Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wire
MemberMulle ka maitseb väga. Muud pole viga aga suhkur jama.
Wire
MemberRaske jalga stabiilsena hoida kui juba 10 kilti selja taga… Anoh, maitse ja treenituse asi
Ega ma tglt suurem jooksu mees pole ja tavaliselt seal 10 ei jookse. 8 jooksen aga meeldib millegi pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberTartu politseimaja vastas Riia tn. pargis on väga korralik terviserada.Jänese matkarada on praegusel hetkel poolenisti vee all, aga kes just sukeldumist tahab harrastada….
Jutt polegi praegusest. Kui ära kuivab, siis minu meelest ülimõnus koht.
Wire
MemberJänese matkarada on suht halb minu meelest. Kõva ja samas konarlik ja kitsas.Mulle meeldibki, et see konarlik ja künklik on.
Ihastes on tasane muidu.
Wire
MemberSeoses saabuva suvega plaan hakata käima jooksmas. Kus on Tartus normaalsed pehme teekattega kohad jooksmiseks. Ei taha eriti asfaldil joosta ülekaalu pärast.Ihastes on metsas rajad.
Jänese matkarajal ka väga mõnus maastik.
Wire
MemberKeegi hea inimene võiks selle veebilehe eesti keelset osa veidi toimetada.seda küll.
Wire
MemberSpordiklubi Klan.
MV-s see poksikott seina ääres mõttetult, et korralikult poksida ja ümber koti küll hüpata ei saa.
Wire
MemberNaised saunas rääkisid?Mitte päris. Kirbult kuulsin.
Mispärast?Vot seda ma ei tea. Eestis paljud lisandid keelatud ju, mis mujal lubatud.
Wire
MemberTribulust saab, veel, näiteks Fitshopist. Tartu Eedenis oli see veel paar päeva tagasi müügil.Kuuldavasti viimased purgid. Kuulsin, et taheti ära keelata edaspidi Eestis.
Wire
MemberVaikselt proovin ka ise kätt HS tegemisel. Näiteks üks enda tehtud lugu.Kuna formatiga läksid eelmised enda tehtud sündid ja kickid, siis antud juhul ei viitsinud väga palju mässata. See fail siin on beta, nüüdseks on asi juba paremaks läinud, intro ja outro täiustatud ja üleminekud sujuvamaks tehtud.
Seda pole enam seal lingil. Kas ma saaks ka äkki kuulata?
Endal ka arvuti hardstyle’i täis.
Wire
MemberÜks huvitav artikkel:Oh neid naisi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberPõdrakanepit võib otsida apteegist. Muidu kasvab turbasel pinnasel. Mul kodus kasvab ka seda päris palju.Tänud. Vaatasin,et jäädaksegi mokatubaka üle arutama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberSöö palju, treeni palju. Võta siit mingi kava nt. Loe toitumisest siin artikleid ja foorumi teemasid (kuna, mida, kui palju)
Wire
MemberKust saab põdrakanepit?
Wire
MemberVaevalt nüüd Kalmus joodik on, aga peale trenni õlu eriti ( v.a alkohol ) halba küll ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pärast eriti rasket trenni (nagu mul viimased paar nädalat on olnud), olen lasknud ka ühe heleda õlle. Preemia või nii

-
AutorPostitused