Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wire
Member6 minutit oli kella viiest juba möödas kui Wire pakkus, oksjon pikeneb ainult 5 minutit.rahu mees.. mõtlesin et jõuan, nagu ütlesin.
Wire
MemberNaljamees, oksjon on läbi.mõtsin et jõuan veel..
oksjon ju pikeneva lõpuga.. nagu mulle just öeldi.
Wire
Member500525
Wire
MemberTegemist on pikeneva lõpuga oksjoniga. Suurema pakkumise korral pikeneb oksjon 5 min võrra.Kõik käib oksjoni kella järgi. Ehk siis võib ka pikeneda kasvõi 17 aastat kui oleks pakkumisi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ok.. sry
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
Member1100kas kuni 17:00 alla kuulub veel ka 17:00 ja sekundid peale?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
Member1025
Wire
Member180väikseim lubatud pakkumise samm on 25.
mina pakun 205 fitti.
mai 15, 2009 at 8:39 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #196425Wire
MemberOtt Kiivikas +
Wire
MemberTere.Kas keegi oskab öelda, kuidas parandada lihaskoe kadu peale rasket treeningut? Mis oleks siis kõige parem ja tõhusam?!
Parandada? Mõtlesid ikka vähendada/vältida lihaskoe kadu?!
Wire
Memberno räägi siis metaanist ja kõrvalmõjudest, valgusta“Mida rohkem on kasvuhoonegaase (sh. metaan) atmosfääris, seda enam nad infrapunakiirgust neelavad ning seda vähem pääseb soojus takistusteta kosmosesse ergo seda kõrgemaks kujuneb Maa keskmine pinnatemperatuur.”
Tekst lingilt: http://www.bioneer.ee/eluviis/oko_abc/Kasv…gaasid.aid-3609
Loodan, et saad oma küsimusele vastuse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberWire
MemberMõni ikka üldse huumorit läbi ei hammusta.
Wire
MemberOleneb, mis kavasid mõtled. Siin lehel on head algajate kavad. Vali alustuseks siit.. loe pidevalt artikleid ja vanu foorumi teemasid ja hakkad pihta saama, mida ja kuidas teha.
Lootust on sul kindlasti kaalus juurde võtta. Ise olin ka alustades piitsavars. Näe vaeva;)
Wire
MemberRaha läheb sul ju edaspidi ka vaja, et toitumiskava jälgida.