wilson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wilson
Member200 Fitti
wilson
MemberMinu arust peaks see just hea olema,kuna nt 3 päevase kavaga väsitaksid sa ju järgmiseks päevaks tunduvalt rohkem lihasgruppe ära ?
wilson
MemberSöö, söö ja veelkord söö, ning anna puhkust, lihas kasvab puhates:)ainult söö ja ära trenni tee ?

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>teed trenni 3 korda nädalas siis osta kreatiin ja kott proteiini kah kõrvale. vaatad mõne hea kava siit samalt lehelt (kui juba olemas ei ole). Ja tee trenni ega muidu see lihas ei tule kuskilt!
wilson
Membervõtad siit selle kava teed mõne kuu intensiivselt trenni.viskad pilgu peale söömisele lisad/vähendad nipet näpet asju. selle ajaga saad sotid selgeks kas läheb see trenni tegemis tuhin peale seda üle(kui näed et biitseps ei kasva nii kiirelt nagu tahaks,nii põhiliselt on ja jäetakse asi poolikuks). Isiklikust seisukohast teeksin mina niimoodi. Kui kava eest 500.- maksad, ei tähenda et siin üleval olevad kavad vähem vormi/lihastesse aitavad !
wilson
MemberRinnad ei ole ju kõige tähtsamad…6pack on?
wilson
Memberärge ajage nüüd OT keegi jalapressi neiu numbrit teab?
tahaks koos trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
Membervideo videoks.
selle neiu telefoni nrit vms pole kellegil ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2009 at 6:21 p.l. in reply to: et kas võib öelda et muskel kasvab mõistuse arvelt?? #192265wilson
Memberei saa aru miks osad väga isiklikuks lähevad selle küsimuse peale, püütke kuidagi endaga läbi saada, ootaks konkreetseid vastuseid. Aitähsellisele küsimusele konreetset vastust ? ehk siis Jah jõusaalis treenimine teeb su lolliks või Ei tee ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
MemberAga kust seda tribulust saab, ka apteegist?siit samalt lehelt vajuta sinna kus on kirjas POOD ja ainult uuri.
kes ei tea mis või kuidas mokatubakat tehakse siis palun lugege ( http://mokatubakas.net/ ) mitte ärge soiguge et mina tean nii ja mina naa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2009 at 2:38 p.l. in reply to: et kas võib öelda et muskel kasvab mõistuse arvelt?? #192191wilson
Membersellise küsimuse põhjal arvaks et sul biitseps on mõistuse arvelt kasvanud..
wilson
Membermis asja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul pikkust pea sama palju kaalu 15kg rohkem ja biitseps samasugune 
kus poest sa endale biitsepsi suurust ostmas käid?
wilson
Memberja
wilson
MemberKui kellegi koos teed siis vast ei teine aitaks nii palju et saad kangi sirgetele kätele.
wilson
Memberehk vaheta omavahel harjutusi ?
aprill 15, 2009 at 11:43 p.l. in reply to: Fitness.ee Fotostuudio avatud kõigile soovijatele! #191435wilson
Membernüüd ma tean mida ma järgmiseks jõuludeks jõuluvanalt saada tahan..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused