Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wire
MemberOh seda rõõmu
Suht hästi saadud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
Member558
Wire
Memberiseolen 195 cm ja arvasin ka, et areng ei toimu jne. Toitumise sain paika ja kasvan küll
Wire
MemberMida teeb Lämmastikoksiid (NO) lihastele??? see oli vist gaasiline aine..ja kui NO on lihastes siis lihas on..milline? kõvas olekus või mis??Huvi pärast tahaksin teada!
selles mõttes et kui keegi kasutaks siis ta oleks naq õhupall või on ikka koos massiga lihastes???
NO pumbad parandavad verevarustust ja lihased lähevad verd täis, mitte gaasi täis
Wire
Member“Kalevipoeg on tagasi”
“Kalevipoeg peab lihaturgu”
Wire
Member500
Wire
MemberNo ise saan 20 ja võtsin prooviks ühe paki Tribulust ja annab tunda küll (topelt kogust võttes). Mitte, et mul testoga probleeme oleks aga aeg-ajalt võtan – nt enne suuremat trenni (jõutõmme vms).
Wire
Member“Undi einela”
Wire
Member440
Wire
MemberIga päev pole mõtet vast. Aga näiteks peale trenni söön isegi vahest.
Wire
MemberKogemusedm kokkupuuted, soovitused, kõik mis seoses sellega seotud. Negatiivsed, positiivsed, küljed kuidas tarbida jne…Otsisin, aga eraldi ülevaatliku teemat sellekohta nagu ei paistnud, parandage kui eksisin…
Olen vist seda isegi kunagi proovinud. Aga mis seal ikka.. keeraksin ise säärase kompoti kokku. Midagi erilist see ei sisalda. Ostaksin proteiini ja süsivesikud eraldi – saab sama raha eest topelt pmst. Ise võtan proteiini ja viinamarjasuhkrut.
Wire
MemberProovitud. Mu lemmikud pelmeenid nüüdsest, kana on ikka tunda seal sees.
Wire
MemberKutil pole fitegi nii palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maha võetud juba.
Wire
MemberMulle ei hakkand ka muud peale rööbaspuude silma.
Wire
Member800
AutorPostitused