Wire
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 28, 2011 at 12:11 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #299762
Wire
MemberKes ei jõudnud kampaania ajal Wrapi tellida, kuid siiski soovivad seda teha, siis teile on eripakkumine.Wrapi tavahind 3.90€ saate siiski soodsamalt 2.95€ ja tellimus saata grete@agc.ee(märgusõna Fitness). Alates 15 wrapist kohaletoomine tasuta! Kui soovite teha kiirtellimust, et poole tunni pärast wrapi kätte saada ,siis helistage tellimiseks sellele numbrile 56691430
Häid maitseelamusi soovides – Ott Kiivikas!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohale toomine on Tallinna piires?
Ise olen Tartus.
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberTere,
kas seal säästukorvis poolpikki trennipükse on XL suurust juhuslikult?
“>FitShop Robocopis uus GASP riiete valik:Seoses uue kauba saabumisega avasime ka allahindlusnurga, kus leidub kvaliteetseid treeningriideid soodsate hindadega!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jään Sind ootama,
FitShop Robocop
Telliskivi 51, Tallinn
E-N 8:30-18:00
R: 8:30-17:30
Wire
MemberMinu kott Ervin spordist ostetud. Üsna head hinnad ja valikut ka.. Fighteri kotid mu meelest hea hinna ja kvaliteediga.
Tartus sadama turu 2. korrusel ja netipood ka neil olemas
Wire
MemberTeine sai kah ju, seda 5y tähendabki, et 6a pärast oli ema pojast 5x vanem. Seda tekstina raske selgitada:PJa see 6,75 on lapse vanus 6a pärast, ehk siis hetkel on lapse vanus 0,75 ehk 9 kuune.
Arvestades küsimust, kus isa on, oleks loogiline, et vastus tuleb midagi 0 lähedast, siis oleks kindel, et isa on haiglas, lapse sündi vastu võtmas.
Mis seal selgitada. Kui liidad ühele 6 aastat juurde, siis peab teisele ju ka liitma.
Wire
MemberUruguai – Saksamaa 1:2
Hispaania – Holland 2:2
veebruar 18, 2010 at 10:18 p.l. in reply to: Oti vormileib – kodus,tööl, lahingus -ei vea kunagi alt! #257277Wire
Membereh juulis kui kaitseväkke minek peaks ka Oti vormileiva kaasa pakkima.Mandrilt saab seda igast poest?
Ma olen alati tahtnud osta aga pole üheski poes näinud(Tartu).. Fitshopist olen ainult saand.
Wire
Memberseda ei saa kuidagi võrrelda, joomine 100x vähemalt kahjulikum, joomise all mõtlen ikka 5-6 õlle või 300ml viina, kui 1-2 õlle, siis ei juhtu midagi1) sisaldab naishormoone
2) viib kehast vee välja, kahandab lihase suurust
3) peatab valkude sünteesi ja võib terve nädala treeninguid takistada, taastumine null
4) palju kaloreid
5) viib vitamiinid kehast välja
6) + sada muud negatiivset kõrvalmõju treeningutele
kokkuvõtteks on alkohol kulturismi vaenlane nr 1 , see kes tahab midagi saavutada väldib tihedat joomist , endal kogemusi joomisega, ei soovita juua, ennem tee kanepit vms…
Alkohol sisaldab hormoone?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem alkohol pärsib testo tootmist ja suurendab östrogeeni osa..
Wire
MemberNikotiin ahendab veresooni ja seega vereringe halvem, mis on pärsib toitainete ringlust kehas ja seega lihaskasvu??!
Mu loogika järgi vähemalt.
Ise kimun, muidu oleksin ammu kolemanile kannaga astund.
Wire
MemberTuleks ka, aga olen siis vist juba sõjaväes otsapidi
Ott kirjutab vabastuse sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberPALJU-PALJU ÕNNE!!!
Wire
MemberkreatiineOotan ka kreatiine.
Wire
MemberMa ei saa aru, mis rennosport valesti ütles. Ilmselgelt ei tule 3 kuuga 7 kilo puhast liha juurde…
Aga Kaidole palju jõudu 300 alistamisel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wire
MemberOhoh.. EDU!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2010 at 8:38 e.l. in reply to: Kiiroksjonil on 26. jaanuaril Kreatiin monohüdraat Tai Kane lt #252102Wire
Member400
Wire
MemberSobib küll see soovitus.
-
AutorPostitused