Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wire
MemberNii, vajaks nüüd natu abi!Ostaksin PROTEIINI(High Amino Formula Premium Pro 3 komponendiline matrix BV 138)
Valku 74g
süsivesikuid 11g
bcaa 16g
Siis KREATIIN
Pure Creatine Monohydrat 500g
ja tahaks fitness.ee poest osta SÜSIVESIKUID nt Dextro Fast
Aidake, kuidas peaks neid kombineerima, kuna, kuipalju jne..
Ja kas need sobivad üldse kokku?
Eesmärgiks oleks massi suurendada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh
Kirjuta otsingusse näiteks kreatiin ja sa saad vastuse.
:S
Wire
MemberVahest on see m6eldud manustamiseks koos s88giga?On jah.. või siis vahetult peale sööki. Aga ikkagi. Ise olen võtnud kohe peale sööki aga eks proovin koos söögiga.
Wire
MemberSa annad ka kõige kasutuma lingi, mis võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga siin on koostis kirjas:
http://www.magnum.ee/cgi-bin/script/kaup?e…oflavonoidid+jt.
Normaalne multivitamiin, see on hea et PABA sees on, enamikus pole; see on halb et raud sees on.
Zhenzhenni, küüslaugu ja arginiini kogus on mõttetult mikroskoopiline.
Aktiivse sportlase jaoks on magneesiumi ja tsingi kogus ka väga väike.
ei ma ei andnud mõttetut linki. seal sai klõpsata ja näha muud infi ka selle toote kohta. Aga aitäh vastuse eest.
Keegi oskab öelda miks peale kapsli võtmist suht tugevalt kõht valutama hakkab?
Wire
Memberkunagi nagu koolis mainiti et kui lõuad järavad siis kohe ka magu ja muud asjad taga, umbes nii et ootab sööki ja hakab tegema teed uuele ja vana eest ära. kuid ei tea ka täpseltjust, täpselt sama tahtsingi öelda. Nii on.
Mul läheb ka muidu kõht tühjaks.
jaanuar 17, 2008 at 7:13 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #102835Wire
MemberJaa telli kava.. ise alguses ei raatsinud tellida.. mõtlesin et toitun niigi hästi.. aga lõpuks tellisin kava ära ja hoopis teine asi. pole niisama näksimise tuju jne. Tulemused tulevad ka kiirelt;)
Ma olin ka 2 aastat tagasi ritv:D nüüd üle 20 kilo juures. rasva ka kindlasti mille ma toitumiskavaga vähemaks üritan saada aga kindlasti süües ja baasharjutusi tehes hakkad kasvama (ise panen erilist rõhku kükile ja jõutõmbele)
Wire
MemberAspartaam on turvaline – ütleb metaanalüüsÜks ülevaade Dr. Mercola raamatust Sweet Deception
Ja veel pisut “Dr. Mercolast SIIN”
…teadusel ja “teadusel” on väga suur vahe. Ja vahel on seda vahet väga raske teha ning lihtne on sattuda eksiteele, isegi kui eelnevalt olemas kogemus nii teaduse kui “teadusega”. Aidakem üksteisel näha ja mõista kohti, kus on lihtne eksida…
P.S. Tegelikult kui mõni mode vajalikuks peab, siis ta võib kaks viimast postitust tõsta täiesti uueks teemaks “aspartaam” vms.
Jap, arvan ka, et sellele oleks eraldi teemat vaja. Väga kasulik ja huvitav teema.
Wire
MemberPmst jah nätsu närides töötavad süljenäärmed kõvemini. Sülge eritub suhu rohkem, üldiselt neelatakse see koos maitsega alla. ja see peakski kuidagi kiirendama ainevahetust.
Wire
MemberOlen kuulnud, et kunagi (võibolla isegi siiamaani) olevat/on mingi rahvas või hõim, kes toituvad eluaeg põhiliselt ainult piimast. Seda olevat nad ise põhjendanud sellega, et eluks vajaliku saab sealt kätte. Ei tea kui õige see jutt on.
Wire
MemberMina soovitan hinna ja moodsuse ja seadmete mitmekesisuse suhet silmas pidades MV spordiklubi.
jaanuar 3, 2008 at 3:03 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #136160Wire
Membersee nn veregrupidieet on üldse üks kahtlane asi.nii palju kui mina kuullnud olen, siis see pole üldse tõestatud värk ja ma olen selle kohta ka mõnda halba asja kuulnud.
pakun et veregrupidieedis ei küsita su rasvaprotsenti ja pikkust jällegi.
http://www.skeptik.ee/index.php/2007/04/27…toidutalutajad/ äärmiselt huvitav lugemine, head raharaiskamist:)!
Nõus.
Raha küsitaksegi v-o sellepärast nii palju, et see uus asi ja keegi sellest eriti midagi ei tea.
Minu meelest on see ka üks kahtlane asi aga see minu seisukoht hetkel… keegi tark võib seda muuta;)
Wire
Memberehk siis ma tahan toitumiskava aga ma kardan et ei suuda seda täielikult jälgida..
Wire
MemberEga ilma valguta lihas ei tule:)
Ja venitama peab igal juhul pärast lihaste korralikku koormamist.
Wire
Member” data-cite=”
” data-ipsquote-contentapp=”forums” data-ipsquote-contenttype=”forums” data-ipsquote-contentid=”14307″ data-ipsquote-contentclass=”forums_Topic”>No mis toitu soovitad/soovitate ?Krt, mis sa arvad, et kõik tehakse ette taha ära sulle vä?
Loe siin portaalis midagi. :S
Wire
Memberüks küsimus mis ei lähe küll siia teemasse aga küsimus siis selline, et milline see tellitud toitumiskava umbes välja näeb. Selles suhtes, et ma ei julge seda tellida 350 eest, kui ma võibolla ei saa koguaeg nii täpselt oma toitusid jälgida. Näiteks pole parajasti just selliseid toite külmkapis nagu vaja jne, sest ise ma süüa koju ei vali ja osta ka ei saa ise, kuna käin koolis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
Membertervist, olen suht uus ja tahaks teada, kui pikk on algaja kava ja millest see sõltub?Kuule ma arvan, et vaata siin portaalil veits ringi ja saad omale algajate kava. Loe siin püha müristus,:S
Siin tööriistade all ka muide mingid kavad olemas.
AutorPostitused