wilson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wilson
MemberMis harjutusi oleks kõhu külgedele veel välja arvatud hantliga tõstede külgedele?siin on puust ja punaseks asi ette tehtud!
wilson
Membersee oleks hea variant.nagu teha alalõik anatoomia ja siis sinna alla eraldi välja tuua:selg,kõht yhesõnaga asjad mida kõike rohkem uuritakse foorumis!mu jutt tuli nyyd sama mis kaivi postitusgi,kuid jah võiksid siis ka teised omapoolseid mõtteid jagada parema foorumi tegemiseks!ja mis arvavad Moded asjast!
wilson
Memberkuna käin koolis ja elan põhimõtteliselt yhikas siis ei ole võimalik käija 80km eemal olemas linnas endale alla 10eegist kohupiima ostmas!see on ju loogiline et ma söön koguaeg valku seda muidugi,aga rahakott ei luba selliseid asju poest osta et saaks päevase proteiini normi kätte.sellepärast mõtlengi seda aasaringselt juurde syya.ma ei tea kas te saite mu postitusest aru,kui ei saanud kysige aga julgelt!muidugi vadakuvalku ikka mis siis muud.
wilson
Membersee eintsiuse mõte pole just kõige parem kuna vaevalt siinsed inimesed vaevuksid ilmuda kuskile jõusaali oma näitajaid siis ylesse kirjutama tulla.arvan et sellel poleks licalt mõtet,no kõvemad mehed võiks ju teha kyll
“> no seda vanuse ja surumise värk oleks sedasi kui näed et sul 14a ja surub 120kg siis on teada kui tõsine see vend on!seda banneri asja ka vaevalt vaadataks,enamus lugejaist näeb juba seda et igas teises teemas on kirjutatud kasuta otsingut!
loodan et mu mõtted said nyyd laiali laotatud!
wilson
Memberkohupiimapakk alla 10 eegu ei maksa ja kui ostan pulbrit siis saan odavamalt kui kohupiimakoguaeg syyes!
wilson
Membersest see ei ole normaalne!
“>wilson
Memberno palju õnne siis!
ma julgen su postituse tähtsuses kahelda
“>wilson
Membervabandust aga ma ei leia et see kysimus eriti rumal on!ma ytlesin esiteks teises postituses et vastused on rumalamad
“>wilson
Membervõiks olla kasvõi nii et mingi 10 sisutut postitust ja kustutamine! see 10 pole just kindel arv vüiks ka miskit muud olla!
wilson
Membersa sööd ka aastaringselt??
ootan veel vastuseid targematelt!
wilson
MemberKasuta otsingut!!!!
wilson
Memberjoo vett!
wilson
Memberpilt võiks olla ikka enda oma mitte mingine siin on ju mitmel cutler ja coleman ja ma ei tea kes veel aga ise on 50kg ja sellise kavaga et “ma nyyd omme lähen ja mis proteiini ma ostma peaks”pildi laseks ikka kohe panna kuna kui panna nt 100postitusest alates siis paneksid palju igasse teemasse mingit jama millest nad isegi kuulnud pole.
wilson
Membervb panna iga kasutajale juurde nt vanus või trennistaas see aitaks ka asjale kaasa,kuna igasugune 14a ei tea ikka paljugi veel(mõni võib teada aga yldistan hetkel)enamus siin neist 14 aastastest arvavad et pakk protekat ja tuleb selline lihasmass et ei kujuta kohe ette.
“>wilson
Membervaba teema all oli selline teema olemas,aga jh mina leidsin otsingust märksõnaga MAGNEESIUM 25vastet nii et otsjas viga!
-
AutorPostitused