WinchesterMan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
WinchesterMan
MemberProteiin: 100% Whey Gold Standard (Optimum Nutrition)
Kreatiin: Kreatiin Monohüdraat (All-Stars)
Süsivesikud: Malto6(Fast), Trauben Zucker(Müller’s Mühle)
Ja tulemused on tunduvalt paremad kui varem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>WinchesterMan
MemberRühl kavatseb kvalifitseeruda 24. Septembril Hispaanias Santa Susanna PRO Grand Prix-il.
WinchesterMan
MemberSiiani parim(nii maitselt kui tulemustelt) mis olen saanud on 100% Whey Gold Standard. Mida siin samas fitness.ee poes saadaval on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>WinchesterMan
MemberMa tean et see on vale silpide hulgaga.Ma vaatasingi et kas foorumlased on piisavalt haritud

Loll kes vabandust ei leia

WinchesterMan
MemberTere!
Kuna ma ei hakanud rohkem foorumit risustama siukse teemaga siis esitan oma küsimuse selles teemas.
Et millal võiks oodata 100% Whey Gold Standard 2,27kg uuesti E-Poodi?
WinchesterMan
MemberOn see lõplik võistlejate nimekiri?
WinchesterMan
MemberSellepärast Savisaar nii õhku täis ongi!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>WinchesterMan
MemberKindel võitja on Brasiilia.
WinchesterMan
MemberHuvitav mis siis juhtub kui coca-colat jood ja siis mentose ära sööd? Paned ketti?
WinchesterMan
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…w=1&textID=2674 See artikkel peaks su küsimusele vastuse andma.
WinchesterMan
MemberTean üht kellel on sama asi arvan, et sa oma rangluud muuta ei saa aga kui lihast ehitad ehk siis kaob mingil määral ära.Mind mõtled?
WinchesterMan
Member“See Joker on ikka paras Joker küll, et hakkab minu kõrval oma triitsa näitama”
WinchesterMan
MemberNjaa võimsad on nad küll aga kui see tõele vastab, et nad dopingu imejad on siis minu poolest olgu nad nii võimsad kui tahavad minult nad respecti ei saa.
WinchesterMan
MemberNäpud peavad kindlasti tugevad olema
WinchesterMan
MemberKui sul nahaga probleeme ei ole siis sa loomulikult ei kasuta igasuguseid kreeme ja värke,aga ega selle pärast kohe pede pea olema kui kasutad.Olen 100% nõus aroniga
-
AutorPostitused