Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wire
MemberMida artiklit
Heraga invaliidiks. Ja steroidid ja Hera ühte patta pandud??!!??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endal on halb hakkand kreatiinist aga sain aru, et see sellest, et võtsin täitsa tühjakõhuga.Wire
MemberKüsiks ka veel, et kas mahla sees võib seista??Sa tahad mahla sees seista?
Wire
MemberTõeline kulturist

” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberKas on halb, kui ma segan valgu ja süsivesikud juba enne trenni ehk siis umbes 1-1,5 tundi piima või veega? Mõjub see kuidagi halvasti?Piimaga ära sega, siis sa omandad valku palju aeglasemalt. Peale trenni sul kiirelt vaja valk kätte saada. Vee saad ju niikuinii trennist sheikerisse valada.
Wire
Membervabandused ka minu poolt siis. Ei mäletanud valgu kogust ise ja uskusin, et kui siin nii öeldi, siis ka nii on. Jah need müsli batoonid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Wire
MemberMis selle batooni täpne nimi on ?on 2 erinevat mida tean. FIT ja FITNESS on peal kiri. Need on maisihelveste (Kellogsid jne) juures Konsumis.
Miinus on see, et kui õigesti mäletan siis sisaldavad nad taimseid rasvu. Aga kokkuvõttes siiski head asjad minu meelest.
Wire
MemberKus poes need 5.90 on? ütle mulle ka.Ma täpset hinda ei tea aga Konsumis ka suht sama hind. Kui keskkoolis käisin siis ikka sai söödud seda. Usun, et valgu sisaldus seal peal on ikka õige.
Wire
MemberOstsin siis poest viinamarja suhkru, tahaks teada kunas seda tarvitada, kui palju ja millega.Peale trenni, enne trenni. Poe suhkru asemel… jne
Wire
MemberKüki asemel jalapressi. Pole küll sama mis kükk, kuna pole vaja tasakaalu nagu kükkides, seega mõned lihased jäävad tööst välja. Aga Jala saad jalapressiga tehtud ja testot stimuleerid ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberEdasijõudnud harjutajale soovitan proovida ka AC-C lisades sinna beta-alaniini.AC-C-le veel beta-alaniini juurde? Seal seal seda juba on ka ju.
Wire
MemberMa v2idan, et kuuriga kaasneb tuntav sugukihu langus. V6ibolla m6ne jaoks oleks see impotentsus???Jah kuuri ajal küll… kuid ega depressioonis oleval mehel (naiste kohta ei oska öelda) ka suguelu kiita pole
Wire
MemberNo ja kui ei saagi, siis see kolm kuud sheigi mitte joomist nüüd küll midagi ei tee oluliselt. Süüa saab normaalselt ju (kui topeltportsu peale saad)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberTasakaal on t2htis. Nad ytlevad, et teadmine on valgus…ma ytleks, et teadmine on valu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kahjuks tean ma depressioonist rohkem, kui arvata v6iks.
Väidad, et üks kuur põhjustab impotentsust?
Kui ei väida seda ühe kuuri kohta siis ega polegi ette nähtud mitut kuuri.
Wire
MemberLoomulikult on mõnel juhul antidepressandid õigustatud.
Kuurist tuleb täpselt kinni pidada, muidu jah hiljem hullem, kui varem.
Kindlasti tukeks käia ka teraapias, et jõuda probleemide tuumani ja need lahendada, sest tablett probleeme ei lahenda. AD-d aitavad normaliseerida serotoniini taseme ajus.
Aju serotoniinihäired ongi põhiliseks depressiooni ja masendushoogude põhjuseks.
Omast käest võin öelda, et olid väga rasked ajad ja AD oli omal kohal k.a. teraapia.
Mina Ailega ei nõustu. Loomulikult oleks hea, kui saab muud moodi (toitumise, aktiivse eluviisiga jne) korda aga, kui süvenenud depressioon on, siis on ju eluisu kadunud ja ei suudagi v-o ennast sundida sööma tervislikult ja olema aktiivne. KUI eluviisi muutmine panebki ajukeemia paika, siis toimub see normaliseerumine kaua aega AGA kas depressioonis inimene suudab pikka aega vägisi end muuta, kui puudub elurõõm ja -isu.
Wire
MemberKui maksimaalselt trenni teed, siis pole raiskamine, muidu aga küll.
AutorPostitused