Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wire
MemberIse k2in tartu arcticus ja yldiselt meeldib, kuigi olen arusaanud et ma ei vaja sellist luksust pealegi maksan 600 kuu .Mulle meeldivad old school j6usaalid, peaasi et rahvast oleks, kange, kettaid ja hantleid ning ajab asja 2ra .
Kui keegi teab m6nda sellist saali tartus, 8elge palun .
Ei ole mul vaja neid masinaid, peaasi et oleks odavam ja eelnimetatud oleks olemas .
Ise käin ka arcticus ja meeldib väga. Oldschool oli kunagi vähemalt ülikooli spordihoones.
Üks odavaimaid on Ale Coqi spordihoones – pole eriti palju seal seadmeid aga asja saab aetud.
MV spordiklubi on hea hinna ja kvaliteedi suhtega.
Wire
MemberPmst mul on ka nii kuigi õlgade tugevuses ei märka küll erinevust, et ühega jõuaks rohkem vms. Treener ei oskand muud öelda, kui et inimesel polegi mõlemad pooled samasugused. Nt käed/jalad eripikkusega, silmad erinevad jne jne.
Wire
MemberPalju Õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberPalju-palju õnne väikese hilinemisega!
Wire
Membermul on neli p2eva trenni k6ige lyhem 3h .j6uan 2ra treenida 2xn2dalas selja (kokku 15-20 harjutust 3-6 seeriat), rinna 1x, biitsa 1x, triitsepsi 1x, jalga 2x, k6htu 1x ja mul on k6ik korras .
aga v6ibolla teen natuke muutusi, kuna yletreeningut on juba n2ha, seda siis uneh2irete n2ol .
v2hendan nii natuke seeriaid kui ka harjutusi .
v6ibolla lisan pigem intensiivsust, aga seljaga ei saa ma midagi teha, see j22bki nii nagu ta on..
Kui saladus pole, siis võiksid siia lisada oma kava.
Wire
Membertaastumine on untsus sul..Mida sa targutad, kui ei tea, mis jaotuse või süsteemiga ta kava on?!
Wire
MemberLaiaks tahad saada, siis tee lailihase harjutusi ja õlga. Jõutõmme aitab mõnusalt:)
Wire
MemberKes ütleb, et puudelõhkumine pole eriline trenn…?! On ikka küll.. Lased 3-4 tundi jutti hunniku puid ära, see on ikka korralik trenn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
Memberkohvi joon meega, teed joon meega, putru teen meega… et siis mesi maitseb. Elukaaslase onu ja enda vanaonu mesinikud, nii et neilt saan mett.
juuni 5, 2009 at 2:07 p.l. in reply to: Oksjonil on 1-5 juuni esmakordselt Whey Drink Glutamine Peptide Tai Kane ilt #200311Wire
Memberhiljem saab validaSinu tehtud reegel?
juuni 5, 2009 at 2:05 p.l. in reply to: Oksjonil on 1-5 juuni esmakordselt Whey Drink Glutamine Peptide Tai Kane ilt #200308Wire
Member925
Wire
Member825
juuni 5, 2009 at 2:00 p.l. in reply to: Oksjonil on 1-5 juuni esmakordselt Whey Drink Glutamine Peptide Tai Kane ilt #200297Wire
Member825
juuni 5, 2009 at 1:58 p.l. in reply to: Oksjonil on 1-5 juuni esmakordselt Whey Drink Glutamine Peptide Tai Kane ilt #200294Wire
Member750
mai 30, 2009 at 11:52 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA! Naiste EM, Bratislava -Slovakia 29.05-01.06 #199073Wire
MemberNatalja – 2
Christina – 7
-
AutorPostitused