Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wire
MemberJaa..Otsin täna fitnessi helbeid ja alma 0,1% jogurti..arenen:D:D ja kaks müsli batooni:D
“>Hommikul söö omletti, kohupiima/kodujuustu, kõrvale nt puuvilja.
Lõunal söö kana/kala/liha hautatud aedvilju, pruuni riisi, toorsalatit, hapukoort/kodujuustu
Õhtul söö kana/kala, aedvilju, toorsalatit, pärast söö paar õuna ja võta nt rohelist teed.
Vahepeal võid närida nt pähkleid, mandleid vms.
Söö rahulikult, mitte kohe, korraga kõht punni. Seedi ja söö vaikselt.
Need “fit” tooted on enamasti süsivesikud, mõttetu.
Üleüldse ära koguaeg mõtle ainult oma kaalust ja väljanägemisest. Muuda toitumisharjumusi ja ole füüsiliselt aktiivne ja elurõõmus. Kui pidevalt stressad oma kaalu pärast, siis ei toimu mingisuguseid positiivseid muutuseid.
Wire
MemberEt siis kaalu langetav inimene peaks toituma töötlemata asjadest?No ka teoreetiliselt võimalik ju, ei tea aint kas töötab.
teoreetiliselt võimalik aga raske (rahaliselt raske ja kättesaadavuselt).
Wire
MemberKui pika aja tagant tuleks harjutust vahetada yhel lihasgruppil ja kui tähtis see vahetus üldse on??Tähtis on küll. Lihas nö harjub ära, kui sama asja teed pidevalt…tuleb “üllatada” vahetevahel lihast uute harjutustega, muidu jääb areng kesiseks.
Wire
Member3 korda nädalas. Hetkel esmasp ja neljap jõu/massikava. Reedel ringtreening.
Wire
MemberAga mul probleem seisneb selles, et see jõusaal kus ma hetkel käin pole nii hästi sisustatud :SJa kust ma saaks vaadata milline näeb välja vastavad harjutused ja masinad, visuaalses mõttes.
võta siit fitness.ee lehelt mingi treeningkava lahti ja iga harjutuse taga on tulp “INFO” kliki selle peale ja näed harjutust. või võta harjutustepank tööriistade alt ja kui klikkad mingile lihasgruppile siis näed harjutusi selle lihasgrupi treenimiseks.
Edu!
Wire
MemberTere !Olen jõusaalis käinud umbes aasta ja enamasti samal põhimõttel, et koguda massi ja jõudu. Nüüd tundub , et massi on piisavalt ja oleks vaja reljeefile keskenduda aga kuna olen alati söönud kõike mis võimalik ja üritanud suuremaks saada siis ei tea reljeefi parandamisest eriti midagi.
Wire
MemberBumbin teemat, kuid kas liiga palju munakollast ei saa?Ise söön päevas 5-8 muna tervena ja enesetunne on hea. Minema ei hakka küll viskama kollaseid. Kollases kõik head asjad sees.
Wire
Memberon kellegil antud tootega kogemusi? pidavat võimsaim rasvapõletaja olema ja palju auhindu võitnud selle vallas.Eelkõige huvitab kas kellegil on esinenud kõrvalmõjusi ja kas nimetatud ained kujutavad endast ohtu tervisele?
Synephrine HCL (20mg)
Yohimbine HCL (3 mg)
Synthetic Acacia Rigidula Mimicking Complex (100 mg)
Phenylethylamine HCL/N-Methyl-B-Phenylethylamine
Tyramine HCL
Hordenine
Caffeine Anhydrous (200 mg)
Synthetic 99% Guggulsterones Z & E 1:1 (20 mg)
kujutavad need mingit ohtu:P?
Kas seda Eestist üldse saada on?
Wire
MemberTubli vanaema sul! Respect. Jäta parem see raha kvaliteetse toidu jaoks.Saaks ma ainult talt selle raha, sis ma ei ostaks ka neid ju:P
Kui toitumine on korras siis pole ühtegi lisandit vaja.jaah seda mõtlen isegi.. aga jah.. ikka vaja osta tal igast nänni kokku. Jõulukingituseks olid ka mingid multivitamiinid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberVäga suur ületreening ju. 6 korda nädalas jõukas + sõudmised.. ja päevas 1 hustler. Sul oleks kõige kergem rääkida treeneriga, kes selgitaks sulle toitumist ja trennikava ka vaja, sest ise teed sa ilmselgelt liiga palju. Nii ei põletata rasva, nii kaotatakse lihast.
Wire
MemberTegija jah. Õnnitlused!
Wire
MemberHuvitav miis see endast kujutab http://www.powerman.ee/index.php?go=produc…&act_pr=297Tundub kah igati soodne
Wire
MemberKui jutt käib Figura 1 ja Figura 2 teedest, siis muud erilist toimet kui lahtistav neil ei ole (sisaldavad vastavalt siis sennalehti või paakspuu koort). Pikaajaliselt kasutada ei soovita (nagu teisigi lahtistava toimega ravimeid).Ja maitse on minuteada mõlemal üsna ebameeldiv, aga see on teadupärast maitse asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Arvasingi, et midagi erilist pole. Nägin seda teepakki ja tekkis küsimus.
Wire
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi tõlkige eesti keelde palun..toidulisandite all sa mõtled proteiini ja kreatiini või? Need esinevad naturaalsel kujul paljudes toiduainetes ja nad ei ole samad mis lisaained.igasugused pulbrilised proteiinid, mis spetsiaalselt tehtud lisavalguks on ju toidulisandid (Herad ja Wheyd ja värgid).
Wire
MemberJah,tõsi ta on,tänapäeva toidus on keemiat rohkem kui toittu.Peaks vist hakkama ise jahil käima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui hakkad, siis ma olen metslooma lihast huvitatud. Hakkan kliendiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused