WinchesterMan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
WinchesterMan
MemberJõudsin mõned tunnid tagasi paraadilt tagasi ja olin väga üllatunud kohalike positiivse suhtumise üle. Paraadi kogemus oli väga väga positiivne, kui välja arvata see, et sain väikese haiguse vimma sisse seal miinipilduja kastis istudes.
Head Vabariigi aastapäeva kõik eestlased!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2008 at 5:13 e.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173937WinchesterMan
MemberSuured õnnitlused Argole ja Helenale!
WinchesterMan
MemberImre Vähi?
WinchesterMan
Memberjäle peen värk, 16 aastane?miks munakollased ära viskad? miks sealjuures suhkrut lisad kohvile siis?Kollased viskan minema sellepärast, et ma ei taha mõttetult palju rasva ka süüa. Ülejäänud päevas tuleb mul selle jagu rohkem. Suhkrut lisan maitse pärast.
WinchesterMan
MemberSöön 125grammi(Kuivainena 125 grammi) kaerahelbe putru, mis on piimaga tehtud. 5 munavalget ja 3 kollast ning tass kohvi suhkruga. Vahest kõrvale paar viilu leiba ja juustu, kui kodus on.
WinchesterMan
MemberMidagi sellist äkki, et vasakul oleks suurelt Kiivika pilt ja paremal Liisa pilt. Nende kahe keskel üleval võiks olla kiri: “Meil on teadmised ja välimus. Varsti ka sul!” Ning all nende kahe vahel Fitness.ee logo.
WinchesterMan
MemberMina olen üks -aron-’i ja Mr.TambourineMan’i sõpru-nii, et olen tulemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>WinchesterMan
MemberKui saan, siis kasutan. Peale trenni on hea.. lõdvestab lihased ära ja pärast on sügavam uni, kui kunagi varem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen proovinud Granit’it, Diplomat’i, skurf’i, Nick and Johnny’t, General’i, Ettan’it ja Lucky Strike’i. Valge skruf oli kõige parem neist ja kõige halvem oli kindlasti Ettan. Rootslaste jaoks on Ettan nagu eestlastele suitsudest Leek või priima-Odav aga halb.
WinchesterMan
MemberÄra karda, et su lihased kasvaks liiga suureks. Pigem karda seda, et nad ei hakkagi kasvama
WinchesterMan
MemberNoo mina söön koolis esimesel korral riisi ja liha ning teisel korral kohupiima ning leiba. Oma tomatimahla võid kõrvale juua et läheks libedamalt alla
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>WinchesterMan
MemberSellist asja nagu aeroobne tsükkel ei ole minu teada olemas. Aeroobset tuleks koguaeg teha, ükskõik mis eesmärk parasjagu on. Aeroobse treeningu tihedust ja pikkust aga varjeerida olenevalt sellest kas eesmärgiks on mass või reljeef. Massi ajal natuke vähem ja lühemalt aeroobset ja reljeefi ajal natuke rohkem ja tihedamalt.
WinchesterMan
MemberRühl on kõige kollim kuid käitub ta lollisti, sest sööb ta ju steroidi mollistki.
november 16, 2007 at 1:03 p.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131337WinchesterMan
Member5. Koht
WinchesterMan
MemberVähi: 6. koht
Vaible: 15. koht
Kalmus: 11. koht
Ader: 18. koht
WinchesterMan
Member1. Ott Kiivikas
2. Imre Vähi
3. Marek Kalmus
4. Marek Marozov
5. Valju Jagomäe