Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wire
MemberSuured õnnesoovid ja et neid asjalikke artikleid ikka veel tuleks
Wire
MemberNo halba ei tee, kui enne ka võtad. Kui on pikem trenn, siis oleks vaja nt bcaa’d ja glutamiini, et ei tekiks katabolismi.. Sõltub trennist ja sellest, mida sööd enne trenni.
Wire
MemberRaske lapsepõlv!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rauast mänguasjad.
Wire
Member1 fit
Wire
MemberKuidas see hinna poolest on ?Ise käin seal.
Muidu on kallis aga nad teevad mingisuguseid kampaaniaid ja asju. Praegu ka mingi kampaania aga ma pole süvenenud. Ja noh eks annab vähe tingida ka vast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 1, 2009 at 9:59 p.l. in reply to: Kumb sobiks paremini – Mass2 või kreatiin monohüdraat? #231892Wire
Memberantud juhul piisaks kreatiini õigest tarbimisest, ja lupsti 2-3 kilo juures+ jõudu ka rohkem(eeldades et toitumine on paigas).aga mida kauem sa siiski ootad lisandite võtmisega, seda parem.Antud juhul? Milline see juhtum siis on kui tuleks kasutada kreatiini ja mitte süsikaid ega valku!?
Kui sellist küsimust esitatakse, pole kumbagi vaja. Ilmselgelt küsija ei tea milleks kasutatakse kreatiini ja millesk massilisajat… Nii ei saa soovitada lihtsalt toidulisandeid ju. Võiks ikka ise huvi tunda, mida endile sisse süüakse.
Kui ma ei teaks massilisajast ega kreatiinist ja nende toimest, siis ma ei julgeks kumbagi endale sisse ajada.
Aga kui küsimusele vastata, siis massilisaja sisaldab süsivesikuid ja proteiini, mida on kindlasti vaja trennist taastumiseks. See ei tähenda seda, et pead need just toidulisandist kätte saama aga julgen soovitada kohe peale treeningut massilisajat.
Wire
MemberMismoodi need sidemed põlvele koormust vähendavad?Ma arvan seda, et kui kükid õige tehnikaga, pole sidemeid vaja ..pole öelnud, et keegi kuskil valesti kükiks..
Nalja pärast neid ei kasutatagi …need aitavad raskusi tõsta ja on reeglitega lubatud
Wire
MemberPõlvede eest hoolitsed nii, et teed õige tehnikaga kükki ja korralikult soojaks ennem.Kui raskused suureks lähevad, siis lihtsalt põlved saavad liiga suure koormuse. Mis mu tehnikal siis viga on? Oled ju näinud. Mul andsid põlved mingi aeg tunda ju.
Sa arvad, et võistlevad kükkijad, kes sidemeid trennis kasutavad ei tee õige tehnikaga?
Ma ei usu, et ka tegijate seasnii laialt esinenud asjad nagu on põlvesidemed, on kasutud ja niisama nalja pärast kasutusele võetud.
oktoober 31, 2009 at 4:05 p.l. in reply to: Kas liiga kitsas kang võib olla põhjuseks, miks rind ei arene?? #231637Wire
MemberOlen märganud, et paljudel on rind üks lemmikharjutusi. Kui õigesti teha, ei jää areng seisma midagi. Tasub kava perfektseks lihvida.Iga areng võib seisma jääda, kui üksluiselt treenida.
Wire
MemberPõlvesidemed tõmmatakse peale nii kõvasti, et ilma raske kangita sa ei saagi kükitada ..põlved on nagu vedrud, mis tuleb alla suruda. Seepärast ma ei kasutagi sidemeid. Inimene, kes sidemetega kükib 200, ei pruugi ilma nendeta 175 kükkidagi! Sama surumissärgiga ..teine inimene peab sela küljes rippuma, et see sulle selga üldse tõmmata ning siis näed nagu kloun välja sellega… parem teen “naturaalselt” neid harjutusi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina arvan, et kui teha lühemaid ja raskemaid seeriaid, siis võivad sidemed vajalikud olla. Pole see midagi raskuste petmine. Miks mitte hoolitseda oma põlvede eest? Sidemetega v-o tõesti tuleb väheke suurem raskus peale panna, kui muidu aga jalad saab ju kurnatud ja ohutumalt.
Surumissärgi koha pealt ei oska ma midagi öelda aga ehk on need selleks, et õlgu hoida?!?!
Wire
MemberMis see hea ja parem oleks millest koige rohkem puudust tunnete
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot ma ei oska ju öelda, mis hea on, kui ma proovind pole:P Aga kõige vastu huvi.. testo tõstjad, trennieelsed ergutid, pumbad… jne
Wire
MemberToo jah. Ostan sult head ja paremat siis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberÕNNE!!!!!
Wire
MemberEi saa kõige kohta üldiselt öelda, et mõttetu. On häid asju ja on suht mõttetuid. Mõttetud minu jaoks need, mis ei avalda mitte mingisugust mõju(nt NaNO Vapor). Tean aga mõnda kes kiidab seda lisangit taevani. Mõju võib olla inimestele erinev.
Tribulus mulle näiteks meeldib jällegi.
Need küll erinevad asjad aga spetsiaalid mõlemad.
Wire
MemberSaalihokit 5x nädalas korralikult ikka, küll see kehakaal ka langeb !Kui toitumine pekkis, siis palud rohkem trenni teha?.. Miks selline loll postitus üldse? Toitumisega vähendatakse siiski suures osas kaalu.
AutorPostitused