windsurfer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
windsurfer
MemberMinu arust võib mõne väikse sünnimärgi isegi küünega ära tõmmata, kuid suuremaid ei tasuks ise näppima hakata.
windsurfer
MemberAeroobset pead küll palju tegema kui tahad rasvaprotsendi 6 peale saada.
windsurfer
Memberpidavat vererõhule halvasti mõjuma(kellel probleeme sellega), eriti veel räägitakse kui seda palju enne trenni juua, siis võib lausa südame peesse keerata kuna trennis saab süda ikka kõvasti vatti.Kas siis etem on enne trenni nt energiajooke juua, ei usu. Parem ikka vast juua kohvi kui energiajooke.
windsurfer
MemberMiks kohvi kahjulik on?
windsurfer
MemberVägev, aga jalgu nad ei treenigi ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>windsurfer
MemberSurumispingil on jah 11kg kang, ise kaalusin üle ükskord,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nõme raskus, võiks 10 v 20 olla, huvitav miks just 11kg tehtud? Lukud on ka nii kerged et ei annaks ümmargust numbrit.windsurfer
MemberAga kas sa oskad õelda kas peab raskusi ka tõstma? Nt. Rinnal, seljal ,õlal pole midagi kirjas!See on personaalne. Muidu oli 60-80% maxist seeriate tegemiseks paras.
windsurfer
MemberTegelikult on teema huvitav. Kui selline ektreemolukord on siis ju hea teada kuidas saaks kiiresti hommikusöögi valmis teha ja ära süüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>windsurfer
MemberMina ei kannata riideid mis staatilist elektrit annavad. Pean tähtsaks ka seda kuidas, eriti särk, seljas istub. Jalatsid peavad ka korralikud olema, plätudega jõukasse ei lähe- ikka korralikud tossud- eelistan Adidast.
windsurfer
MemberMinu arvates ei ole võimalik inimesi erinevatesse “gruppidesse” liigitada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Huvitav mis kasu sellest artiklist on?windsurfer
MemberTavaliselt kui ma seeriate vahel puhkan või nendeks valmistun, keskendun ma eesolevale seeriale ja mõtlen et ma pean selle seeria ära tegema ja andma endast kõik.
Enamus trenni ajast ma mõtlengi kuidas, kui kiiresti, kui palju mingit seeriat teha ja keskendun, kogun mõtetes harjutuse tegemiseks jõudu, kuna kui niisama seda teed ja tahtmist teha pole võib jõud ära kaduda ning seeria ebaõnnestuda.windsurfer
MemberKui sa oled veel 16, siis tähendab, et kasvad ilmselt veel.Peamine vast oleks mitte kasutada selliseid raskusi – näiteks kükkide puhul, mis ületab sinu kehakaalu.
Ei usu küll et siin sellist piiri saab panna. Raskuseid võib ikka vastavalt oma treening kogemustele kasutada…
windsurfer
Memberloomulikult kui oled liiganoor siis ei ole mõtet toidulisandeid tarbida! Peale sõjaväge võid hakkata neid tarbiba , sest keha saab seal viimase lihvi ja lolliks pole kaaa mõtet süüa.Ise olen 16 ja teen rammumehe kava ja olen vanakoolipoiss (KANA, MUNA, KARTUL, PIIMATOOTED)

Mis selle sõjaväega veel pistmist on? Minu arust ei mängi küll see toidulisandite juures mingit rolli…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>windsurfer
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Siin on palju hantlitega harjutusi.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>windsurfer
MemberTasub 13 aastasel kah seda kreatiini võtta?Ei, nii noorelt pole mõtet lisandeid tarbida, parem treenida enne korralik põhi alla ja siis hakata mõtlema… Ise ka ei tarbi veel midagi kuna tulemused aina paranevad ajaga ja seisakut pole olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused