WinchesterMan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
WinchesterMan
MemberTere!14 aastasena on jõusaalitreeningutega veel vara alustada. Parim aeg on ikka 15-16 aastaselt. Selles suhtes pead veel aega ja kannatust varuma ning tegelema millegi lihtsamaga, et süda ja keha valmis oleksid. Mina soovitan sul ehk alustada body-pump treeningutega ning korralikult sööma hakata. Loodetavasti sa ei suitseta, mis on paljude noorte inimeste probleem tänapäeval. Ära sellepärast karda, et jäädki 58 kg-ks! Küll aastatega see kehakaal tõuseb! Kodus treenimiseks ma sulle midagi soovitada ei oska, sest ütlen ausalt- mul ei ole nendesse kodus treenijatesse erilist usku, eriti kui puuduvad elementaarsed teadmised lihasgruppidest, treeningintensiivsusest, kindel eesmärk jne.
Uuri seda Body-pumpi asja!
EDU!
Kas tõesti on 14 aastaselt vara alustada?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Mina alustasin 13 aastaselt) Aga miks siis enne 15 aastaseks saamist vara alustada on?WinchesterMan
Memberolen ise suht kaua sõjaväes teeninud ja võin kinnitada,et enamus noori kes sõjaväkke tulevad ei suuda ka 20 kätekõverdust teha…kurb
WinchesterMan
MemberEt siis füüsiline vorm olla kui tahes sitt saan ikka sõjaväkke?
WinchesterMan
MemberSee ika ei loe mis pilt arcticu joogi on need sordid on kõik sama kasulikud ja seal erinevusi minu teada erilist ei ole nii et võid igasugust arcticut osta;)Seda ma tean isegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma lihtsalt panin väikse “killu”.

WinchesterMan
MemberEks ma siis proovin vähem Limpat osta ja rohkem Kiivikase pildiga Arcticut osta

Aga täna soovituse eest!
WinchesterMan
MemberKas sobib ka Aura Active mahlajook?
WinchesterMan
MemberPikkus: 173cm
Vanus: Napilt 14
Kaal: 60kg
Biitseps: 29cm
Trenni olen teinud umbes 3 kuud.
Ei hakka uut teemat tegema ja tahaks teada kas siis kui rinna ümbermõõt on 92cm kas see on hea või halb tulemus?
Edit: Lisasin kaalu
WinchesterMan
MemberKaal: 61kg
Vanus: 14
Surun: 60
Muide kasutaja kossar on mu klassivend ja see on tõsi et ta surub 110kg (mis teha imelapsi on ka olemas=) )
WinchesterMan
MemberTere olen napilt 14 aastane olen alates Mai kuust trenni teinud ja Surun 60kg ja ise kaalun ka 60 kg ja biitsepsit teen hantlitega 12kg 5×10 (teen palju rohkem asju aga praegu jõusaali päevik jõusaalis kus sees on kava)
Et siis küsiks teie kui targemate inimeste arvamust et kas 60 suruda minu vanusel on vähe või palju? (Enda arust vähe).
WinchesterMan
MemberMul on klassivend kes lükkas 105 ja oli 13 aastane.
Ja ma mõtlen seda päris tõsiselt ja tean kindlalt et lükkas, sest olin ise kõrval seal kui ta surus.
WinchesterMan
MemberEndal torkab päris tihti nagu südamesse mingi 10 sekundiks ja hingata ei saa siis, sest väga vlaus on. Ja arst ei osanud ka selle pistmise kohta midagi öelda. Aga äkki on tegu sama asiaga mida trash mainis. Rinnus pistmine?
AutorPostitused