wilson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wilson
Memberma kaalusin 14 aastaselt 70kg ja surusin 85kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
Membermina hakkan kahe aasta pärast rammumehe võistlustest osa võtma.vähemalt mõte on selline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> potentsiaal on olemas selleks
Memberenam ma pole fra mares käinud.ennem sai kolm kuud käidud.pole võimalik mul sinna iga pääv minna.kuna olen noor ja käin veel koolis ja elan ka seal.trenni fra maresse jõuaks vaid reedel.muidu teen trenni vaid koolis.seda iga päev.seda suurt meest ma tean vict sa mõtled Ahto Kaldat w?
mõtlen just korra sinna minna.küsida treenerite käest et kes seal teevad jõutõstmist sis nendega kokku saada ja koos trenni teha ja võistelda.ega ma ise ka just haapsalus ela.seal läheduses 23km haapsalust.
wilson
Membernyyd yhe leidsin kellega teha.mõtlen sedasi teha et minna haapsalus Fra Maresse ja kysida sealt kes näiteks tegelevad selle alaga,sis kokku nendega saada ja sis ka koos trenni teha.Fra Mares saaks ka tehnikat õppida.sest mina kll veel tehniliselt oska suurt midagi.surun ja kükin vaid toorel jõul.
wilson
Memberpraegu teen jõudu sellistega kes hoiavad vaid keha vormis.mitte et võistelda.ma tahan talve trenni teha ja sis peale talve juba võistlustele minna.selleks on mul potentsiaali.
mulle võivad kõik kirjutada oma võistluskogemustest,kõik jõutõstjad.ootan ka kirju neilt kes on samade huvidega mis mina (jõutõstmine).saaks mõtteid vahetada ja ka võistlustel koos käija!!!
ootan kirju mailile: fuckmonster@hot.ee
ette tänades wilson
wilson
Memberpeaks trenni tegema
Memberkas surumisel PEAB olema spets surumis särk??ja pyksid??
wilson
Membermul sama kysimus mis eespoolgi läbi jookseb.
kas saaks kegi mulle saata mingi treeningkava just milles oleks suur osa rinnal.kaal 81kg pikkus 180.16a
ette tänades
wilson
Membernyyd viimased nädalad olen piiranud söömist ja pannud rõhku just valgurikastele toitudele.kaal on nyydseks 81kg.kõhul on ikka veel paras rasva.millele peaksin nyyd rohkem rõhku panema?ma ei taha just six pac`i välja tuua aga just lamedat kõhtu!!
ette tänades wilson
wilson
Membermagamine on minu meelest ka suht korras.päävas magan 23.00-8.30 +- 1,5h.see peaks olema norm.
??:”> mis asjaga soovitate kreatiini kasutada.soovitatakse mahlaga!! aga mis mahl on kreatiiniga joodav?wilson
Membertreeningkavaks on mul amazonist võetud nelja päävane kava.toitumina on korras.söön neli korda päävas.igas korras circa 40-50valku.
wilson
Memberkas selle kasutamisega ka lihaste kasv tõuseb?
wilson
Membermina mõtlen ka sama mis joker
veel arvamusi?
wilson
Memberikka ei ole saanud kava.pole sellist raha ka preegu kava alla panna.kas see ka aitab kui piiran rasvaste asjade söömist ja sööks rohkem valgurikkaid toite?
wilson
Memberpaari nädala pärast saan 18…190cm/70kg/bic. 37
headel aegadel tegin 62,5kg x 12… äh, tõsiselt!!
Võimatu
mis seal võimatut on?

-
AutorPostitused