Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wire
Memberpmst ma kel 12.30 söön ja siis pean olema kuni kella 16.30 ilma söömata. Sinna vahepeale peaks ühe joogi panema.Lean gain on suhtkohteliselt kallis, ta võiks jääda kuhugi max 300.- kr .
Vahet ple, millist jood. Hera80 hea hinnaga ja hea. Sinna lisad süsikad ja ongi väga maitsev sheik.
jaanuar 18, 2010 at 9:51 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 18. jaanuaril Gold Omega 60kaps Olimp ilt #250572Wire
Member1
Wire
MemberMa ei lasku kuskile, parandasin Timot hinna koha pealt, netipoes pole maitsetut sojat lihtsalt. ja miks sina siis hinnast räägid ja ütled et jutt polnud hinnast…
Wire
MemberMaitsetu Soja on Fitshopis 195 miinus 10% klubikaardiga.Nüüd räägid sa hinnast. Algselt oli juttu selle mõjust ja Ott rääkis bioloogilisest väärtusest.
Ja noo kui sa täpsustesse laskuda tahad, siis soja kg hinnaks 220.- ja fit whey omaks 255.. Kui sa tunned, et võit on suur, siis lase käia aga algselt polnd jutt siiski hinnast.
Wire
MemberSes tsee on hulga odavam, mõnele on tähtis
Wire
MemberEga see tõus nii drastiliselt suur pole, et ta hakkaks hormonaalsüsteemi ühe paki pealt muutma.ˇEi pruugi ollagi. Mina ei tea, kui suur see tõus on aga on ju öeldud, et siiski see tase tõuseb. Milleks seda siis süüa, kui on paremat valku.
Milleks vaielda nüüd? Tundub, et lihtsalt millegi kallal vaja nokkida. Mina ei keela seda süüa.. Sööge!
Wire
MemberEi mõista jah, mis teema siis meestega juhtub kui seda tarbida… kindlasti mitte midagi, lihtsalt vadak on peale trenni mõistlikum sojast.Kui sa ei mõista, mida tähendab östrogeeni taseme tõus, siis ma sulle loengut pidama ka ei hakka.
Wire
MemberAga kas naistel on miskipärast vaja tõsta östro taset, et peaksid sojat tarbima?Ma arvan, et nad ei peakski seda tarbima, veel vähem mehed. Küllaga võivad naised seda lisavalgu eesmärgil süüa. Meestega teine teema.. ikka ei mõista vä?
Wire
MemberSamamoodi tean mina, et õlu tõstab östro taset, kas see ka siis naistele?
Wire
MemberTean ka nigu, et öströgeeni taset tõstab.
Ehk siis see naistele?!
Wire
MemberHakkasin Fasti Burneri tablette võtma ja vaatasin, et annused on 2x päevas 2-3 tabletti. Iga kord kui tableti pärast sööki ära võtan tuleb mõne aja pärast natuke üles ja suust tuleb sõnaotses mõttes valge tossu/aurupilv krooksuga:D välja ja suhu jääb selline imelik maitse. Väga ei julge võtta neid tablette enam…kas see on teistel ka nii? ja millest see tuleneb üldse, vb peaks ära lõpetama nende tablettide võtmise??Sisalduse järgi ei tohiks olla midagi erilist. Kas pakendil kirjas muidu, et võtta peale sööki?
Äkki proovid enne sööki või peale sööki tund näiteks..
jaanuar 13, 2010 at 12:50 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 13. jaanuaril Thermo Speed Extreme 90kaps Olimpilt #249391Wire
Member405
jaanuar 13, 2010 at 7:50 e.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249408Wire
Memberegas midagi.. pundid kokku ja raadi lennuväljale või kuskile asju klaarima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2010 at 7:00 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249255Wire
Memberjaanuar 12, 2010 at 6:49 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249248Wire
MemberJuhul kui Tokko nime “Bonsuna” siinmail esimest korda kasutusele võttis, siis on tal selleks õigus.Isegi, kui juriidiliselt peaks Tokkole õigus jääma, siis on see ikka päris alatu ja haige..
AutorPostitused