahelduva eduga kehakaalu kasvatanud/kahandanud. Jõutrenni alustades oli mu kaal 65kg, siis ->80kg->91kg->78kg-> ning hetke kaal on 84kg.
Algajal ei ole mõtet seda kasutada, kuna algajal toimub alguses areng niigi kiirelt, kui muidugi korralikult trenni teha ja õigesti toituda. Süüa tuleb kaloreid rohkem, kui kulutad. Peale trenni oleks hea rohkem süüa, praadi näiteks. Hommikusöök peab ka toekas olema ning püüa süüa iga 2,5-3h tagant, küll siis lihas ning jõud ka kasvavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Uni on ka tohutult tähtis! Jõudu!
AutorPostitused