wilson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wilson
Membereks suur asi ole ka see et tahtmine kaob ära kui mingeid saavutusi pole.sis ei võtnud trenni nii tõsiselt.tegin vahelduva eduga.nyyd loodangi vaid selle peale et saan sellest 100kg lõpuks yle
wilson
Membervahepeal oli IGASUGUSEID probleeme aga sellest ei räägi peaasi et ostetud sai
wilson
Membernii kreatiin monohydraat ostetud koos glükoosiga.nii et jaanuari lõpuks näeb kas on tulemusi
wilson
Memberpuhkepäevadel ei tee ma mitte kui midagi.magan poole päevani ja sis istun õhtuni arvuti taga ja õhtul õue.õlga ma teen vaid kaelatagant kangi surumist.
ajab maseka peale kui yle poole aasta pole jõudu juurde tulnud.lihas on kyll arenenud natuke.eks mu kava ole suht niru ka.nyyd sain parema kava.
wilson
Memberma loodan ka.uuel aastal hakkan uut kava proovima ja võtan ka kreatiini käiku
wilson
Membersellist lähenemist asjale ei julge ma kyll proovida
wilson
Membernagu et sis teen yks nädal horisontaal,järgmine negagtiivne ja sis positiivne või teen yhes päevas kõike?
wilson
Membereks lapsed tahavad ka nalja teha
wilson
Memberkava on selline:
1.päev
rinnalt surumine 4×10
küünarvarte kõverdamine 4×12
kaldpinnal hantlite surumine 4×10
kaldpinnal surumine 4×10
kätekõverdused 3x max
kõhulihased 5 x max
paar harjutust käsivartele.
2.päev
kykk 4×10
ettekallutus 3×12
jõutõmme 3×10
ja veel paar asja nime ei tea.
3.päev
triipsepsile mõned harjutused.
peamiseks toiduks on olnud valgurikkad toidud nt. kohupiim.nyyd viimane kuu olen alla võtnud 4kg.enesetunne on olnud nagu ikka.stressi ega midagi sellist olnud pole ega masendust.hea enesetunne põhiliselt.
äkki on sellest kasu!
wilson
Memberwtf
wilson
Membermesikäpp kas sul mingit maili or msn pole w?
saaks selle kaudu suhelda?
sry et siin läbustan natuke
wilson
Memberma ei tea ka.äkki teen valesti sest ega ykski treener või oskaja pole näinud kuidas teen.oma arust teen õieti.praegu pole hästi sooja teinud ja liigesevalud on.mis selle vastu aitaks?
wilson
Membereks kui mul millalgi sinna asja on siin plaanin kysida
wilson
Memberkaal on 82 +-2kg. surumist pole yle 100kg veel saanud.jõutümmet teen natuke kuid pole selles max proovinud.kykki teen max saan 160kg kätte
wilson
Memberpreegu olen 16.sain alles paar kuud tagasi (sept).ma olen igati käpp.nimeta koht ja aeg ja olen kohal:D
AutorPostitused