Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2010 at 6:27 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249237
Wire
MemberMisasja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Asi tundub eriti kahtlaneKaristada vaja kedagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberSinu 94a Mazda on küll tegija
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>96 siiski
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberSinu 4GB mälupulk ongi huumor.Olemas on juba 128GB mälupulk, vot see on juba midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis selles humoorikat on??
sama hea, kui: Sinu 92. aasta Mondeo on huumor.. olemas on juba 2010. aasta Lexused.
Mingi mõttetu tähenärimine käib pidevalt.
Wire
Member2-3g keha kg kohta valku kokku ikka mõeldud. Mitte 2-300g valku pulbrist + veel tavatoidust valk.
Üleüldse, süüa on vaja, pulber pole toit, see on toidulisand siiski.
Wire
MemberMa ütlesin, et ootan asjakohaseid vastuseid. Mind ei huvita, kes seda müüb ja kes sellest kasu lõikab. Tahan teada, kas selle masina kasutamisel muutub kuidagiviisi toidu keemiline koostis ja kasulikkus. Kui Sa sellele küsimusele vastavalt oma teadmistele vastata ei oska, siis mine ja mögise kuskil mujal.Võta rahulikumalt poisu. Polndki vastus sulle, kui sa aru ei saand.
Wire
MemberPidi hästi töötama, kahel mu tuttaval on. Pidi ilusti läbi küpsetama ilma liigse rasvata, niiet juu ta siis midagi ikka teeb.Palju Topshop sulle sellise postituse eest maksab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberPalju-palju õnne!
Membersüsivesikuid on tõepoolest seal palju sees aga kas sa arvad, et peaksin ikka vähem võtma ? Kuskil 3 spl ?
Wire
Memberkus juures kuula nüüd enne tarbisin mass2 6-spl nüüd aga hera80-6-spl lihtsalt se on mulle kõik sobilik mulle on vaja kõvasti rohkem saada süsikaid valke rasvu j.n.e 6 spl Herat on kusagil 70-80g . Palju tundub tõesti kõigile, aga tõesti kava on koostatud proffesionaali poolt mulle ja nii pean ka tarbima neid aineid
Mass2 6spl on loogilisem, kuna seal on süsikad sees juba. Aga jah.. juu Ott tahab, et ostaksid talt kõvasti valku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte, et mul kahju oleks, et sa nii palju seda sööd.. aga kui su peal pole mingisuguseid kliinilisi uuringuid tehtud, et sa suudad teistest rohkem valku omastada korraga, siis pole selline soovitus põhjendatud mu meelest. Aga no kes olen mina mitmekordse eesti meistri kõrval
Memberott kiivika poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>6spl Herat peaks olema 90g. Natuke palju 1 korra kohta
Mis Hera80 valgu % on? Mingi 70-80%?? Seega mingi 70g valku korraga pulbrist. Seda on ilmselgelt palju.2 spl on OK.. see miski 30g ainet. ja protekat sellest vähem tsipa.
Organism suudab omastada korraga kõigest paarkümmend g valku, kui sedagi. Imelik soovitus Oti poolt, kui soovitab sul nii palju valku korraga süüa.
Kalmus on öelnud, et 20g’st piisab, et taastamist alustada ja õige taastumine toimub ikkagi söögilauas.
Wire
MemberMa võiks päriselt su jalad üle vaadata, kui sobib
Wire
MemberTekitan ühe küsimuse siia veel.Küsimus siis siuke et kumbaga on mõtekam mass2 segada siis kas piima või veega?Üks teadja rääkis et veega pidi paremini toimima,et kas on see ka tõsi või vahet ei ole sellel kumbaga kasutada?
Lugupidamisega Robert
Maitse poolest on piimaga kindlasti parem.
Veega aga peaks kiiremini imenduma jah.
Poole trenni pealt sheiki piimaga jooma hakata on ka suht OK mu meelest.
Üldiselt ega siin 100% õiget valemit pole.
jaanuar 6, 2010 at 7:27 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247629Wire
Memberma ei saa ka aru, kohe kui keegi midagi ette võtab ja mingi uudse plaaniga välja tuleb on kohe mingid kuivikud kes kohe kiunu üles võtavad…Eks väike kadedus v-o. Kui nemad sellist asja korraldaks, siis ei tuleks ühtegi sõnumit, sealt ka kadedus äkki.. see üks variant
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberSry, et niiviisi küsin aga kas pilti ei saaks?
Kui rasva peal pole ja tantsimisest trimmis ja lihaselised siis on nad ilusad jalad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõstja jalad sul ju olla ei saa tantsimisest, kui sa just 200kg õlgadel tantsu ei löönud pidevalt.
Wire
MemberPeale trenni Mass2 ja kreatiini. Dietmixi võid vahepalaks võtta, kui jääb söömise vahele pikem paus millegi pärast vms. Dietmixi võib ka õhtul enne magamaminekut võtta. Kalaõli kapsleid võta ka julgelt.
AutorPostitused