wilson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wilson
Memberalla 10h naljalt pole viimased kuud juba maganud.aga päevaplaan suht sassis.hommik algab kell 12 ja õhtu lõpeb 1-2 paiku
wilson
Memberkahju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
MemberNaiselikumad pildid:
kas ta sel pildil on siis 16
Memberviimased pildid rikkusid kõik ilusa ära
Memberomletti teete kas lisate jahu ka sellele muna(hapukoore,keefiri,piima vms) segule ?
ise olen küll jahu ja piimaga siiamaani teinud aga tahaks proovida siis miskit uut ja huvitavat.
nii et huvitavaid pakkumisi ?
wilson
MemberÜhineme siis Õnnesoovidega !
wilson
Membermcdonaldsi või hesburgeri dieedile kui neid loomulikult välismaal leidub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nali naljaks. siin võib olla geenides kah niivõrd palju kinni.( sõber kellega koos trenni tegin oli samasugune sõi ükskõik mida,millal ja nii palju kui jaksas,no ei saanud üle 75kg piiri,peale mõnd aastat jõusaali ja hunnikutes protekaid ja massilisajaid sisse süües on praegu tal kaalu ligi 90kg )
Seda et soovitate ainult süüa ja süüa ma usun et teema algataja on proovinud?
wilson
Membermul oli mõni aasta tagasi suur mure öösiti jalalihaste krampidega. ostsin täiesti suvalise Mg ja tõmbas paari päevaga asja korda. Kui ikka vaegus suur on ega siis vahet pole ju mis firmamärk seal pudelil peal on.
wilson
MemberKorralik trenn, vitamiinirikas tasakaalustatud toitumine ja piisav puhkus – nendest piisab, et mitte üldse haigeks jääda..Ma ei mäletagi, millal ma viimati haige olin (ptui-ptui-ptui)
edit: viibimine värskes õhus mõjub ka positiivselt
trenni polnud teinud aasta,vitamiinidele tähelepane ei pööranud,puhkus oli nii kuidas jumal juhatas. ja kah haige polnud.. (oma teooria talvel haigestumise vastu on jäätist süüa )
Sellist asja pole olemas nagu terve olemis valem !
Memberminu arust küll huvitav pole..
wilson
Memberkas keegi oskab öelda palju selliste näitajatega max rekordid võiks olla??lihtsam ju minna ja ära proovida.sellise suhtelise ennustamisega võib suht kuu peale käija.
wilson
MemberVigastus ?lihtsalt eluolud muutusid ja sada vabandust veel ( loe lihtsalt enam ei viitsinud ) aga no nüüd täis suuremat tahet kui kunagi varem
MemberMis su tulemused praegu on? Vana oled?20a ja hetke tulemus peale ligi aastast mitte tegemist on kukkunud 140kg pealt 120kg peale.see siis surumine,kuna jõutõmmet ja kükki ei tee.
wilson
Membertribal käelabast-küünarnukini. suveks tahaks õlani välja teha
“>wilson
Memberesimene kord kui jõusaalis käisin surusin rinnalt 55kg,vanust oli siis 12
“> -
AutorPostitused