wilson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wilson
Membermina kirjutan ka ausalt.mis teha kui ei usu licalt
wilson
Memberma ei kuidas ma seda tõestada saan.ega minu pealt on näha et ma lihastes kyll ei ole.ikka rasva kah natuke!!
või paku oma versioon välja kuidas saan tõestada!wilson
Memberoii sis hinnad kõrged isegi.
võibolla isegi saan lasta teha.ise elan haapsalu kantis ja seal tean paari fra mare omasi äkki saan kuidagi sealt!muidu tänud abi eestwilson
Membermitte korrapäraselt trenni.licalt vahepeal natuke.kooli jõusaaal ei lubanud rohkemat.koosnes vaid kangist ja sis sellega sai tehtud mõndasid harjutusi.
wilson
Memberott äkki reegiksid kui suur oleks see tasu mis tahaksid kava tegemise eest?
wilson
Membermis ma nii loom ikka olen.eks ma nagu mitte päris linna poiss ka pole.ja mitte päris maalt kah.nyyd tuleb trenni aasta sis on ka tulemusi oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
wilson
Memberma pole nagu sellist kindlat trenni teinud koguaeg natuke ja natuke.nyyd plaanis koguaeg tegema hakkata.kuna aeg ka seda võimaldab.ma ei oska seda oti oma enda jaoks teha.äkki keegi aitaks mind sellega`????

wilson
Memberehhe ma olen 15a.kaalun 82 kg ja surun rinnalt 100kg.see veel vähese trenniga.varsti on loota ka tulemusi
wilson
Memberma kirjutan talle sel emaili aadressil
wilson
Memberei no kavatsen ikka kreatiini ära osta.ja siis koguaeg trenni tegema hakata.vaja ju jõudu kah teha
wilson
Memberaga ma pole just eriti pikalt trenni teinud alles alustasin.kaalun 86kg ja surun lamades 95kg.kas see natuke vähe ei ole we?
wilson
Memberam ei leidnud ikkagi midagi tarka õige toitumise alt
wilson
Memberolen 180cm pikk kaalun 86kg ja ma pole mingit suuremat trenni teinud kuid tahaks hakkata tegema .mida ma peaks sööma hakkama .rasva kah juba peal.ette tänades
wilson
Membertahaks teada kas siis on mõtet kreatiini kasutada kui teen jõutõstmis trenni?kas on siis sellel mõtet või mitte?sõpradest räägivad et on ikka mõtet aga ma ei tea`?ette tänades
-
AutorPostitused