windsurfer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
windsurfer
MemberMa eeldasin et teema tegija mõtleb toidulisandina valku tarbida.
windsurfer
MemberKui korralikult trenni teed ei juhtu midagi.
windsurfer
MemberJah,samas kangile antakse algtõuge jalgadega.
windsurfer
MemberKas svungimine on kangi lükkamine rinnalt peakohale?
Enda lemmik harjutus on muidu rinnalt surumine.
windsurfer
MemberAga aeroobset on ka väga mõnus teha peale jõusaali.Lõdvestab. v.a jalapäeval.
Oleneb millist aeroobset teha, eks sa ürita peale ülekeha treenimist suusatada.
windsurfer
MemberJa kalaMAKSAõli asemel on parem kalaõli.Miks kalaõli parem on?
windsurfer
MemberGeneetika taha püütakse sageli oma laiskust ja rumalust peita. Ei saa kuidagi vaielda selle vastu, et inimesed on erinevad, aga minu silmis ei vabanda see küll kedagi ebatervislikult elama ja mitte sportima.Õnneks on ka positiivseid näiteid – naistest kehvade geneetiliste eeldustega Chris Sare näiteks.
detsember 17, 2007 at 5:12 p.l. in reply to: 17.11 Rapla maakonna meistrivõistlused – Märjamaa #134598windsurfer
MemberKeegi võiks täpsustada mida märjamaa klubi all mõeldakse?
Võimlat mis asub ujula juures?
detsember 15, 2007 at 1:59 p.l. in reply to: 17.11 Rapla maakonna meistrivõistlused – Märjamaa #134499windsurfer
MemberMärjamaa klubi käes on tulemused ja info.Mis sind huvitab, proovin vastata?
Ise elan Märjamaal, eks ma lähengi vaatan millalgi, siis kirjutan siia ka.
detsember 15, 2007 at 12:50 p.l. in reply to: 17.11 Rapla maakonna meistrivõistlused – Märjamaa #134496windsurfer
MemberKas keegi võiks natuke infot selle võistluse kohta jagada?
windsurfer
MemberJõin ka mõned korrad enne trenni energiajooke kuni lõpuks hakkas süda tunda andma- ilgelt nõrk oli olla ja trenni ei suutnud üldse teha, natuke oli valu ka rinnus. Vb oli ülekoormus või üleväsimus, peale seda enam pole energijooke joonud trenni eesmärgil ja nüüd on jälle “normaalne” olla.
Igatahes ma ei soovita koguaeg trennis “täiega panna” võta mõni nädal asja rahulikumalt ja hoidu energiajookidest, äkki läheb paremaks, kuid arsti juures võiksid ka ära käia.
windsurfer
MemberNäiteks kui mina jooksma hakkasin ca 3-4km otsi paarikümne minutiga võttis väga võhmale ning mitu korda hakkas pilt ära kaduma või suht kehv hakkas. Aga kui 5korda juba joostud oli siis hakkas jooksmine väga meeldima ja muutus kõvasti kergemaks. Minu eesmärk jooksmisel on olnud et mitte kõndida, kasvõi sörkida hästi aeglaselt.
windsurfer
MemberMa ka 14a vana. Rinnalt surumisega alustasin ca 15kuud tagasi- juurde tulnud 25kg.
Praegu surun 65kg, varsti peaks 70kg ära tulema, mingeid aineid ei kasuta ja segaseks ennast ei treeni, võtan asja rahulikult- vigastusi ei taha.
Kaalun üle 60kg ja pikkust sinna 180cm kanti.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul tähtis just oma jõu ja kehakaalu suhe, et jõuaks lõuatembeid ja sellist värki ka teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused