Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wire
MemberAmarillo postist ma ei saa nüüd midagi eriti aru. Kas proteiinipulbrist saab “keemialihase” ja pole mõtet võtta nii palju?? Ja siis ütled, et hommikul, peale trennni ja enne magamaminekut võiks võtta samas?
Wire
MemberOlen proovinud. Imet ei teinud. Toote tutvustust pole mõtet küll lugeda, sisaldust tuleks vaadata.
Wire
Membertervist.olen rohkem kui kuu jälginud toitumist ja teinud intensiivselt jõusaali ja olen alla saanud normaalselt.
nüüd mõtlesin, et võiks hakata mingisugust valku tarvitama, mida soovitaksite?
ise vaatasin seda dietmixi varianti, aga kas poleks mõtekam seda mahlaga võtta?
igasugused arvamused oodatud.
Peale rasket trenni on mahlaga hea. Mahlast saad oma süsivesikud, mida peale raua lõhkumist vaja lisaks valgule.
Wire
MemberKrdi perioodid? on ainult 2 perioodi mass ja võistluseelne..See, et sa kuskilt oled lugenud, et kulturistidel on massi- ja võistluseelne periood, ei tähenda et ainult nii ongi.
Miks ei võiks olla nt rammumehel maksimaalse jõu ja vastupidavus perioodid näiteks vms?
Wire
MemberJa mitte ainult, nad arvavad et sööd, süstid, istud kodus ja ainult kasvad… Mingist trennist nad ei tea-.-Jaa.. selliseid on.
Mäletan, et ema sõbranna kunagi pistis kisama, et võtan keemiat, kui sheikisin endale valgujooki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ütlesin, et see on valk. kas valk on keemia.. tema: “jaa keemia… ema, su poeg võtab keemiat…..”. Ega ma ei viitsind enam midagi öelda, jõin rahulikult “keemiat” edasi ja ei teinud välja.Aga saali läksin, et saada vähe reljeefsemat keha. Nüüd on eesmärk muutunud ja tahan lihtsalt võimalikult palju kvaliteetset liha kondi ümber ehitada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberIkka võid teha 3×3 jaotusega kava aga teised lihasgrupid… kas neid ei tee üldse?
Vaatasin su mingis postituses, et sa jõuad suruda rinnalt 96kg aga teed 3×3 seeriat 70’ga. Kas suur varu ei jää sisse?
Wire
MemberMinu meelest ka on raske otsida foorumi teemasid, varem oli kerge. Nüüd teine süsteem ja on olnud juhuseid, et ei leia enam mõnda vana teemat üles, mida tahaks.
Wire
MemberMa ütlesin seda naljaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid eesti meeste keskmine eluiga pole 30
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see on mingi 63-65, kui ma ei eksi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui korralikult uuesti postitust loed, siis saad aru, et keskmiseks elueaks 70.
Wire
MemberMa ise joo ka kohvi aga hommikul kell 6:00 ja siis kell 8:30. Peale seda enam ei joo.Mu mure oli pigem see, et kui ma pool tundi enne trenni võtan selle rasva põletava koksi sisse ja peale trenni kreatiini, kas see siis liiga lühike aeg ei ole nende kahe preparaadi eritoimelisust arvestades?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ei tähelda kofeiini mõõduka tarbimise juures(0-2 tassi päevas), et kreatiini mõju väheneks. Suurte kohvi dooside peal olijatel küll väheneb kreatiini mõju, usun.
Kunagi olin ise sama küsimuse ees. Nüüd olen ka testinud nii ja naa aga ega vahet ei tunne küll.
Wire
MemberMul tekkis aga nüüd kohe uus küsimus seoses rohelise tee tarbimisega trenni ajal ja nüüd see kofeiini tbl’-i võtmine enne trenni.Roheline tee, ja kohvi pidavat kreatiini mõju peatama?
Et siis neid koos ei saa tarbida või kuidas?
Kreatiin seob vett aga kofeiin viib vett välja.. Ise küll joon kohvi vahest kuigi võtan ka kreatiini, pole hullu midagi, kui mõõdukalt kohvi juua.
Wire
Memberselle jätaks enda teada,eks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mhmm.. sain vastuse juba
Wire
Memberminul ajas kyll kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> räigelt ikka,naine jättis sellepärast mahagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ausalt.Olin agressiivne nagu loom ja käitusin samuti.Muidugi kühveldasin rohkem kui vaja seda sisse,päevas kuskil 20g.Seksuaalselt olid agressiivne?
Wire
MemberProbleem siis selline, et kui loen mingit teemad siis postitusi ei näe täiuslikult.Miski pole täiuslik..
mõtlesid “täielikult” äkki
Wire
MemberArvan, et pikkus olulist rolli ei mängi. V-o lühematel paistab lihasmass suurem lihtsalt. Kuigi jah. Vaadates Kalmust, siis pikkusel pole tähtsust.
Edit:
to Jaagok: On see kuskil kirjas, et alates 192 cm..?
Wire
MemberTerv!Tahaks massi rohkem kuigi pole etnomorf,olen kogukas kuid rohkem massi vaja pika peale,ei armasta kuivust yltse.Võin olla pehme aga massiivsem!Head Söögi ja trenni nipid?
Oled sa eestlane?? Krt vanust 24 aga kirjutada sa ei oska, kirjavahemärke ka ei oska kasutada…
Kõik su postitused on segased.
Ei puutund küll teemasse aga mind ajab päris vihale selline värk.
AutorPostitused