Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wire
MemberArginiin ja ornitiin tekitavad pumba efekti, parandavad verevarustust.
Siin kirjas erinevate aminohapete kohta.
http://www.powersport.ee/foorum/viewtopic….p;view=previous
Päris kallis lisand igatahes, peaks mainima.
Wire
MemberLihtsalt tahaksin teada, kas 500 kcal päevas on vähe või palju, ma mõtlen et kas kaal siis langeb?Ja kui palju peab üldse päevas sööma, kui ma tahan kaalus alla võtta?
august 12, 2009 at 2:22 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212825Wire
Member3:1
Brasiilia kasuks.
Wire
MemberEi ole mõtet raskuse pärast nüüd siin vaielda. Kelle jaoks raske, kelle jaoks kerge. Tegu on siiski 14 aastasega… 4 kilose hantliga lendamist teha on üsna hea ta jaoks ma usun. Ja nagu ta ütles, tahab ta kerget lihast/normaalset vormi. Ma usun, et eks need raskused tal ka ajapikku kasvavad.
Aga jah… proovi vaheldust – tee erinevaid harjutusi hantlitega, et treening oleks mitmekesisem.. siin lehel harjutustepangast saad valida harjutusi hantlitega.
Wire
MemberRekord 8, hetkel jõuan 6.
107kg.
august 7, 2009 at 5:46 p.l. in reply to: NBA tähtmängija sai toidulisandi tõttu võistluskeelu #211990Wire
MemberVõiks öelda, mis tootega tegu oli.
Wire
MemberMulle ikka meeldivad kommentaarid, Fitnessi inimesed ei mõtle muule kui kodujuust ja hantlid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaatasin ka jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõni, kes ise millegagi ei tegele, arvab vist tõesti, et Fitness.ee rahval muud elu pole kui trenn..Wire
MemberMa olen kreatiini päris pikalt järjest võtnud. Raske on öelda, mis jõud tänu kreatiinile tulnud on. Varem olen ka pikasid kuure teind, lõpetades ei märkand erilisi jõunäitajate langusi.
Wire
MemberKui ise olen õlleõhtu teind, siis ongi see vast kuskil 5 tundi kestnud ja 10-12’st 0,5 liitrisest olen ikka täitsa suss.
Wire
MemberTere!3 nädalat tagasi alustasin kreatiinivõtmist. Esimesed 5 päeva oli see laadimisperiood kui võtsin 4*5g päevas, siis võtsin nädal aega 5 g päevas. (Trennid 5 korda nädalas). Nüüd on lõppemas 3 nädal, aga nüüd tuleks mul asjaolude tõttu selle tarbimine katkestada…
Mis juhtuks sel juhul?
Olen varem alati kreatiini tarbinud nii nagu vaja ja praegu ei oska selle olukorraga midagi teha. Seekord suurenes ka kaal üllatavalt palju- 3 nädalaga 4 kg. Eelnevalt pole kaal niipalju tõusnud(ka täiskuuri ajal)…
Kui kiiresti kaal langeb, kui kreatiini tarbimine katkestada?
Tänud vastajatele.
Võid lihtsalt lõpetada tarbimise, midagi ei juhtu, organismi kreatiini sisaldus langeb lihtsalt.
Seda kui palju kaal langeb ja kui ruttu, näed sa siis kui järgi jätad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberVõimalikult suur raskus aga tehnika katsun õige hoida.
Wire
Memberpooldan mingit head proteiinii (nt Whey Gold Standard)
Wire
MemberÄkki tuli lihast juurde hoopis? Edasi suitsetada oleks lollus!4kg liha 5 päevaga
Wire
MemberMinul tekita energiajook uimasust ja unisust, ei saa juua. Ainult siis kui magama tahan jääda, võtan tassitäis energiajooki või kohvi
Wire
Memberpüramiid ok minu arust ka.lamades rinnalt 80kg 15 tõstet,90kg 12 tõstet,100kg 8 tõstet-soojenduseks ja siis 110kg 5-6 tõstet nii 5 seeriat.4 päeva nädalas,vahest ka kolm ja rinnale nagu rohkem polegi vaja.Muid lihaseid ka treenid vä? Kükki ja jõutõmmet sa ei tee nagu ühes teemas kirjutasid.
AutorPostitused