WinchesterMan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
WinchesterMan
MemberKui tihti seda vööd kantakse? Tahtsin ise ka osta, kuid selleks et 1-2 seeriaks nädalas peale panna pole mõtet. Lugesin et ei tohiks üldse kanda niisama peal, muidu jääb selg nõrgaks, ainult oma viimase kõige raskema seeria ajal. See tähendabki et ainult 1 seeria nädalas kuki ajal, ja kui teen ka jõutõmmet siis kokku 2 seeriat nädalas. Kui osta siis tahaks ikka et rohkem kasutamist oleks… et kas see on mingi nali või jääb päriselt selg nõrgaks?? Treenin ju ikkagi alaselga ka kuidas ta nõrgemaks saab jääda??Soovitan ikka rinnalt surudes ka vööd kasutada kuna mõned sõbrad on selja ära nikastanud surudes(kaasa arvatud mina). Vööd soovitan iga harjutuse juures kanda kus selg pinges on (muidugi mitte keretõstete juures).
WinchesterMan
MemberMõttetu jama, lihtsalt keerab natukeseks plaanid sassi.100% nõus olen sinuga.
WinchesterMan
MemberWhey1 ja kreatiini söön
WinchesterMan
MemberVanus: 14a
Haridus: Kevadel lõpetan 8. klassi
Amet: Õpetajate mölisemise ajal trennist puhkamine
WinchesterMan
MemberEndal täpselt samasugune pink aga me võtsime need maha sest see treenis rohkem biitsa mitte rinda.
WinchesterMan
MemberIse tarbin praegu Whey1. Tellisin ?okolaadi maitselise aga sain millegi pärast maasika maitselise(ei tea ise ka miks aga tagasi ka saatma ei hakand). Maitse on võimatult magus kui mahla või piimaga teha aga kui veega teha siis on nagu väga lahja morss (väga ebameeldiv maitse). Aga tulemused on päris head.
WinchesterMan
MemberSegan piima ja teelusikatäie suhkruga ära ja käib küll.
WinchesterMan
MemberMa pole küll vendvähk aga näiteks üks võimalus rinnalihaseid treenida on kätekõverdused kuid käsi pead laialt hoidma muidu hakkad triitsa tegema.
EDIT:\ Kirjaviga
WinchesterMan
MemberMinul on ka vanemate poolt halvustav suhtumine nende toidulisade kohta. Ema on tegelt põhimõtteliselt nõus siis kui natuke aega seletada:D(kuid seda peab igakord uuesti tegema). Aga isa, tema on igasuguse “keemia” vastu kahe käe ja jalaga. Ma seletasin talle mingi kuu aega tagasi, et siis pole trennist mingit kasu kui toitumine korras pole ja tema vastas selle peale, et kurat söö normaalset toitu. Söö porgandit, liha ja rasva. Söö siis kui tahad ja mida tahad, mitte ära söö mingit keemiat. Ja järgmisena ta lubas mu kreatiini purgi WC potist alla lasta.
Vot selline käitumine ajab si*a tõsiselt keema kui aru ei saada, et see on toidu LISAND ja kästakse rasva süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>WinchesterMan
MemberOlen 14 aastane, pikkust on 173cm ja kaalun 65kg.
WinchesterMan
MemberPraegu võib selles ka asi olla, et lihas on praegu vett täis kuna just tarvitasin kreatiini mis teatavasti on vee magnetiks.
WinchesterMan
MemberPõhiliselt ikka sellepärast, et jõudu juurde saada aga ka selleks et oleks ilus, reljeefne, lihastes keha. Tänu jõusaalile jätsin ka suitsetamise ja joomise maha. Vahest mõtlen samamoodi nagu üks eelkõnelejatest, et milleks seda rassimist vaja on? Vahest punnitad, et midagi hakkab tagant välja pressima, peas veresooned lõhkema, silmamunad peast välja tulema ja vahest peale trenni ei viitsi kohe üldse eriti püsti seista. Kuid see väsimus ja rahulolu mis peale trenni tuleb see on… kirjeldamatu.
WinchesterMan
MemberVabandan sügavalt kõigi ees kes seda teemat lugesid, sest sain sõbrast valesti aru (sõber tahtis teada aga tal ei ole kodus internetti). Tegelikult tahtis ta teada, et kui pikk sisse elamis periood peaks olema lihaskavalt jõukavale üle minnes?
Sisse elamis perioodiks nimetan seda kui pikalt teha kergete raskustega?
WinchesterMan
MemberMa mõtlen seda puhkust mis tuleb siis kui ütleme teed 2 või 3 kuud lihaskava ja siis tahad jõukava tegema hakata. Siis ju tuleb teha puhkus? Ja ma tahtsin küsida, et kas nädalast puhkusest piisab?
WinchesterMan
MemberTõesti saates ei olnud Kalmusest juttugi.
AutorPostitused