windsurfer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
windsurfer
MemberMa 14. aastaselt surusin 70kg.
Praegu 15a, kohe tahaks 80 ära suruda. Ma usun et kui trenni viitsin teha ja sööma hakkan siis tuleks 100kg 16. aastaselt ära küll. Ei ole siin midagi ulmelist.
Kehakaal on koguaeg 65-70kg ja pikkus 184cm.
windsurfer
MemberPeaaegu 2aastat on vehlduva eduga tegeldud jõusaaliga. Korralikult ja regulaarselt pool aastat. Arenguga pole üldse rahul.
windsurfer
MemberMina ei saa sellest aru kuidas saab piima,- liha- kala,- muna -jne tooted viimaste hulka jätta. Ma söön neid kõige rohkem üldse.
Muidu mina ei loe peaaegu üldse SLÕL kuna sealsete artiklite sisu on alati küsitav ja eks see on üks paras crap. Kuigi kurb on mõelda, mis kahju teeb see artikkel neile inimesetele, kes seda loevad, ja usuvad ning lausa selle järgi elama hakkavad.
“>windsurfer
MemberErinevate harjutuste vahel võid ikka pikemalt puhata.
windsurfer
Memberoled kindel?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma võin siis asja pooleli jätta vist.Ei, ma mõtsin seda et et algajal aega küll seda proteiini võtma hakata. Algul areneb ilma lisata ka kiiresti, hiljem kui areng aeglustub võiks võtma hakata, vastaseljuhul, hakkad kohe võtma, areng algul kiire, hiljem aeglustub, siis pole enam “sellist abi” proteiinist või kreatiinist võtta. Pigem saagu enne piisavalt targaks et saab ise aru kui on vaja proteiini.
windsurfer
MemberKui algaja oled siis ei ole sellel proteeinisheigil lihtsalt pointi. Algaja peab õppima alguses korralikult trenni tegema ja õigesti toituma. Alguses on areng kiire, aga hiljem aeglustub- siis oleks hea hakata lisavalku tarbima et areneda, kui kohe hakkad võtma pole pärast enam midagi teha.
windsurfer
MemberSelle raha eest mis toidulisanditele tahad kulutada, osta parem toitumiskava.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>windsurfer
MemberAntidepressandid on viimane võimalus, nendest võib sõltuvus tekkida. Kuid tõesti, kui oled masenduses või depressioonis ei ole enam võimet üldse positeevseid asju oma elus leida- kõik tundub ainult negatiivne ja halb. Söögiisu puhul kasuta lihtsalt tohutut tahtejõudu. Võid ka proovida paremini maitsestatud toite, muuda toitumiskava natuke kasvõi.
windsurfer
MemberSelline küsimus et kui kangi surud üles, siis see treenib kolm- ja kakspealihast, aga kuidas rinnalihaseid treenida saab?Kangi surumine lamades treenibki rinnalihaseid. Mida laiem haare seda intensiivsemalt.
windsurfer
MemberNende clippidega pidi päris ohtlik olema. Kukkumist raske takistada kuna jalga ei saa maha panna kui see pedaali küljes kinni.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>windsurfer
MemberKomplektis pole aga ma tellisin selle kangi eraldi tonniga ja see 50 kg.Oot aga kui ma surun 45 kg max, siis palju peal peab olema et ära suruksin 10 korda?
50kg jääb sulle küll kiiresti väheks kui see on kang koos raskustega.
Seeriaid tehakse tavaliselt 60-80% maksist.
MemberSa peaksid valke rohkem tarbima. Kuhugi vahepeale üks pakk kohupiima nt 200g ei teeks küll paha. Muna võid ka igapäev süüa.
windsurfer
MemberJõusaalis kannan Adidase üldtreeningu tosse, ketsidega küll ei suudaks- minu arust ebamugavad.
windsurfer
MemberMis mõttes soodustavad? Annavad vastupidavust või kasvatavad lihast? Täpsusta.
Muidu foorum erinevatete toidulisandite jutte täis.