wilson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wilson
Membervanus 18
kaal 103,pikkus 182cm
rinnalt 130kg
jalapress 370kg
Muudes asjades pole maximumi proovinud.
wilson
Memberoleks ka huvitatud sellest reljeefi kavast
keegi võiks saata : kx_devil@hotmail.com
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
Membernyyd olen nende rebenditega leppinud.kasutan nyyd vaid tavalisi ihupiima enne ja peale trenni,ei tea mis tast kasu on aga siiski
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
Memberma pole hädaldnud.ytlen lihtsalt et ennem saadakse aru kui ytlen et rebend kui striia.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
Membervanus 18a kaal 105kg jõuan teha oma 10korda max
wilson
Membernii palju siis et,endal on seda rasvakihti kah peal ja kardan et sellest need tulnud ongi.enam eriti ei põe nende pärast.teen rahulikult oma trenni ära,käin pesemas ja siis tõmban üle keha kreemi.rebendid on suht heledakd juba läinud.Kas solaariumiga ei saaks nende värvi vähendada?
wilson
Memberneid teemasi olen juba lugenud kus selgitatud surumist tehnikat.tahaks ise ikka näha!
wilson
Memberno nii,nyyd juba aega mööda läinud.rebendid nyydseks heledad.kreemitatud sai kõvasti neid,kuid jah ära ei kao nad kuskile.
??:”>wilson
Memberalessandro omadega on jah minu omad väiksed ja pisikesed.
wilson
Memberpalun vabandust et ma nii jõusaalifriik ei ole et meeldiks olla rebendeid täis!
wilson
Memberon tekinud ka triitsepsi peale rebendid,aga väiksed! kui edasi teeks siis oleks nagu ylekere rebend!särki maha võtta oleks kyll häbi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
Membernyyd sai siis 4 korda trenni tehtud ja tulemus on selline et heledad rebendid läksid edasi verevalumisteks!homme siis näeb mis perearst sellest arvab
wilson
Membernagu näha on Tank nagu vihjas sellele et olen pannud,ma vihjasin vastu no et jah.mõelgu mis tahab!
Tank tegi nalja ju ma juba suren naeru kätte
“>wilson
Membertank sa yhelt saidilt nägin yht suht huvitavat asja :Kas neelasid Oksmaa oma ikka alla ka?
teiseks ei meenu!aga jah ega teist wilsonit pole ju olemas
“>wilson
Membersellist asja tuleb ette et ei tea kumb on kysija kas siis naine või mees!
tead tegelt mõtlesin et otsin naise siit saidilt
“> -
AutorPostitused