wilson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wilson
Memberminu arust saaks jõudu kui sellist näidata vaid mõne rammumeheharjutusega.Kuna isegi algul sai tehtud vaid rinda ja jalad jäetud kaugele kõrvale nii et mismoodi saaks siis teada kui tugev ma olen? ei saagi ju. igal inimesel varieeruvad jõud eri lihasgruppides. proovida vast siis sellise asjaga kus oleks näiteks võimalikult paljud lihasgrupid mängus ( palgi tõstmine maast pea kohale) ?
wilson
MemberMa ütlen tavaliselt juhul kui jõuan “Ära näkku löö!!!”.kui seda ütled ega siis keegi kohe kindlasti ei löö ju kah
wilson
Member2a pole enam trenni teinud ja 43cm pealt 41cm peale. vanus 20a, pikkus 181cm ja kaal 95kg
wilson
Membersangpomm – tehnika
kükk – näitab jalgade jõudu enamjaolt
jõutõmme – jalad,selg
rinnalt surumine – tehnika
jne.
Enamjaolt on ju kõik kas tehnika või erinevate lihasgruppide tugevus/treenituse tase ?
wilson
Memberpaljud nri nii kirja panid lisamata paari cm ?
wilson
Memberja üldse, mis kreemiga/nipiga keegi neid on valgeks/täiesti ära saanud?http://www.derma.ee/products.php?pid=422 kogemusi?
seda ma tean et nad ära ei kao,iga päev võin käte pealt vaadata,valgeks lähevad ajaga.
wilson
MemberAeg ??!!Et 80 aastat ja siis parandab haud ?
“>
wilson
Membersiin aitab vaid aeg
wilson
Memberise ma olen proovinud igasuguseid kreeme nii spets kui mitte spets. ei aita nende vastu mitte midagi ! asjaga olen juba leppinud. ega mul neid ka ainult biitsepsil polnud.oli nimelt veel ka reitel( paar üksikut ja laiemat).nüüdseks on läinud need siis valgeks nii et midagi erilist ei paista(kaugelt vaadates)
Mõnuga kreemi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
Memberei jah kõva üritus oli.kahju et enda surumis skoor väga kesiseks jäi
wilson
Memberkui tallina linna või koge eesti peal märkad E-Lux kodutehnika bussi siis see olen enamjaolt mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
Memberjuba leidsin enda jaoks sobiva lahenduse.
tänud vastajatele!
wilson
Membersooviks kah seda kava omandada !! wilson666@hot.ee
wilson
Memberhmm peaks minema TTYsse kuna see kõige lähemal.
tahaks keegi koos trenni teha ühe 100kg noormehega?
wilson
Memberex tule ss eestikatele vaatame kas tulemused on nullidsiis läheksid ju noorte klassi oma vanuse poolest.siis oleksid kohe ka eesti rekordite omanik
ootame tulemusi siis
AutorPostitused