Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wire
MemberProovin siis rasva põletada.Suhtelselt jooksen 3-4 korda nädalas, 6-km päevas Schwinn Crossrunneriga.
Kaotan umbes 1000 kalorit päevas sellega ja kas see on normaalne.
Enne jooksmist käin korralikult kava järgi jõusaalis.(3-4 korda nädalas)
Aga toitumist tahaks korda saada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suht 500 krooni ei tahaks enam eriti maksta kava peale aga ma tean, et see aitab tohutult palju.
Treeningkava juba ostsin ja toitumiskava peale raha enam pole

Olen 16 aastat vana käin koolis ja tööl ei käi.
Raha tuleb suht vanematelt.
Et äkki leidub mõni hea inimene ja annaks mulle(saadaks) toitumiskava.(ma ei topiks seda kuhugi üles ega annaks kellelegi edasi)
Tahaks elustiili muuta mitte ainult suveks nagu kõik väidavad vaid muidu kah.(suveks loodan kaotada 6-10 kilo)
PIKKUS 180 cm, KAAL 82 kilo, 16 AASTAT VANA.(natuke palju liigset rasva on tekkinud
)Et jah siis kas oleks kasvõi mingit soovitust toitumise kohta aga kava või midagi oleks eriti hea.
Oodata ka eriti ei taha kuni tegib kuskilt suurem summa raha.
Tahaks juba pihta hakata.
Email : Macneil@hot.ee
toitumiseks põhitõdesid ja tarkusi leiad siit fitness.ee lehelt, kui kirjutad otsingusse toitumine.. ja hakkad lappama vaikselt. Üks inimene ei saa lihtsalt kirjutada sulle must-valgelt, et mis on õige. Ja muideks ega see 500 toitumiskava eest pole sugugi palju. See inimene kes selle koostab, koostab selle isiklikult sulle ja usu mind, toitumiskava on väga hea investeering. Ise tellisin ka ja olen väga rahul(kuigi alati täpselt jälgida ei saa aga tellides see kava siis saad ka ise targemaks, et mida, kunas, kui palju jne.). Aga targemaks saad ka artikleid ja foorumeid lapates. Aega Võtab aga asja saab. Ise ma ei teadnud ka asjast tuhkagi aga aegamööda olen üsna targaks saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Wire
MemberMa kaldun arvama, et sulle tuleks ajuloputus rohkem kasuks. Siis surud isegi 100kg juba ära
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> just
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberMagneesium: “The current Recommended Daily Allowance (RDA) for the US is 6 mg/Kg/day, which translates to 420 mg for a 70 Kg man. The estimated intake in the US is 300 mg/day. Studies show that as much as 3 times this amount may be needed by the general population and especially by those predisposed to cardiac disease states.”Magneesiumi ja kaltsiumi tuleks eri aegadel võtta.
tänud
“>Wire
MemberMinu poolt ka küsimus. Et on plaanis suveks rascakõhust lahti saada ning sõber soovitas, et trennijärgses sheigis süsikad ära jätta ning ainult valku. Ja et kas siis dekstroosi asemel kodus mingeid makarone ja kartulat trennijärgselt?Kas makaronist sa ei saa siis süsivesikuid peale trenni?
Wire
Membervõtad siit samast fitnessi lehelt pood > webtreener > toitumiskava
“>Wire
Memberkas mingit rasvaimule vastupidist protsessi on olemas?
“> (nali)Wire
MemberOleks soov siis kõhulihaseid kasvata – sixpacki tahaks.Praegu iga hommiku teen 80 kõhulihast ja veel 3 x nädalas jõusaalis 100.
Käin ka 2 x nädalas jooksmas (kokku 10km.), ning 1 x ujumas.
Tahaks teada, et milline toitumine peaks enamvähem olema, mida süüa ja mida mitte,
ning kui palju?
Ja kas see ülalpool olevad harjutused aitavad kõhulihaseid kasvatada?
Suhtelist on kõht pekkis, mitte väga palju.
Aitäh
“> , Võib-olla tuli tekst vähe segane.(15-aastane olen, kui see loeb)
Toitumist on väga raske niiviisi seletada. Siin on artikleid toitumise kohta küll. Kui võimalust vähegi jälgida toitumiskava, siis soovitan teha see investeering, tasub ära. Nii teeb spetsialist sulle kava ja kui seda jälgid siis hakkad ise ka aru saama, kuidas tuleb süüa. Algatuseks võiksid kirjutada otsingusse “toitumine” ning lugeda artikleid. Saad palju targemaks, kui viitsid aega sellele kulutada.
Toitumiskava saad tellida siit:
http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=37&…cba08aba954f1cd
Näed siin üks hea artikkel, mida kindlasti loe:
Wire
MemberMis oleks kummagi aine soovitatav kogus regulaarselt treenivale isendile?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul tsingi tabletid kodus, üks sisaldab 15mg ja kaltsiumi tabletid ka, üks sisaldab 310mg. Ma ei tea kas on neid hea võtta juurde lisaks tavatoidule.
“>Wire
Member1) Kas tuleks vahetada nädalate kaupa näiteks raskusi (ühel nädalal kergetega, teisel rasketega)? Olen kuulnud, et siis ei kasva lihas kinni vms.2) Mis näitab seda, et pikkus võib kinni jääda, kuidas sellest hoiduda?
3) Mis seeriatega saavutab maksimaalse jõu treenituse?
4) Kas oleks mõtet teha vähemalt 5 korda nädalas minusugusel kätekõverdusi, lõuatõmbeid ja kõhulihaseid vabal ajal, kui näiteks tol päeval oma treeningkava ei täida, kui siis mis seeriatega?
5) Kuidas on parim moodus omale tugevad kõhulihased kasvatada (jalad õhus või hoopis maas, hoiduda maa puutest ja teha väikeste kraadidega kõhulihaseid, et need koguaeg pinges oleks maa ligidal, kuid selga maha panna ei tohi)?
1) ei, tee ühel päeval kergema ja raskemaga, mitte ära tee nädalate kaupa vaheldumisi. Nt kurnad lihase korralikult raskega läbi siis võid veel kergega peale teha nii palju kui jõuad ühe seeria;
2) kui sul pikkust juurde ei tule siis see näitabki seda, et pikkus kinni:)) Ei jää su kasv kinni trenni pärast, ära karda;
3) jõudu treenides on seerias 6 kordust keskmiselt või vähem;
4) ikka võib teha tunde järgi, aga kui lihased veel eelmisest treeningust taastumata, siis ära peale punni, õrnalt võid teha väikse venituse mõttes;
5) nii kuidas ise tunned, et kõhulihased kõige rohkem vatti saavad
Wire
MemberIse ostan veel ka Saaremaa vett suht tihti. Vähe gaseeritud ja mõnusa maitsega. See küll mingeid mineraale ja asju ei sisalda aga lihtsalt mõnus puhas maitse.
Wire
MemberÜldiselt mul suva aga jalas puuvillasest püksid, sest eelmised kilekad rebenesid nagu nalja:D
veebruar 3, 2008 at 10:30 e.l. in reply to: Kust leiaks jõusaalitreenerit ning toitumisspetsialisti? #138753Wire
MemberKäin Arcticus, spetsid olemas aga Arcticu kaart maksab ka suht normaalselt:P
Wire
MemberEt mida võiks siis süüa hommikul enne kooli, et peale teist tundi kõht tühi juba ei oleks?neljavilja puder/tatar vm puder(terve taldriku täis), paar muna, kodujuustu/kohupiima/jogurtit, sepikut võid kõrvale võtta, kui jõuad. Ja söö korralikult kõht täis;)
Puder kindlasti ja kõrvale kodujuust või muna vms.
Wire
MemberSee on nn vituviha …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui nüüd eesti õigekeelsussõnaraamatut kasutada.Haha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberMinul ka Kalmuse toidukava. Olen rahul, arengut on näha ja tunda. Arvan sama, et toitumiskava eest käiksin välja küll 500 (kui ma poleks juba 350 eest tellinud kava) aga trennikava eest mitte.
-
AutorPostitused