Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wire
MemberÜks Optimum Nutritioni BCAA 5000 Powder kuluks marjaks ära!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise ootan ka seda:P
Wire
MemberKas DVD mängija laser saab “ära väsida”?Asi on selles, et hiljuti ei taha DVD mängija eriti hästi endakirjutatud asju lugeda (kas ei loe üldse või lõpetab poole video pealt selle esitamise).
Olen kõik teised asjasse puutuvad faktorid läbi kontrollinud ja ainus nõrk lüli paistab olevat mängija ise:
Olen kirjutanud plaate kahe eri arvutiga ning mõlemas, mitme erineva programmiga, olen kasutanud mitmeid erinevaid DVDsid kuhu peale ma olen videosid pannud ning arvutid ise loevad plaate ilma mingite probleemideta.
DVD mängija on aga juba üle nelja aasta vana ja näinud päris intensiivset kasutust. Kas on võimalik, et tema on otsi andmas?
Kõik asjad väsivad.
Wire
Membermina isiklikult eelistaks punast ja rohelist ja ca 20-30 pudelit kokku. Kui Sul on häid pakkumisi,siis kindlati on siin ka teisi, kes huvitatud.Nagu näiteks mina.
Wire
Membermina joon siis kui tekib janu, vahest ennem sööki, vahest söögi ajal(kui suurem/soolasem) söök ja enamasti peale sööki ka, kuna tekib lihtsalt janu söögist. Btw toidu kõrvale ja peale joon peaaegu alati piima(tavaliselt 0,5 liitrit vähemalt). See 2h peale söömist joomine on küll enda keha piinamine sõna otseses mõttes, kuna keha vajab seedimiseks vett. Kas nüüd kreatiini laadijad peaksid vedeliku tarbimise lõpetama?(eijoo enne sööki, söögi ajal ja 2h peale …ja kui süüakse veel 5-6x päevas nagu sportlasele ette nähtud!?), eriti kuskil kuumas kliimas. Varsti on kõik surnud või paremal juhul sitt lihtsalt kinni ja tervis läbi. Kunagi olen lugenud hulga looduses ellujäämisraamatuid ning seal kirjutati, et sattudes oludesse, kus ei ole võimalik tarbida vedelikku ja on dehüdratsiooni oht, eriti palavas kliimas, sööge vaid äärmisel vajadusel, kuna süües tahket, näpistab keha tublisti veevarudest! Selle teema point on minu jaoks sama, kui rääkida, et “kaalulangetamiseks peab inimene NÄLGIMA”.Nojah, see oli Eiselti foorumis ja mina seda välja ei mõelnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberMilline su “mitte massi hommikusöök” siis on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberOlen ise ka mõelnud, et kas võib või ei. On omal nahal järele ka proovitud. Kord nädalas olen sõbra või paariga istund ja 2-3 õlut võtnud ja see pole mulle küll midagi märgatavat teinud.. Kui aga sodiks joodud, siis tõmbab kohe lihasest vee välja aga 1-2 trenniga on kõik OK jälle.
Wire
MemberMa olen ka koguaeg söögi kõrvale ikka joonud aga lugesin hiljuti, et söögi kõrvale juues, ei lahustu toidust saadud rasvad veega ja satuvad läbi maksa “depoosse”.. vms. Ma ei tea kui aruka teksti ma nüüd kirutasin aga võib-olla keegi kommenteerib seda.. Eiselt.ee foorumi alt lugesin. Praegu ma kahjuks ei viitsi seda teemat otsida sealt.
Wire
Membermillise treeneri ma valima peaksin?Seda pead juba ise otsustama. Kõik on asjatundjad. V-o kummagi naistreenerist?!
Wire
MemberArvan, et kui sul mingi toitumiskava või süsteem oleks, siis sa ei kipuks sinna külmkapi järele koguaeg. Pidev näksimine ja magusa jm isu tähendab, et toitumine pole tasakaalus. Ja kui tellid siit toitumiskava näiteks või koostad selle mõne spetsialistiga, siis see kava ei tähenda näljutamist. Ise tellisin kunagi siit kava ja hakkasin sööma rohkem, kui enne sõin, ja rasv hakkas kaduma. Tuleb osata süüa õigeid asju ja õigel ajal, siis on kõik OK.
Wire
MemberKuna huvi ei anna häbeneda siis helistasin info saamiseks numbrile, mis reklaamis kirjas oli. Kahjuks aga räägiti minuga vaid meie “teises riigikeeles” mida ma absoluutselt ei oska ja juhatati siis kodulehele, kus on ka kõik info, mitte eesti keeles.
“> Kas tegu on siis võistlusega mis pole mõeldud eestlastele?Haige
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberEkstreemne näide küll aga Wikipedia ütleb Bas Rutteni kaaluks 93kg.. Seal ei aita vist lisakilod.
Lihased on muidugi mingi eelis aga põhiline on tehnika siiski.. kui blokkide lööke ei oska, siis üks korralik laks vastu lõugu ja suurtest lihastest pole erilist tolku.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>