Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2009 at 8:13 e.l. in reply to: +Kiiroksjon 24 juulil(UUS KESTVUSAEG) on BCAA 5000 Powder ON ilt #209196
Wire
MemberKas mu kontolt fitte maha ei võetagi?Vahest läheb aega kuni uue oksjoni alguseni.
Wire
MemberPooldan BCAA’d ja Whey Goldi. No ja Dorian Yates on ka hea.
juuli 14, 2009 at 4:49 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207313Wire
MemberOtt – 4. koht
Natalia – 2. koht
Wire
Member1425
Wire
Member1325
Wire
Member11.8
Wire
MemberTimo , enne seda trenni , tegingi maksimum raskusega , aga sellega jäi selline tunne , et ma lihtsalt tapan ennast , jõunäitajad seisid nagu lihtsalt kohapeal ning keha enda poole pealt ei tundnud midagi . Võibolla on mu kaval veits valesti koostatud , nagu mainisin , siis olen seda aegajalt reguleerinud , et sooviks näpunäiteid või uut kava , milles kindel olla , olen just viimasel ajal puhates hakanud mõtlema , et äkki on vaja mingit muud kava , mis töötaks või midagi sellist .Mul on natukene alati varu raskustega ja iga 2 nädala tagant üritan raskust tõsta 2-3 kilo võrra nt. Mul on nädalas 3 sellist päeva, kus teen ainult suuremaid baasharjutusi (plokitõmbed seljale eest ja ülevalt; rind, kükk, jõutõmme, surumine seistes üles rinnalt). ja 2-3 päeva sõtkun ratast + biitseps, õlg, triitseps, kõht, rind. Nende päevadel siis harjutused hantlitega enamasti – lendamised jm.
Lihtsalt mainisin, võib-olla said siit midagi uut, mida proovida.
Wire
MemberTere , olen siin uus ning kohe tekkis ka küsimus .Nimelt olen tegelenud jõusaaliga juba umbes 1,5 aastat . Olen võtnud siit leheküljelt omale kava ning ka natukene seda enda jaoks kohendanud ja ka mõned meeldivamad harjutused lisanud . Probleem on aga selles , et keha ei taha enam kuidagi areneda või no ma ise ei ole rahul kuidas asjad kulgevad . Ise teen 5 korda nädalas trenni , kõik lihasgrupid saavad trenni ning olen enda jaoks hetkel sellise kava kokku pannud , kus on väga palju harjutusi , olen sõpradelt ja tuttavatelt kuulnud , et see ei too tulu . Nimelt , ntks rinna ja triitseptsi päeval on mul rinnakavas umbes 7-8 harjutust ning kõik teen korralikult ära , seeriatega 4×12-15 ja sellise keskmise raskusega umbes . Lihast enam eriti juurde ei tule ja ka jõunäitajad on jäänud tahaplaanile, pigem selline koha peal sõtkumine . Olen 182~ pikk ja kaalun 78-79 kg ( 16 aastat vana ) . Massi on ja ka lihast , aga nagu juurde ei tule ega ka jõudu . Trenni teen kõvasti ning pingutan niiii kuidas suudan , mingeid pulbreid ega asju ei kasuta . Rinnalt surun 95kg , jõutõmbes pole enam maksimumi proovinud . 95 oli ka umbes 2 kuud tagasi , nüüd on raskusi 85 ja 80 kg üles saamisega . Kas keegi siit teadjatest oskaks mulle koostada sellise kava , millega tuleks embakumba või ka mõlemat , nii jõudu kui reljeefi , endale hakkab tunduma , et töötan tühja , teen üle või lihtsalt valesti . Oma harjutusi olen reguleerinud siit ja sealt õpetusi vaadates ning ka ühelt kohalikult jõusaaligurult abi küsides .
Ette tänades ja abi oodates , Matis .
Sa teed liiga palju harjutusi. Rinnale ühe päevaga teha 7-8 erinevat harjutust ja kõiki 4 seeriat on palju. Parem tee nt 3 erinevat harjutust ja järgmisel nädalal vahetad. Tee endale mingi süsteem ja muuda seeriate pikkuseid. Nt üks nädal 4×8 ja teisel 2-3×15 vms. Vaheldust on vaja. See võib olla probleemiks, Teiseks võib olla toitumine ja taastumine. Sööma pead korralikult, et saaksid oma arenguga edasi minna.
Kui ruttu saad peale trenni süüa? Tasuks vahetult peale trenni süüa.. kui sa proteiinipulbrit ei taha, siis näiteks kohupiim ja banaan.
Kui pikk sul 1 trenn on tavaliselt muidu?
Wire
MemberPuhtalt minu arvamus.Mina valiks banaani, kuna see on ilmselt kõige ideaalsem puuvili energiavarude taastamiseks. Nendesse “maiustustesse – proteiini šokolaadidesse” väga hästi ei suhtu, tegemist siis magusaga. Suure tõenäosusega ta midagi halba ei tee, samas kasu ka ilmselt palju ei saa võrreldes banaaniga. Valke ja süsivesikuid see bar kindlasti nii palju ei sisalda, et peale trenni rahuldaks. Pigem võta banaan ja maiustuse asemel üks 200-250 grammine kohupiim. Rahaliselt tuleb ilmselt isegi odavam, kuna need barid odavad pole.
Nõus.
Niipalju kui mina neid batoone söönd olen, on nad suht rõvedad.
Banaan ja kohupiim on head. Jogurtit on ks peale trenni joodud saunas laval istudes ja väga mõnus on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga peale rasket jõutrenni on vadaku valk koos glükoosiga omal kohal.Wire
Memberma ei tea sellest isostarist midagi aga vaata sisaldust. Peale trenni on kiirelt vaja saada kiired süsivesikud, milleks sobib banaan hästi aga vaja on ka valku.
Wire
MemberKui Viska on korralikult täis joodetud, läheb Ivo eriti vallatuks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2009 at 2:02 p.l. in reply to: +Kiiroksjon (N. 25- R. 26 juuni) Lava Universal ilt #204163Wire
Member1200
juuni 26, 2009 at 2:00 p.l. in reply to: +Kiiroksjon (N. 25- R. 26 juuni) Lava Universal ilt #204160Wire
Member1025
juuni 26, 2009 at 1:57 p.l. in reply to: +Kiiroksjon (N. 25- R. 26 juuni) Lava Universal ilt #204158Wire
Member975
Wire
Memberk2isin ka alecoqis, usu mind see oli absull m6ttetuuuuu .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei vaidle vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused